hu de nagy osztást kaptam itt az arcomba
sztetek rtlklub hiradó-logoja is lehet művészet? meg a 3dben szépen megcsinált animált reklámok ?
na ne már
árverezés meg nem tudom hogy jön ide..
anyagi:P
vangog egy képet sem adott el életében
utána meg persze kapkodták
most meg álma mindenkinek akár egy kisebb, nem annyira jelentős képe is
ezekszerint amíg élt, addig amit csinált, az nem volt művészet? minél drágább, annál nagyobb a művészi értéke is?
"degeneralt tarisznyas rajtanszekes diak onmagatol milyen fecsket tud rajzolni egy lelkivalsag kellos kozepen"
na ezt igy nem nagyon értem, mi alakított ki ilyen képet benned.. de ha jól érzed magad vele akkor csakígytovább ;))
mellesleg ha megnézitek index riportját azzal a magyar arccal, aki ott dolgozott a stúdióban, ahol pl a 2 albínó arcot animálták, rájöhettek, hogy a készítők pl alig-alig néztek rájuk,a vizuális felelőst se nagyon látták..
s ez vhogy látszik is hehe:)
" minden olyan tevekenyseg ami kifejez egy ember alltal elkepzelt dolgot es azt meg is valositja az muveszetnek szamit, mert letrehoz valami ujat"
nem mindig hoz ezzel létre újat, ezt is érdemes figyelembe venni... egy lassított (de kibaszott látványos) robbanás sztem nem új...
ha az ember nem figyelné a műltat, akkor minden dolog új lenne.
Számomra nem adott újat a m2 amugy, ami volt benne, azt kb lehetett látni m1-ben, vagy épp más filmekben...
" egy igazán laza festő nem fog rosszabbul festeni attól, hogy megfizetik a munkáját! "
naná hogy nem.. de máshogy fest, más úton, nem saját téma; kompozíció stb.
persze ennél is van kivétel, mint mindennél
lehet hülyeség is ezen vitatkozgatni ;)
peace!
riot