Részemről szinte minden szempontból pozitív csalódás volt a vekeri.
Első este mind Cha-Tee, Zsupi, Cadik várakozásaimon felül telteljesített. Erka viszont az én fülemnek kicsit durva zenét jáccott, de a droidok látszólag élvezték...
Naga mester korai (05:15) szettjére a "maradék" utolsó erejével pörgött még egyet, de sajnos ez már így nem volt az igazi
Péntek: A hajnali ébresztő rányomta bélyegét az egész napra... Napközben filmvetítés, beszélgetés egy ex-drogossal, meg a szokásos semmittevés. Este Octo kezdett, waruphoz nem méltó szeletelésével. Őt követte a számomra egyik legnagyobb meglepetés, az ANORGANIK live act. Sajos a dobcucc miatt a visulallal is bajban voltunk, de annyit ért! Közben szépen kezdtek sorakozni az DJ-k MC-k. Negro majd Palotai nyomta a tőlük már elvárható finomabbnál finomabb muzsikákat, amit Midlow a hajnali *háborús* szettjével csapott szét. Közben néha-néha MC Ezer, Columbo és Phreek dalolt, számomra szintén meglepően jól! Szombaton végre sikerült egy jó nagyot (kb 6 órát) aludni, de ránk is fért, tudva mi vár ránk... Este Tözke és Sveda kezdtek egy igen jóra sikerült szettel, majd SKC és Chris.su (akit a szórólapon sikeresen Chris.hu-nak írtak:) követte őket. Várakozásaimmal szemben nem csaptak szét a tömeg között, hanem tudva szerepüket szépen melegítettek KEMAL előtt. És aztán végre megérkezett! A levegő izzott... tudjátok mint a buta amerikai horrorfilmekben... csuklóig rágott körömmel várod, hogy mikor döfik le a főhőst. KEMAL ezzel szemben csak szépen lasssan több kis sebet is ejtve élve hagyta. Részemről hihetetlen élmény volt. Legszívesebben végigpörögtem volna, de csak hallgattam, azt a *magyar dnb DJknek példaértékü* szettet. Sok olyat játszott, amit itthon is hallani lehet, de előkerültek a DIY cd-k így minden kicsit másképp hangzott. Én háborús videókkal készültem rá, de végül nagy örömömre nem kellett használnom. A tömeg is mást várt szerintem, néha megállt egy-egy szám ereéig a tánc. Hajnalra viszont kapott szeletelést, zúzást, háborút aki akart. Safair megtette... de minek?!
Reggel ment a tanácskozás, hogy ki hogy jut haza. Ahogy láttam Phreek jött ki az egészből
legrosszabbul. Ő még nálunk is később juthatott a megérdemelt pihenéshez. Ezt pár órácska alvás követett, mialatt mellettünk féligmeddig lebontották a soundwave sártat majd, mint ez már megszokható utolsóként mi is összepakultunk, és fizetés nélkül távoztunk
Overál:
Piros pont: Zsupi, Cha-Tee, Cadik, !ANORGANIK!, SKC, Chris.su, KEMAL (és az összes MC)
Fekete pont: Octo, Erka, Midlow, Safair
A fesztivál legtávolabbi pontján, a zuhanyzók fém fala mozgott, míg valaki mészárososat játszott a soundwave sátorban... Kérdem én: mi értelme reggel 6kor a III. Világháborúnak???
Visualról nem nyilatkoznék, azt inkább a személőkre bíznám, de a látszat ellenére napjában többbször is megvívtunk azzal a bizonyos technika ördögével...
Remélem mindenki pozitív élményekkel tért haza, én mindenesetre igen...
VJ MiN
-|BEATMAP visuals|-