-
Partybusz: kesett, az elsore nem is fertunk fel, mindegy addig tzigiztunk spanoltunk a tobbi taggal aki nem fert fel. kicsit idegesitett, hogy par tag az uttesten probalt rajoskodni a florian elott, de hat nekik is kell szerepelni valahol... lol!
reggel allitoloag nem volt partybusz, igy mi elindultunk gyalog, utana a tavolsagi busz vitt be minket florianig. ez jo volt, lett belole "partybusz", bar paran szerintem kiakadtak attol a tomegtol ami a masodik megalloban felszallt.
pult: en csak egyszer voltam, a szokehaju pultoscsajjal osszebalheztam a visszajaro dolgaban, vegul hozzam vagott egy ketszazast, ami pont jol jott... utana a spnok mentek sorert, de oket is rendszeresen at akarta b@szni... a cigi dolog pedig ciki volt... nemertem miert nem volt cigi..
masik 2 szinpad: nemtom, nem voltam ott.
godrok, jajaj. eletem elso gyokerkezelese utan ugralni ott es ugy nem volt valami tul felemelo dolog , de errol nem a szervezok tehetnek. kb annyira volt rossz, mint fusti-ben a deszkakon...
+
a zene: iszonyat jo volt, sok sok fincsi zene. nekem meg a hajnali/reggeli szett is bejott.
emberek: sok ismeros, sok uj arc, sok szep leanygyermek
helyszin: szeeep. kar hogy onnan ahol a party volt keveset lehetett belole latni, bar a "levonulas" alatt volt benne alkalmunk gyonyorkodni.
staff: veluk sem volt gond. bar nem is voltam meg asszem olyan partyban, ahol veluk lett volna gond...
bigup!