c0p wrote:
final scratchrol... nemreg vol szerencsem kiprobalni. nem csoda mar, 150e ft-ert megveheted. igaz, kell melle meg egy gyengebb laptop (500 mhz-es legalabb ajanlott, szinten 150 korul beszerezheto mar). specko pickup nem kell hozza. a lemezek darabja 20 euro. tehat kiderulhetett, nem millios kategoriarol beszelunk. a technics-et kell rakotni, szoval buli kozben kicsit nehez beuzemelni.
nem kell 5 ev az elterjedesehez, raadasul kivalo lesz a peer2peer dj-knek, akik egy ido utan rajonnek, hogy ciki mp3-bol atalakitott cd-ket jatszani.
en igazabol hawtin uj cuccara vagyok kivancsi: egy allen&heath kevero modifikacio... megtoldotta egy midi vezerlessel es meg nehany cuccal, igy lemezjatszo, FS es cd mellett mar dobgepeket, szintimodulokat is vezerelhetsz jatek kozben... CTRL-nek hivja. dj legyen a talpan, aki ezutan lepest tart hawtin jatekaval...
finalscratch nekemis nagyon mozgatja a fantaziamat, sok mindent kiprobalhatnek amire eddig nemvolt lehetosegem
viszont ez a laptop dolog riaszto, allitolag azt is eleg nehez stabilan bekonfiguralni nameg linux vagy macintosh, mierr nem kompatibilis mondjuk ipoddal
amugy a specko pickuprol en mast hallottam...azt mondjak nagyon erzekeny hogy minden popec legyen a setupon...tehat nem lefaradt tuk, fasza kabelek, vigyazni kell a lemezzel is meg ne koszolodjon..ami persze alap lenne de elvesz az hogy egy sima lemezjatszo kb. minden korulmenyek kozott mukodik.
errol az alien&heath keverorol hallottam enis de ez mar egy kicsit atlathatatlan nekem:)
egyszeru ember vagyok en kaos pad2-re va'gyom