Tehát egy nagyszájú és romantikus lélek vagyok? Te most beszóltál??? ;)
Igazán kedves, sokkal rosszabbra számítottam. A helyzet az, hogy én is ilyen "nyuszikákat a bokorból sürgősen kiugrasztani" prodzsektet diktálok magamnak. Ezért szeretném, ha az ipc-t olvasók véleményt nyilvánítanának, gondolkoznának. Pontosabban azért, mert tudni akarom, hogy hányan és milyen emberek néznek rá a vetítő vászonra, flyerre, bármire, úgy, hogy közben karakteres véleményt formálnak arról. Kiváncsi vagyok, van e egyáltalán értő közönsége ennek, a dárenbézt, breakbeatet hallgató lurkók között. Az általad említett "mindenki" vajon hány ember? Három? Talán tíz? És vajon éppeszűek? Vagy csak annyira fennakadt a szemük a bogyótól, hogy ha akartak se tudtak volna másmerre nézni a bulájon? Engem ez érdekel.
Miért érdekel?
Unatkozó emberek unaloműzésként tereferélnek. Te írtad. Maximálisan egyetértek. Nekem pedig ez az egyik kedvenc témám, és unatkozom. Szeretnék olyan emberekkel tereferélni, akik hozzám hasonlóan gondolkoznak, hogy megismerhessem őket, rajtuk keresztül még jobban megismerhessem magamat, illetve azért, hogy minél több nézőpontból láthassam ezt a témát. Mint például most a tiédből.
A bibi csak az, hogy úgy tűnik csak az én fejemben forog a designers republic körül a világ. És kittynek volt igaza. Azt hittem, hogy ugyanúgy, ahogyan van itt mindenkinek véleménye a clownstepről, vagy a chi-chi man john b ről, van/lesz vélemény más nem kevésbé populáris dolgokról is...
Nekem bőven elég lenne csak azoknak a véleményét olvasnom, akiket érdekel. Sőt, legszívesebben nem is írnék semmit, csak olvasnám mások gondolatait. Sajnos nincs mit olvasnom. Nem terveztem, hogy hülyét csinálok magamból. Viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ilyen olvasott fórumon nem találok még pár embert, akik törtritmust hallgatnak, mint én, és számukra ismerősen cseng a rinzen, az 123klan, stickernation, a digital vision vagy bármi... és nem szégyellősek ezt másokkal is megosztani. Szerintem ezek a modern vizuális művészetek meghatározó figurái és stílushordozói. Ráadásul hozzájuk képest nevetséges az, amit itthon kortársnak neveznek... (tisztelet a kivételnek) Téma van bőségesen szerintem, viszont úgy tűnik, már eléggé kompromitáltam ezt a teknikolor nevet ahhoz, hogy bárki is komolyan vegyen
Nézd meg! Te is inkább egy új nick néven állsz szóba velem. Vagy létezik, hogy csak tegnap kötötték be nálatok a netet? Ezesetben szép jó reggelt kívánok ;)
Mindegy is. Már nagyon bánom, hogy megpróbáltam felkavarni ezt a témát itt. Azt hittem jól megkeverem a levest valami nagy fakanállal. Kár, hogy nem néztem bele a fazékba. Tök üres és még repedt is.