NEM foglak lesajnálni
Pont olyan gyakran találkozok az ipc-s arcokkal, mint Miki Egérrel, vagyis semmi közöm hozzájuk, a fikázás+anyázás sztájlt sem vettem még fel. (szerintem)
Cinetrip: valóban nem a legszerencsésebb koncepció képhez igazítani zenét, de lelkesítő, hogy próbálkoznak. Na és aztán gondolom nem valami techno bulin voltál te sem.. Egy fekete fehér film, hozzá belassult basszus alapú akármilyen zene.. Néha csak voltak jó pillanatok.
Ami a VJ munkáját illeti.. Én nem vagyok az. Grafikus is csak annyira, hogy mindenképpen elébiggyesztek egy "hobby" jelzőt. De el-eltűnődtem már, hogy ha az szeretnék lenni vajon milyen programokra és szerkezetekre lenne szükségem a folyamatos és zenére érzékeny hatás eléréséhez. Ha nagyon elengedem a fantáziámat, akkor arra következtetek, hogy minimum 2, legalább 4 ember tud majd 7 órán keresztül izgalmasan szórakoztatni. De ezek csak következtetések, nem biztos, hogy az általam leglogikusabbnak vélt programok egyáltalán léteznek. Ha már itt tartunk, a kivetítő cuccnak is szép ára lehet, valszeg nem is olcsó mulatság látvánnyal kiszolgálni közönséget. Mindent összevetve vizuálosok feladata szerintem is kiba nehéz, én nem is írtam soha, hogy most azonnal legyen egy akkora vetítés, hogy beleszakadjon a retinám...
Viszont nagyon szeretném, ha pár év múlva már olyan bulik lennének túlsúlyban, ahol határozottan kiemelkedő látvánnyal találkozhatunk.