Hát igen... A garázs kissé apadt mostanában. Hallgasd meg Hatcha-nak a mixét TempaCD002. Néha már azt hiszem, hogy Plastikman hallgatok. Nekem tetszik. Ez eddig OK. De bulikban nem hinném, hogy működne egy egész estén át. Én szoktam játszani, de inkább csak a break-garázs vonalat, meg a ragga-garázst. Ezek mindig hatnak a népre.
A múltkor kecsón mi volt: Egy rakás betépett arc. Break-et játszottunk főleg=alapszintű pörgés. Feltettem egy ragga-garázst=megtelt a parkett. Denszflórfiller. Joker-zene.
A BLIM-en mi volt: Hatalmas pörgés. Iszonyatosan jó zenék (életem egyik legjobb bulija volt). Egyszer csak felrakja: Mr.Reeds vs. Dj Skreeble - Come on (MC: Busta Rájmsz). Hát az emberek eldobták a hajukat. Új Bingo (kivételesen, mert a Bingo-k 70%-a egyhangú, hasonló, önismétlő, buta - szerintem), váoh.
Szóval lenne itt mit keresni. De a bulikon tényleg csak a breakbeat-garázs működik. Pedig nekem is hány 2steppem van. Lemezeim negyede az. A múltkor játszottam is egy szettet a Tiloson belőle. Jó volt.
Ugyanaz, mint a dnb-vel. Hallgass régi Metalheadz-eket. A Photek-es vonalat. Hidden Agenda (nagy kedvenc). Tudjuk, hogy igényes. Tudjuk, hogy jó. De a bulikon mégis a zúzósabb vonal megy. Mert az az életképes. A Hidden Agenda túl hideg, befelé fordulós, túl széttört, nem olyan táncos, gondolkodós. Otthon inkább ezt hallgatom. De kevés ember megy el azért bulizni, mert gondolkodni akar. Azért mennek, hogy bulizzanak, táncoljanak, pörögjenek.
A nuskool is ezért lett olyan, amilyen. Hallgass meg egy régi Freq Nasty-t és egy mait. Ők is rájöttek, hogy az egyenesebb ütemek az életképesek. Ok, a régi technikásabb és szakmailag jobb, de bulikban nem az működik. És szerintem egy partinak a bulizásról kell szólnia és nem a gondolkodásról.
Én imádom a garázst. Egy csomó ritkaság is megvan. Nekem meg van az összes Tempa. De buliban csak ritkán. Itt-ott beszúrva egyet-egyet. Sokáig nem szabad, mert elmennek az emberek. És akkor már baj van... Kell a parti