i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:40, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ismét Bukem
PostPosted: 11:08, 23-08-2003 
ujonc

Halottam olyan véleményeket , hogy Bukemék mostanában azért jönnek olyan gyakran Magyarországra, mert az Ázsiai piacon már csökkenőben van a népszerűségük így most Kelet-Európa felé fordulnak, ahol viszonylag "újnak" számítanak és most ebben van a pénz. Ti mit gondoltok erről? És szerintetek milyen irányba fog fejlődni a jövőben a stílus?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 23-08-2003 
son of nitrous

leszarom kb...

csak jöjjenek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 23-08-2003 
droid

csatlakozom...

ugyse veszek igazán zenét...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:49, 23-08-2003 
droid

Az ázsiai piac jóformán az egyedüli, amely nemhogy csökken, de folyamatos növekedést produkál.
A GLO épp most indítotja el a japán helyi cégét, amely folyamatosan épül ki párhuzamosan Makoto profiljával. Ő azért elég népszerű ott, s a mostani lemeze erre csak rátesz egy lapáttal. Arról nem is beszélve, hogy a GLO-nak disztribútori szerződése van a Sony-val, úgyhogy a lemezeik is ott vannak minden polcon.

Az, hogy Bukemék ennyit járnak ide, ebben semmi különös nincs. Oda mennek játszani, ahová a promoterek hívják őket. Nyilván amíg van érdeklődés, addig adott időközönként visszatérnek. Nincs ebben semmi különös, Németroszágban pl. a mannheimi MS Connexion klubban évente 3-4szer mindig fellépnek.

Hogy milyen irányba fog fejlődni a glo stílusa, azt a dnb-ben nem annyira vágom. De sztem nagyjából azt az irányt fogják vinni, amerre az új Human elements is megy.
Azt viszont tudom, hogy a Cookin' címkével mi fog történni: nagyon-nagyon sokan meg fognak lepődni majd Marcel albumán, ami az első igazi művészalbum lesz itt. Olyan albumot rakott össze Marcel, ami a helyes munkával a legnagyobb európai nevek közé fogja belőni őt... Majd' 1éves előkészítéssel jelenik majd meg, Bukemék gyakorlatilag ezzel mindent vagy semmit alapon új irányba teszik át ezt a címkét.. Meglátjuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:09, 23-08-2003 
impulsecreator.hu

Ahmadzai wrote:
Az ázsiai piac jóformán az egyedüli, amely nemhogy csökken, de folyamatos növekedést produkál.
A GLO épp most indítotja el a japán helyi cégét, amely folyamatosan épül ki párhuzamosan Makoto profiljával. Ő azért elég népszerű ott, s a mostani lemeze erre csak rátesz egy lapáttal. Arról nem is beszélve, hogy a GLO-nak disztribútori szerződése van a Sony-val, úgyhogy a lemezeik is ott vannak minden polcon.

elvszerűség és zeneszeretet

:penz: :penz: :penz: :penz: :penz: :penz: :penz: :penz: :penz:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 23-08-2003 
droid

marczi wrote:

elvszerűség és zeneszeretet

:penz: :penz: :penz: :penz: :penz: :penz: :penz: :penz: :penz:

Ezt mire mondod?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 23-08-2003 
impulsecreator.hu

arra, hogy nem szeretem, amikor a zenekészítés-promotálás-akármiben pénz-ízt érzek

a zene jöjjön a szívből

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:27, 23-08-2003 
droid

Marczi ne haragudj, de te sztem egy kicsit el vagy tévedve. Egyrészt a topicnyitó kérdése volt az üzleti rész "...az Ázsiai piacon már csökkenőben van a népszerűségük .:", másrészt nem igazán értem mi az hogy a zenekészítés körül pénzt érzel?

Szted Marcelnek $$$-jelek kattognak a fejében amikor zenét ír? Vagy Makoto a bankszámlája tetején ülve írta a Human elements albumot? A zene sztem mindig szívből jön, ha nem, akkor azt úgyis érzed amikor hallgatod... Hogy nem őszinte akkor szar és nem fogod többet meghallgatni.

Az, hogy a promotálásban meg pénzt érzel, azzal semmi baj nincs. Merthogy az akkor jó, ha van benne pénz. Valahogyan meg kell fizetni a zenekészítőt, a dj-t, a buliszervezőket. Onnantól hogy lemezkiadó, hogy promoter-csapat, etc. azért ennek már nagyobb a szerepe. Butaság lenne azt hinni, hogy ez nincs így. Csak épp ez semmilyen kapcsolatban nincs egy zenész/művész zeneszeretetével, zene iránti alázatával... Szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:37, 23-08-2003 
impulsecreator.hu

természetesen nem Marcelről és Makotoról beszélek...

a good looking család üzletpolitikája van egy kicsit eltávolodva attól, amit én jónak tartok a zene környékén. nem is a konkrét zenékkel van bajom, hanem ezzel a mentalitással

de nem hiszem hogy meggyőznénk egymást, úgyhogy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:48, 23-08-2003 
ujonc

miert is jonnek 'ilyen gyakran' ???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:43, 24-08-2003 
tactile

MIÉRT NE????????

:ah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:25, 24-08-2003 
souljah

De tenyleg, miert ne??????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:24, 24-08-2003 

Ezt mindig úgy imádom, amikor azzal jönnek elő az emberkék hogy valaki "túl sokszor" jön Magyarországra játszani, meg "miazhogy valaki egy évben többször megfordul errefelé"!!! :evil: Arra sose gondoltok, hogy pl. kint Angliában minden héten meghallgathatod őket akár a Palotait a Rewindon? Arra legyetek büszkék, hogy magyar promóterek fair munkája és a közönség szeretete arra buzditják a világhirű dj-ket hogy újra és újra visszajöjjenek, szóval az örök elégedetlenek ezt kapják ki: :guillotine:

BUKEMET és CONRADOT MEG MÉG HOME-BAN IS BEVÁLLALNÁM MÉGEGYSZER!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:15, 24-08-2003 
droid

Így gondolom én is!

Akit meg nem érdekel, úgysem fog eljönni...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]