sztem is egészében vicces buli volt..persze, segített a hangulatban egy kis
az emberek még mindig a szokásosak:mindenhol ismeretlen arc, talán egy-egy ismerős...ja, és a droidok,némelyikről már tényleg nem lehet eldönteni,hogy melyik nemhez tartozik...hihhetetlen...
a legnagyobb oltás egy srác volt:gatya..rajta szoknya...skót feeling?????????és büszkén mutogatta haverjainak az új style-t...
másik:lányok, csont vékonyak,borzos haj,és oly csúnyák,mintha fiúk lennének...
tudom közhely,mert ez már annyiszor került terítékre,de hát kéremszépen...nincs ezeknek a fiataloknak szépérzékük??????
ja, és örülhetünk,hisz volt egy takarítónénink is a buliban:)))/leányzó piros takarítónőruciban....

/
a wcről a hely tehet.azért a buli "tetőpontján" elég jól ment a "sor", amikor mindenki bennt táncolt/volt.sokan nyomják a "csak vízért jöttem" dolgot.de legalább volt wc papper,és kéztörlő...én inkább állok 5 percet,mint hogy ne legyen ezek közül egyik sem..
a kijárási tilalmat vhol megértem...de egy kicsit gáz volt valóban.
még egy "negatív" megjegyzés: pultos leány(szőke hajú fiatal) nem vágta,hogy mi az a bacardi-kóla, 5 perceig kellett magyaráznom,mire kinyögte,hogy nincs bac.(20perce még volt)...és kb én magyaráztam el neki,hogy mit kéne adnia...hát azé ez durva...sajnáltam is szegényt,de ha má beáll piát eladni,tudja má mi micsoda...
mc girl fantasztikusan jó volt, 110%on nyomta,jó volt látni a lelkesedését, mosolyt csalt az arcomra...zenék annyira nem mozgattak meg,bár jó volt,de naggyon feldobta chickaboo...
nagyjából ennyi.
ja, és a wc előtti pszichológiai-felmérés eredményére kíváncsi lennék...azok körében,akik a tegnapi estén töltötték ki...
de azért jó,hogy ilyen is van.