tompo wrote:
hát eléggé itélkezve nyomjátok a fórumozást... ez itt nem igazán járja, de aki nem ért ezekhez a dolgokhoz, minek szól hozzá, vagy mit kritizál? partyszervezésben nincs olyan hogy tuti buli...
....
de aki átérezte, és velünk van, tudja kiről van szó... az érti is...
re Tompo
Az Interneten keresztüli kommunikációnak az egyik előnye, hogy bárki kifejtheti véleményét - ha akarja. Teheti ezt anonim módon, de ha úgy szeretné, akkor személyazonosságát felválallva is. A lényeg a véleménynyilvánítás szabságában rejlik.
Az elektronikus zene, és a köré szerveződő szcéna, egy nagyon hasonló dolog. Az óriási kínálat palettáról mindenki azt veszi le ami neki személy szerint a legjobban tetszik (saját véleménye alapján!). Az impulsecreator pedig egy olyan fórum, ahol mindennek hangot is lehet adni.
Nem kioktatni szeretnélek, hiszen nagy az esélye, hogy régebb óta látogatod ezt az oldalt mint én, és az is meglehet, hogy aktívabb tagja vagy a közösségnek, de egyvalamit nem értek, és az utolsó mondatod. Ugyanis én is ott voltam 2 óra környékén (utólag is elnézést kérek amiért ilyen későn értünk oda, de eredetileg nem oda készültünk, csak végül így alakult) A kedves kidibó-arc-urak levámoltak 300 HUF -ra - nem egy kurva nagy összeg, semmi gáz - belehazudtak a pofánkba, majd 10 perc benntlét, és egy sör félig való elfogyasztása után jószerével elküldtek az anyákba! Ezt én mélyen átéreztem, tudtam miről van szó, csak éppen nem értettem ... ugyanis én nem vagyok a szervezők közül senkinek az ismerőse, haverja, spanja, nem rokonom a tulaj, és korábban nem voltam ott, kvázi levontam a következtetést a saját bőröm tapasztaltak szerint.
Ezt érted ? Mert ha igen akkor lehet hogy világosabbá válik a kollega véleménye... miszerint számára "SZAR HELY".
Lehet hogy én sem értek hozzá, de ha én szerveznék oda bulit, legközelebb legalább egy szervezőt, jegyszedőt (az ingyenes buliba) mittudéménkit, oda állítanék a "szekrények" mellé, azok nem gondolkodni vannak ott, és nem látják be mivel tesznek jót vagy rosszat egy partynak, és akkor valószínüleg elkerülhetitek az ilyen incidenseket.
Peace
Gunz