i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:57, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:59, 21-09-2003 
ujonc

itt minden volt, de zúzás az nem!! kb. 23:30-ra érkeztünk le. egyből lehúztak 3 kilóval "amit értelmesebb lett volna inkább máshol elsörözni" leültünk a dj pult elött áltak 10en és még hátúl ültek 4en ennyi volt az összlétszám. éjfél után jó volt a zene elismerésem a dj-nek :D kimentünk :pimp: és mikor visszaakrtunk menni egy szőke hajú pultos csaj közölte, h itt nem lehet ki-be járkálni+várjuk meg a bizt.őrt. mikor kijött a csóka mondta, h menjük csak vissza. megittuk a sörünk és angolosan távoztunk. 1szóval a hely atomszar!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:34, 22-09-2003 
souljah

hát eléggé itélkezve nyomjátok a fórumozást... ez itt nem igazán járja, de aki nem ért ezekhez a dolgokhoz, minek szól hozzá, vagy mit kritizál? partyszervezésben nincs olyan hogy tuti buli...
ehhez a szombathoz hozzájárult a nowsound bőségesen, és a 38-as hajó is... tulajdonképpen nem is kéne törődnünk az ilyen beírogatókkal, dehát azért az, hogy atomszar azt az agyadra vehejük, ha így előitélkezel....
nem voltál ott egy hete, amikor is mindenki jól érezte magát...persze kritika mindíg van, de nem tud a hozzád hasonló semmit az ilyen dolgokról és próbál valamicskét hozzászólni, abban reménykedve, hogy a fantázianevét megjegyzik...
háát, sok sikert, de nagyon rossz fórumba tekintettél be...

azt is meg lehet igazából jósolni, hogy 27.-én jövőhéten sem leszünk sokan, Ozon (bladerunnaz) fog ELVILEG jönni, mert mostanában nem akaródzik neki, de nem téma
szóval jövőhéten pálvölgy, ezért sem lesz nagy a white house buli...
de aki átérezte, és velünk van, tudja kiről van szó... az érti is...

Sept.27: Ozon (bladerunnaz), Ib (drumandbass.hu)?, Tompo (alonegroup) + breakbeat warm up 2 jó sráctól...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:29, 22-09-2003 

re: Tompo

nem tudom, miért baj az, ha valaki elmondja a véleményét, egy olyan dologról amit átélt... elvégre a fórumok azé vannak, tudtommal!!

ha meg zavar másnak a véleménye, akkor hagyd figyelmen kivül, ..nem muszáj egyet érteni vele...

nem hiszem, hogy itt bárki azé írogatna be, hogy a fantázianevét reklámozná

én speciel örülök annak, hogy lelkes emberek partyszervezésbe fognak - mi is tettük ezt már egypárszor -... mint ti pl. White House.. de itt mintha ütköznének a tulaj, és a szervezők érdekei!!

Zs.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:57, 22-09-2003 
ujonc

Természetesen örömmel fogadjuk a kritikákat is, de 5 perces látogatás alapján nem kellene ilyen negatív véleményt alkotni (ATOMSZAR). Nem ti voltatok az egyetlen társaság aki ugyanígy benézett. Ha mindenki csak negyed órát várt volna, lehet hogy akár buli is lett volna, így csak elkerültétek egymást. Azt nem lehet előre tudni, hogy mennyien lesznek egy buliban, de nem rajtunk múlik, hogy kevesen voltak. Mi minden héten ott vagyunk. A későn érkezőktől elnézést kérünk, de a helyzetet látva, akkor már elkezdtük szétszedni a berendezést.
Nem kell elsőre ítélni, mi próbálkozunk, ti se adjátok fel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:09, 22-09-2003 
souljah

erről van szó, nem én kezdtem, de értelmesen is ki lehet fejezni, a nemtetszését az embereknek, pl: nem volt jó számunkra, nem éreztük jól magunkat....stb...(atomshit)?
olyan emberek dicsérték a helyet, akik többet is elértek már partyszervezéssel, csak fel kell futtatni, aminek a 3. hete után kis tudatlan emberek le-shitelik...
erre szokták, hogy "ha hallgattál volna..."...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 22-09-2003 

nem hiszem hogy én annyira negatív kritikát írtam volna..

egyébként a mi társaságunk (kb. 8 fő) lehetett az, aki az utolsó pillanatban érkezett (úgy 2 környékén..), miután befizettük a pénzt (ami mondjuk absolute nem sok).. a pultos hölgyek finoman cizellálva közölték, hogy záróra... így azt a pár sört amit vettünk, inkább már kinnt fogyasztottuk el...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:15, 22-09-2003 

az atomshit tudtommal nem az én hozzászólásomhoz tartozott... :roll:

Profile  

Post subject: vélemény
PostPosted: 13:15, 22-09-2003 
ujonc

tompo wrote:
hát eléggé itélkezve nyomjátok a fórumozást... ez itt nem igazán járja, de aki nem ért ezekhez a dolgokhoz, minek szól hozzá, vagy mit kritizál? partyszervezésben nincs olyan hogy tuti buli...
....
de aki átérezte, és velünk van, tudja kiről van szó... az érti is...

re Tompo

Az Interneten keresztüli kommunikációnak az egyik előnye, hogy bárki kifejtheti véleményét - ha akarja. Teheti ezt anonim módon, de ha úgy szeretné, akkor személyazonosságát felválallva is. A lényeg a véleménynyilvánítás szabságában rejlik.
Az elektronikus zene, és a köré szerveződő szcéna, egy nagyon hasonló dolog. Az óriási kínálat palettáról mindenki azt veszi le ami neki személy szerint a legjobban tetszik (saját véleménye alapján!). Az impulsecreator pedig egy olyan fórum, ahol mindennek hangot is lehet adni.
Nem kioktatni szeretnélek, hiszen nagy az esélye, hogy régebb óta látogatod ezt az oldalt mint én, és az is meglehet, hogy aktívabb tagja vagy a közösségnek, de egyvalamit nem értek, és az utolsó mondatod. Ugyanis én is ott voltam 2 óra környékén (utólag is elnézést kérek amiért ilyen későn értünk oda, de eredetileg nem oda készültünk, csak végül így alakult) A kedves kidibó-arc-urak levámoltak 300 HUF -ra - nem egy kurva nagy összeg, semmi gáz - belehazudtak a pofánkba, majd 10 perc benntlét, és egy sör félig való elfogyasztása után jószerével elküldtek az anyákba! Ezt én mélyen átéreztem, tudtam miről van szó, csak éppen nem értettem ... ugyanis én nem vagyok a szervezők közül senkinek az ismerőse, haverja, spanja, nem rokonom a tulaj, és korábban nem voltam ott, kvázi levontam a következtetést a saját bőröm tapasztaltak szerint.
Ezt érted ? Mert ha igen akkor lehet hogy világosabbá válik a kollega véleménye... miszerint számára "SZAR HELY".
Lehet hogy én sem értek hozzá, de ha én szerveznék oda bulit, legközelebb legalább egy szervezőt, jegyszedőt (az ingyenes buliba) mittudéménkit, oda állítanék a "szekrények" mellé, azok nem gondolkodni vannak ott, és nem látják be mivel tesznek jót vagy rosszat egy partynak, és akkor valószínüleg elkerülhetitek az ilyen incidenseket.

Peace
Gunz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 22-09-2003 

ja és a helyszín az absolute ólrájt!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:42, 22-09-2003 
souljah

szerintem minden hozzászólás ok, nem úgy szóltam vissza, hogy támadnék...a lényeg, hogy tudjátok miről van szó, ha egy kis buliba megy le az ember a white-ba... lassan de biztosan a bulival...
mindenkinek köszönjük a kritikáját, és a támogatását..

Sept 27: White House Special
Breakbeat Warm Up 22-22.30: Minor & Major
22.30-1.00 IB (impulsecreator)
1.00- végig Ozon (bladerunnaz) + Tompo (alonegroup)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 22-09-2003 
ujonc

na jó, hát kezdeném azzal, h tompo:nem tudom te hogyan olvasol és értelmezel 1 szöveget, de itt valamit nagyon benéztél.először is a szervezésről 1szót sem írtam, de főleg nem kritizáltam evvel kapcsolatban meg voltam elégedve. na most leírom, h nekem mi nem tetszett "hátha másodikra már jobban megérted" 1.: pultos csaj, hogy jön ahoz, h megmondja, h én hányszór járhatok ki és vissza 2.:a bizt.őr miért mondja, h vannak lent bőven? a pultosnak lejött az arcáról, h utálja ezt az egészet, ami lent van. 1szóval nem a szervezésre írtam, h atomszar. így már érted??? nem azért megyek le 1 buliba, h ott sokan legyenek, hanem a zene élvezese miatt. mi megakartunk inni pár sőrt és hallgatni a zenét amit meg is kaptunk (azt is hozzátenném, h jó törtritmus volt hallható) ha normális kiszolgálók és security lett volna valószínű azt írtam volna, h a hely volt. remélem eddig minden érthető. és nem akarok fölösleges vitába keveredni 1 számomra ismeretlen valakivel és a beszólásaidat, hogy az agyamra mit vehetünk azt inkább tartsd meg magadnak vagy súgd valaki fülébe-és nem tudom, h minek írkálsz ilyen szavakat mikor én sem írtam semmi támadót feléd, :oops: főleg nem, h mit is vehetünk a te agyadra OK!? partyszervezésben tapasztalatom az van, ezért fogalmam sincs honnan vetted "aki nem ért hozzá". oh még valami, a fantázianév nem is olyan fantázia, csak nézdmeg jobban és ha rájöttél, de még mindig nem értenéd nyiss ki 1szótárt...a nevemet meg úgyis megjegyzi aki akarja.
písz patrik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:52, 22-09-2003 
souljah

engem már rég nem érdekel, te lovagolsz a témán....

AGAIN:Sept 27: White House Special

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:02, 22-09-2003 
ujonc

ja, bocs, h válaszóltam a kérdésedre
:?: :idea: :maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 22-09-2003 
souljah

ne így fogd fel, nem kérdeztem semmit....
értem, mit akarsz magyarázni, és elfogadom....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 22-09-2003 

OLD SHATTERHEADZ!!!!

No Comment...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:09, 22-09-2003 
ujonc

OK!!! :alsz:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:05, 23-09-2003 
souljah

AGAIN:Sept 27: White House Special

a helyből adódó gondok miatt sem hátrálnak a agyak, beszéltünk és beszélünk a helyiekkel, főleg a biztonságival és igyekszenek kiküszöbölni a témát, bár elég nehéz szót érteni velük...
mindenesetre visszavesznek magukból, de csak információként, hogy szerintem a kidóbó a Hyperspace-hez van szokva, nem hiszem, hogy undergroundon szerzett tapasztalatot, mert a szemöldökei a magasba voltak a szines ruhák láttán... mindenesetre ahogy viselkedett az elmondások (rekoms kolléga)alapján, az télleg gáz ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 23-09-2003 
souljah

és a tisztesség végett...
belépő: fiúknak 300 ft, lányoknak ingyenes....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:13, 24-09-2003 
ujonc

[ezeket a sorokat már megkapták a töréspontosok, de úgytűnik elcsesztem, talán itt a helye. ez még a szept. 20adikai "bulitokra" vonatkozik. érzékeny a kicsiny lelkem.. genyózom akkoris]

szóval a szombati "bulitok" a szövetségbe elég szánalmasra sikeredett, legalábbis a vége.
ciki01: nem gáz zárás után háromszáz(!) forintot legombolni a későnérkezőktől?
ciki02: rossz reklám volt ez az este, nagyon rossz

azt gondoltam bővebben kifejtem, de nem.
ha még dobtál volna nekem egy számot mr. DJ, akkor talán jövhéten korábban megyünk és akkor, akkor.
de így nem, nem.

csoki...maryjane

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:45, 25-09-2003 

Peace!

Kicsit elcsúszva az idővel de még szólnék a party-ról.Mikor odaértem a
White House-ba engem is lehúzott a bejáratnál az agr.forma de leszartam.Most mit pattogjak 3kilóért!Bementem és meglepődtem,mert nekem fullra bejött a hely design-ja.Yo,kellett volna még ember de nehéz megfogni a közönséget.Ennyi.

A legcsírabb extra ami miatt biztos,hogy megérte lemennem:

Columbo + Chemotox track-je.Odabaszta rendesen a bakelit minőségét. :slayer:

Ennyit a partyról.

Tompo.Ha lehet még húzni akkor számíthatsz rám. :D

Na csá!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]