i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:29, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:52, 25-09-2003 
souljah

lesz reméljük jobb is, respect stom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:16, 25-09-2003 
black hoe rec.

maryjane wrote:
[ezeket a sorokat már megkapták a töréspontosok, de úgytűnik elcsesztem, talán itt a helye. ez még a szept. 20adikai "bulitokra" vonatkozik. érzékeny a kicsiny lelkem.. genyózom akkoris]

Igen, úgy tűnik... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:24, 25-09-2003 
ujonc

Egy kicsit most ideges vagyok, ezért előre is bocs mindenkitől.

Tényleg gáz hogy kértek belépőt a végén is, és az őr azt kamuzta hogy jó a buli, amikor szerintem már tudta hogy szedjük szét a cuccot. Ha jól emlékszem ezt egy 6 és egy 3 fős társaság járta meg, akik 2 körül érkeztek. Én együttérzek veletek, szivesen viszatéríteném neketek, de sajnos nincs annyi zsebpénzem.
Az utolsó számra már nem volt lehetőség, mert akkor már csak a keverő meg egy lemezjátszó volt bekötve, minden mást már elpakoltunk.
A hangulat meg a létszám ügyében szerintem nem nekünk kell magyarázkodni. Mi mind a 3 alkalommal ott voltunk, a zene sem változott. Az egész azokon múlott akik nem voltak ott.
Szerintem nem kell egy alkalom - sőt pár perc - után ítélkezni és ezzel másokat is eltántorítani és a létszámot tovább csökkenteni. Nyugottan beszélhetnétek valakivel aki ott volt mondjuk első alkalommal.

Az azért remélem tudjátok, hogy ha nem jöttök el attól nem lesz semmi jobb, a hely sorsa is múhat rajtatok.

Néhány info hogy képben legyetek: mi ebből egy fillért sem látunk, sőt a tőréspontosakat is lehúzták belépővel. Nekük sincs jó kedvünk miután az elejétől ott vagyunk és alig vannak. Minden alkalommal Monorról lehozni a fele cuccot nem túl pihentető.

Ha szeretnétek jó bulit az csak úgy lehet ha ott vagytok, minél többen (lehetőleg éjfél körülig érjetek oda, maradjatok fél órát), mi pedig beszélünk a személyzettel a dolgokról.

Ez szólt mindenkinek akinek nem tetszenek a dolgok, nem akartam senkinek se a lelkivilágába gázolni, de nyugottan lehet szidni is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 25-09-2003 
bladerunnaz

eki wrote:
Az azért remélem tudjátok, hogy ha nem jöttök el attól nem lesz semmi jobb, a hely sorsa is múhat rajtatok.

de szegyellem magamat...

:hulye:

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:33, 25-09-2003 
zee german

eki wrote:

jotekonysagbol szted ki jar bulizni?

foleg egy olyan helyre amirol az egyetlen info eddig az volt hogy egy lehuzo gusztustalan bagazs uzemelteti

egy olyan buliba ami utan a szervezok lebasszak a kozonseget hogy nem voltak ott

:D

lehet mashogy is hozzaallni. ha tul sok macera, ne csinaljatok. vagy keressetek mas helyet, egyszerubb megoldasokat, es konyorgom kommunikaljatok kifele' hogy jo egy buli, mert igy aztan senkinek nem hozzatok meg a kedvet hozza

ez egy epito kritika volt<-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 25-09-2003 
souljah

valamilzen syinten igaya van eki-nek... a közönségen múlik egy buli, de ha teszem azt lemegy valaki és pangást, átba..ást lát, leugatja a kidobó lehet, hogy nem megy többet oda..
pl: az én bulijaimon a Marco Poloban is volt már kisseb pangás, és tértek be emberek szép számmal éjfél körül... a negyede aki az elején jött, amikor még kevesen voltak megfordult és hazament..
nem is jött többet, mert iszonyat jó az arcmemóriám..szóval igazuk van a partyarcoknak is és a szervezöknek, de itt a White esetében belép a 3. tényező, a tulaj és kidóbó...
a lényeget később látjuk meg majd...
mindenkinek köszönjük a kritikát és a hozzászólást...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 25-09-2003 
black hoe rec.

Elég hálátlan helyzetben vagytok. Az úgy tényleg gáz, hogy olyan emberek üzemeltetik, akik legszívesen már éjfélkor hazazavarnák a vendégeket. Nem túl rózsás a helyzet, lehet, más helyszínt kéne keresni, s ez az egész fehér házas dolog mehetne a levesbe.

Btw, minket miért kell mindig belekeverni, tudtommal tpr-esek közül egyedül nekem volt szerencsém a helyhez - egyszer...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 25-09-2003 
ujonc

Nem kértem senkit jótékonyságra, nyugottan otthon is lehet maradni, csak már nagyon zavar hogy mindig azokat basztatják akik megpróbálják a legtöbbet tenni a dologért.
Nem zavarnának a problémák, nem lenne nagy macera ha nem egyből olyan jönn jönne vissza hogy überfoss, szar hely meg szánalmas buli.

migu : bocs lehet hogy te voltál, de azt tudom hogy a dj-k felét lehúzták (azt is aki fel volt írva) amióta van belépő, volt akinek meg str fizette ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 25-09-2003 
ujonc

migu: kihagytam a nem-et, bocs --> lehet hogy nem te voltál

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 25-09-2003 
ujonc

migu: kihagytam a nem-et, bocs --> lehet hogy nem te voltál

Profile  

Post subject: re eki
PostPosted: 17:12, 25-09-2003 
ujonc

ok ok
minden teljesen világos

a kritika nem volt rossz szándékú, mert ha az lett volna akkor az ember telekürtölné a fél világort vele, pl elmondani az összes havernak hogy a lábatokat a whitehouseba be ne tegyétek, stb ..
De ez nem ilyen volt, kb valami olyasmit akartunk közölni, hogy ezek a hiányosságokat láttuk ... a kidobókról vagy jót vagy semmit ..

nagy fel!
nagyon jó helyen van szerintem a club és biztos lesz sikere

Béke
:jump2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:18, 25-09-2003 
ujonc

kösz a biztatást, már ránk fért :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 25-09-2003 
souljah

gunz-nak becóltam egy rossz pillanatomban, de jó srác nagyon....
bocs again...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:26, 29-09-2003 
ujonc

Mint mindenki észrevehette szonbaton nem volt buli.

A tulaj kb. három órával a kezdés elött szólt, hogy ezen a szombaton ne legyen (nem tudom, és nem is nagyon akarom firtatni hogy miért nem volt idő erre egész héten). Panel felhívott minket az infóval, mi megpóbáltunk szólni azoknak akiket elértünk. Sajnos nem voltuk hétvégén netközelben, de nem hinném, hogy indulás elött még bárki megnézte volna.

Szeretnénk mindenkitől elnézést kérni, főleg azoktól akik potyán lementek a Szövetség utcába.

Ezúton bejelentjük, hogy nem lesz több party a White Hose-ban!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 94 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC + 2 hours [ DST ]