jungleb wrote:
Dozer wrote:
jungleb wrote:
Network 23 wrote:
Legutobbi breakcore party-n, (2002.aug.) ahol 6 francia DJ olyan zeneket jatszott amilyen jot meg eletemben nem hallottam, kb. 2 vagy 3 magyar volt rajtam kivul, pedig Budapesten volt es 1 hetig tartott.
errol azert meselhetnel.. mi is volt ez a buli? meg hol?
Sztem ez a Hármashatár-hegyi összejövetel lehetett, na azon én sajna nem voltam...!
hat ha ugyanarra gondolunk, akkor az valami ingyenes "illegal" buli volt, ahol egy francia dj regi dnb/jungle zeneket kevert hardcore technoval felvaltva. kb semennyire sem volt breakcore..
Igen én erre gondoltam, de mondom, én nem voltam ott, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mik voltak, de mivel az tavaly augusztusban volt, ezért gondoltam, hogy arra gondolt Network 23, közben meg lehet, hogy nem is...
Quote:
a sved arc a tobbiekhez kepest szolid felvezetes volt, engem nem igazan gyozott meg, dj /rupture viszont kibaszott jo volt, harom lemezjatszo + cd, nagyon raerzett erre a dancehall+breakcore+noise+hiphop kevergetesre. kid606 pedig egyszeruen lehengerlo, konkretan nem hittem el (en sem) hogy ez velem itthon megtortenik. jo volt latni hogy van egy reteg aki vevo erre a zenere.
a nep letoltheto mixeket kovetel!

Uhh, bammeg, nem tudtam, hogy hogy néznek ki ezek az arcok, aszittem hogy a 3. volt Dwayne

. Szóval az egész visszaszívva... magyarul nekem is Kid606 jött be, de nagyon...
Mi ebből a tanulság:
1) Egyáltalán nem biztos, hogy olyan sorrendben lesznek az előadók, mint ahogy az pl a kis műsorfüzetben vagy a neten meg volt adva, még akkor sem, ha az előző helyszínen tényleg úgy volt
2) Éppen ezért mielőtt elmegyek vmi rendezvényre, nem árt megnézni az előadókról egy fotót (mivel amúgy marhára nem izgat, hogy ki hogy néz ki)
3) Ha egy csóka "Kid606" matricás notebook-ot birizgál, az bizony elég valószínű, hogy tényleg Kid606
Még1x elnézést a hülyeségemért.