|
Nagyon orultem, h vegre van 1 dnb musor a radioban, es mindig meg is hallgatom, meg jo amit csinaltok, de nem ertem a felfogasotokat, meg nem csak veletek van ez igy, hanem ez az egesz ellensegeskedes, ami mostanaban kialakult a dnb-korokben...
Ha en pl. elmegyek 1 dnb partira, akkor az nem csak azt jelenti nekem, h jo zene lesz, meg jot fogok bulizni, hanem a tarsasagmiatt is megyek, olyan emberek miatt, akiket csak bulikrol ismerek, vagy nem ismerem oket, de jol erzem magam koztuk, mert nem olyan bunkok, nyalasok, es ellensegesek, mint pl. a grizzlik, diszkosok, "hauz"-osok, vagy sorolhatnam...
hanem a nagy tobbseg meg mindig (bar mostanaban 1re kevesbe) segit egymasnak, es lathatoan jol erzik magukat, es ezert jarnak bulizni, nem kotekedni...
ezzel ellentetban a dj-k es szervezok kozott ugy veszem eszre, h 1re nagyobb a konfliktus, es versenges...
es ez kihat az egesz szcenara....
Ez elbassza az egeszet..
az utobbi adasban pl. azert mondtatok, hogy "udvozoljuk a nyomorek bluntot, az Albertnek meg agyon lesz verve" mert hozzajuk elmentek kontrollek?
Feltekenysegbol, vagy csak jofejsegbol?
nem ertem ezt az egeszet...
lehet h nem tudok vmirol, ami 1ebkent nem is tartozna ram...
de szerintem akkor sem kene ilyeneket csinalni..
sztem nem ok tehetnek rola, h nem mentek el hozzatok, hanem inkabb a kulfoldi dj-k, vagy nemtom, h kik....
Inkabb tamogatni kene egymast sztem...
Ha mar van 2 ilyen media, akik nagynehezen kiharcoltak, h eljussanak idaig, akkor miert kell egymast marcangolni?
jo ez nektek?
na asszem ennuyi boven sok is volt, csak kurvara bantott amiket hallottam, gondolom a kovetkezo musorban en leszek a budos paraszt geci...
na mind1..
(peace)
|