marczi wrote:
Cinetrip wrote:
Egyébként nem baj, ha írtok negatív dolgokat a Cinetripről, mármint ha az építő jellegű. Nagyon könnyű valami rámondani, hogy szar, meg nagyképű, ha utána nem mondjátok meg, hogy miért is gondoljátok ezt.
Üdv,
Eszter
ami engem illet, nekem csak az a bajom ezzel a fajta hozzáállással ami a cinetripet jellemzi, hogy nem nagyon látom értelmét ennek a "lesz némi kitekintés a kortárs művészetek irányába" stb vonalnak...
szerintem ti bulikat szerveztek, ahová emberek elmennek szórakozni (...)
és ennek semmi köze semmiféle művészethez. az egy dolog, hogy a rudasban zeneileg kivétel minden buli élvezhetetlen volt ahol ott voltam (nyilván), az is igaz hogy elég különleges hangulata volt ezeknek mégis, de a 'fennkölt/nagyképű' blabla nagyon nem kell nekem. válasszuk szét a dolgokat, és ne beszéljünk művészetről ott ahol ennek semmi értelme, mert akkor nagyonnagyon szánalmas mű- és ál-légkör fogja a cinetrip nevet körbelengeni (azaz, mindez nem feltételes módban, mert jelenleg ez a helyzet az én szememben)

Nem mi találtuk ki, hogy művészet, ezt mondják róla a hozzáértő emberek... Elég sokan méghozzá, itthon és külföldön. Lehet, hogy nem tudtad, de mindenki, aki a látványért felelős elvégezte iparművészetit vagy éppen ott tanít. Itt nem arról van szó, hogy egymás után pakolják a kazettákat és majd csak lesz belőle valami. Nem beszélve a festőkről, akik a falra vetített képeket festik... Ha így volna, nem jönne létre az a "különleges hangulat vagy légkör" amiről írtál.
Azt pedig, hogy ez művészet még a hazai/külföldi sajtóban megjelent cikkek is alátámasztják. Ha érdekel, egyszer átlapozhatod nálunk. Van belőle bőven.
Úgyhogy, ha erre érted, hogy nagyképű, akkor nem értek egyet, sőt...
Igazad van, bulikat IS szervezünk. Csak ez egy picit mélyebb annál. Az a különbség, hogy ezek a bulik meg vannak komponálva. Ezért van pl. minden évben az 1 hetes workshop, ahol a DJk, a VJ és a festők összerakják a műsorukat. Az, hogy ez nem jön le, külön jó. Ez bizonyítja, hogy jól csinálják.
Hogy érted, hogy zeneileg élvezhetetlen? A hangtechnikára gondolsz, vagy a DJkre? Ha a hangtechnikára, akkor azzal sajnos egyetértek. Most lecseréltük a rendszert, de sajna a rudas nem a legjobb akusztikai szempontból...
Dehát mindegy... Hogy Neked a Cinetrip bulik nem tetszenek, vagy nem tartod művészetnek, amit ott látsz, végülis szíved joga eldönteni.