qukax wrote:
Technikolor!
A társadalmi tendenciák a "klikkesedés" felé mutatnak.
Nem akarom bevonni a politikát de ahol mi élünk ez az ország pl.3felé van szakadva.
Pl a villamoson vagy presszókban megnézik melyik napilapot olvasod.
EZ szerintem egyébként a társadalom más rétegeiben is jelen van
lásd D&B droidok. pl ki akart zavarni egy bulimról egy nagyon fiatal arc hogy ide raszták nem valók és hogy én egyáltalán mit keresek itt ilyen öregen./36vagyok/
Hát nem mindegy hogy milyen a hajam és hány éves vagyok,hogy milyen zenét szeretek és milyet nem!?
Szerintem ő speciel divatország polgára és tartja is magát hozzá
vagy pl. a Metál Ica d&b alpú zenékkel fog nyomulni...
Ő spec a divatból akar megélni az álmodern magyar valóságból.
Azt hozzátenném nem a D&B-t akarom ezzzel itt fikázni ez majdnem minden stílusra igaz vagy majd igaz lesz.
Ez inkább a magyar igazságról szól arról hogy kicsit birkaként kezelnek és birkaként kezeljük az embereket.
Sejtettem, hogy klikkek vannak... ez az élet rendje ilyen körülmények között. A srác aki kizavart/próbált kizavarni téged, ne érdekeljen. Talán öt év sem kell hozzá, hogy elokádja saját magát a tettétől. Előbb utóbb minden fiatal rájön, hogy ifjúsága nem örök csak a szelleme. És a szellem lehet örökifjú, sőt! LEGYEN!
a villamoson azért nézik az emberek, hogy ki mit olvas, mert az egy skatulya. az emberek szeretnék felismerni egymást, osztályozni, rangsorolni. ezen túllép a társadalom hamarosan szerintem..
a század elején 800ezres példányszámban fogytak a napilapok és nem azért, mert minden párt tagnak járt a népszabi.. azért mert ott volt egy hatalmas alkotó generáció. egy egészséges igényt kéne ismét felébreszteni a kultúra(bármelyik) iránt.
Az elektronikus műfajok szerencsés helyzetben vannak, tíz év se kell és a könyökünkön folynak majd ki a tehetségesebbnél tehetségesebb írok, grafikusok, zenészek, táncosok, színészek, programozók... egy új alkotó generáció. Talán az ő előfutáraik a mai kortárs dj-k, zenészek, grafikusok és graffiti festők, programozók... és ők nem birkák szerintem.
Hogy a Biró Icus mit művel, az mindegy, Jóanyám is kifogja röhögni.
De asszem ez off kicsit, még a Kitti ráver a körmömre a fakanállal..