nos...
először is mindenkinek nagyon köszi h ottvolt, remélem sikerült maximálisan a lehető legjobb feltételeket teremteni egy jó murizáshoz.
A két dolog ami egyenlőre a legjobban foglakoztatja az embereket:
a szúrós dolgot, nekem csak mesélték, de személy szerint télleg 1 ban lenne a jutalma aki ilyesmire vetemedik. azért talán szúrni nem kéne magunkat egy bulin, és roppant türelmes meg toleráns vagyok, de senki ne bassza el másnak az estéjét.
Semmi köüzöm hozzá, de azért mégis én kérnék most itt elnézést, hogy ezt nem sikerült kiszűrni, legközelebb megpróbáljuk kiszűrni (kiszúrni ;-)) az ilyeneket.
a Kefélős jelenetből én is kimaradtam, viszont azzal szerintem semmi baj nincs

Hajrá! és remélem emelte nekik a party hangulatát

mondjuk félő, h a stuff, nempedig az másik iránt érzett heves vágy segített nekik levetkőzni a gátlásaikat, de szerintem egy party úgy jó ha orgiába fullad (bárcsak egyszer végre... ;-))...
A hagra azthiszem nem lehet igazán sok rosszat mondani, a break terem mondjuk parásabb volt, de a DnBben állta a sarat a cucc, még fierce iszonyatos túltekerése ellenére is.
Köszi Chris, és SKC zsír volt az eleje, matyinak a cdt, elárulom h reggel nagyon nagyot ütött, Fierce zenéje egyenlőre még nem de a többiek munkássága hamarosan leszedhető lesz a siteról (mindkét terem) és némi egyeztetés után pedig a SZTÁROK cuccai is remélhetően hozzáférhetőek lesznek (előbb mint zincé ;-) )
nos...
még1X remélem h mindenki örül, és elégedett.
c u in january