sour wrote:
rude wrote:
ja, és plusz: A-Sides + Dieselboy szombaton, amire a "masszív" dnb tábor elmegy..../remélem/ tehát a 80%uk minimum kilőve péntekre.....

ilyet meg, hogy mersz leirni egy drum and bass forumba?

miazhogy hogy merek???????????
ezt abszolút nem rossz értelemben értettem, hanem hogy sokan inkább azokra a bulikra mennek majd sztem, és emiatt őket nem lehet majd "felírni" a partyt látogatók listájára, ergo marad a maradék+akik mindig járnak b. bulikba+ akiket "megérintett" a reklám, és akiktől annyira fél itt mindenki, hogy mennyien lesznek, és azt akartam csak leírni, hogy sztem ez nem tesz majd ki akkora embermennyiséget, hogy annyira félni kéne a tömegtől...ennyi.
de itt mindenki akkora nagy tudós, és az emberek által leírt, nem feltétlen negatív, vagy fikázó véleményt olyan szinten ki tudják forgatni, és más megvilágításba helyezni, hogy én nem értem, hogy mi értelme. ha mondjuk elolvasod párszor azt amit írtam, és megpróbálod nem azokat a dolgokat kiragadni, amin csámcsogni lehet, és jól odaszólni, akkor talán rájössz, hogy SEMMI rosszindulat nem volt az egészben, csupán annyi, hogy kicsit "megnyugtassam" azokat ,akik azt a nézetet vallják, hogy tömegnyomor lesz, ami lehetséges, de én (levezetve utóbb a véleménnyemmel) azt gondolom, hogy azok miatt a dolgok miatt, amiket írtam, nem tartom 100%ig biztosnak...
ennyi.
ja és a gyerekcipőt nem a fejlettség tekintetében értettem, hanem azt, hogy azért a b. bulik ritkábbak, és kevesebb embert mozgatnak meg (sajnos), mint más elektr. zenei műfajok. (FIGYELEM: nem kevés, hanem KEVESEBB)
remélem, kimerítő magyarázatot adtam a felmerült kétségekre velem kapcsolatban, és azt, hogy ki jár gyerekcipőben sztem nem látatlanban kell(ene) eldönteni.....