qukax wrote:
Valószínűleg véget ért a Karácsony!
A Palotai engem hívott tök kiakadva hogy para van ennyi.
remélem beír majd azt elmondja mi bántja a szívét.
addig meg én halgatom, nem aki odahívta -gondoltam megosztom ezt a felemelő érzést veletek is mert én már csurig vagyok a szarakodással egyszerűen nem fér belém több.
Figy, én tényleg nem szeretnék neked esni, de ez mostmár valóban gáz.
Valdi jön mindig, ha túlságosan "bennfentes" vagy "szakmai" háttér infok/viták jönnek a fórumon, hogy ezt nem kéne. Szerintem nincs teljesen igaza, igenis érdekes lehet egy-két háttérinformáció, hogyan is szerveződnek a dolgok.
De ez a post azért már nagyon gáz: más szervező, fellépő anyagi helyzetét, üzleti viszonyát, magánproblémáját itt kiteregetni és alaptalanul más rosszhírét kelteni nagy butaság.
Ez méltatlan Palotai Zsolthoz, hozzád, az egész Cinetriphez, a HMKhoz. Nem kellenek ilyenek.
Én a magam részéről nem tudom elképzelni hogy valóban komoly elszámolási viták lennének. Lehet h- volt vmi technikai probléma, de gondolom ezt az érintettek majd rendezik egymás közt.
Ne kelljen már fölösleges abszolut bizalmas infokat pletykaként és elferdítésként itt olvasni. Azt az érzetet kelted, mintha itthon nagyon gázos lennének a szervezések, kifizetetlen cuccok, anyagi parák. Ez így nem igaz. Maximálisan korrekten jár el a legtöbb szervező-csapat a Bladerunnaztól a Nowsoundig vagy épp a HMKig. Mindenki teszi a dolgát, big up nekik ezért!
Volt egy kellemes buli, Freq Nasty nyomott egy jó szettet.
Bizonyára márciusban a Cinterip keretében is lesz egy jó hangulatú buli, én oda is szívesen elmegyek.
NINCS az itthoni szervezők, zenészek, dj-k és promoterek közt olyan szét/lehúzás, amit te próbálsz lefesteni.
Peace!