i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:30, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 335 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Next
Author Message
 Post subject: BUDAPEST Non-Stop
PostPosted: 01:02, 25-11-2003 
cinetrip

Ezt a topikot azért hoztamlétra :shock: hogy elősegítsem a szervezők közötti kommunikációt.

1 kérdésem a december 13-i szombattal kapcsolatos?
Miért nem tudtok egymásról szervezők?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:27, 25-11-2003 
cinetrip

Progression Sessions @ Olof Palme (High Contrast, Nookie, Five Alive, Marcel)
- Infected Mushroom @ Complex
- Cinetrip @ Rudas (Soul of Man)
- és Layo&Bushwacks @ A38

jól hangzik de itt pl ki tudott a másikról ez lenne itt a kérdésem folytatása

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:44, 25-11-2003 
pokemon

teljesen mind1.
a lényeg,h mindenki odamegy,ahova akar.

ennyi.nekem pl. nem okoz problémát,hogy hova menjek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:47, 25-11-2003 
metalhead

és ha nem tudtak, miért nem tudtak?
vagy ha tudtak akkor miért tettek úgy mintha nem tudtak volna?
vagy nem is tettek úgy?
:shock: :? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:53, 25-11-2003 
cinetrip

Addig nincs is baj hogy hova addig amíg van.
de egy ekkora városban nem valószínű hogy nem lesz a 4ből az egyik bukta.
Akkor aki bebuktázott kevesebbet tud foglalkozni a következő bulijával és persze nem jut az extrákra sem
ergo te sem kaphatsz tőlük kiemelkedő minőséget
pedig ha jól van öszerakva a buli akkor az elég jól tud esni az embereknek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:01, 25-11-2003 
pokemon

qukax wrote:
Akkor aki bebuktázott kevesebbet tud foglalkozni a következő bulijával és persze nem jut az extrákra sem
ergo te sem kaphatsz tőlük kiemelkedő minőséget

nem te írtad pont hogy a Cinetrippek sorozatban bukók voltak? mert akkor a te elméleted szerint, egyre szarabb Cinetrippekre kellett volna járnunk :lol:

csak kötexem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:03, 25-11-2003 
ujonc

te szepen bebuktazol a rudasban, a masik harom meg virul, hol a gond?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:26, 25-11-2003 
breakbeat.hu

Egyszer már én is feszegettem ezt a témát, de a nemtörődömség miatt senki nem akar ezzel foglalkozni.

Létre lehetne hozni egy online naptárat, amibe bármely szervező beleírhatja a következő buliját, de ott van a kaki a palacsintában, hogy:

1. itthon ált. senki nem tudja, mit szervez másfél hónap múlva
2. ha tudja, azért nem mondja meg, mert még nincs rendesen bookingolva a külföldi vendég, és fél, hogy elhalásszák előle
3. ha kíírná a dátumot, akkor is lenne valaki, aki szarna az egészre, és keresztbe tenne a többieknek

Amíg nem érnek meg a szervezők, addig lehet bízni a jószerencsében. Meg érdemes megrakadni a telefonkagylót és körbehívni minden bennfentest.

Mottó: segítsd az információáramlást :twisted:

(ui: jó lenne, ha nem poénkodnátok ebben a témában, szóljanak hozzá inkább a szervezők)

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:53, 25-11-2003 
metalhead

a mai tarsadalomban az informacio ertek, a bizniszben pedig verseny van..mindenki oldja meg, ahogy tudja, ez a szervezok gondja, kevesbe a partyzoke (na jo persze, van aki ilyenkor osztodna legszivesebben)..a masik meg az h picit a kozlegelo effektus is benne van a dologban nem?ki tartsa magat az elore kiszemelt idoponthoz?ki alkalmazkodjon?mindenki magaval torodik, amire mindig meg van a magyarazata, aztan mindenki bebukja..nem tudom mi lehet megoldas, bar a laki altal felvazolt tenyallast tekintve szamomra egyertelmu h layo&bushwackara megyek:))

kulonben meg mi az hogy buko?minden csak elszamolas kerdese :twisted:

pisz

Profile  

Post subject: plíz...
PostPosted: 03:14, 25-11-2003 
ujonc

vicc ez az egész. Mi fáj lakinak? az hogy létezik olyan hogy konkurrencia? Pláne, ha cinetripes dátumon még 3 másik buli is kínálja magát a közönségnek? Amúgy szerintem tök egyértelmű. A 4 buliból kettő biztos befutó, High Contrast és Layo&Bushwacka. Nem csodálom, hogy ezek árnyékában egy önjelölt vizuálcsászár az évek során megfáradt produkciójával parázik az új időktől. Meg aztán nem tudom mikor volt utoljára a mostani Palme-s bulihoz hasonló cinetrip. Én a Roni Size-ra és a szigetre emlékszem, meg arra, hogy egyiken sem maradtam sokáig. Éljen a fizető közönség! Úgyis ők döntenek. A hisztis promoternél pedig szánalmasabb nincsen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:19, 25-11-2003 
ujonc

Ez azert kicsit eros volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:47, 25-11-2003 
tactile

:shock:

a szigeten nem volt semmi para a cinetrippel sztem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:54, 25-11-2003 
original nuttah

nem hiszem hogy most a topic miatt fognak egyeztetni ha eddig sem tették :twisted:

Profile  

Post subject: Re: plíz...
PostPosted: 10:08, 25-11-2003 
souljah

colonel wrote:
vicc ez az egész.

mármint a hozzászólásod igaz?

most miért gondolod, hogy a konkurencia bárkinek is fájna? a versenyhelyzet simán teremthet jobbnál jobb produkciókat még budapesten is, kedves colonel. ez számodra új?

és miért baj, hogy vannak akik aggódnak a hazai party szervezők közti komm hiány miá? miért baj, hogy javaslatokat tesznek a fejlődés és komolyodás elősegítésére? egy adott pontban és pilanatban(Bp. dec 13) ellentétes irányba mozduló erők kölcsönösen kioltják egymást, igaz, elemi fizika 6. osztály?

colonel kedves, undorító egy post volt, hányás egy mentalitásod lehet, ha ezt komolyan gondoltad. visszahúzni, visszahúzni, visszahúzni ügye? idióta.

máskülönben, ha nem tetszik, hogy a nyilvánosság (???) előtt kéne kitárulkozniuk drága party szervezőknek, hát helyezzenek üzembe maguknak egy zártkörű forumot. mittomén budapestnonstop.hu aztán nyeregbe. gondolom a szervezőknek ez nem egy komoly tétel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:24, 25-11-2003 
Grasshop wrote:
2. ha tudja, azért nem mondja meg, mert még nincs rendesen bookingolva a külföldi vendég, és fél, hogy elhalásszák előle

Hehe, mennyire igaz. "Magyarok vagyunk, vagy mi?" Amugy szerintem ha ez a lista valamennyire nyilvanos lenne, akkor kevesen mernek bevallalni, hogy egyertelmuen elhalasszak a kulhonit attol, aki eloszor beirta.

Post subject:
PostPosted: 12:09, 25-11-2003 
droid

Nem annyira értem mire fel most ez a nagy para, kiborulás, stb..
Én azt hiszem ez az egész onnan jön, h. Laki kicsit beborult mert a HMK elvitt egy a "sajátjának érzett" fellépőtt. Na bumm, én megértem h. szar érzés, dehát a partyszervezés is biznisz. Booking, szerződés és lehet menni előre.

Nincs itt akkora para sztem.
A kulcsszó annyi h. választék, mindenki oda tu d menni ahová akar. Amyelyik promóternek bejön a bulija (ergo a közönség az ő szervezését választaj) az örül h. tudott valamit adni, nem mellékesen pedig a biznisz is jó lesz. Aki beborul az meg elgondolkik h. mi volt a hiba...

Kezdem úgy érezni, mintha ugyanannyi szervező aggódna a bulijáért, mint ahány party-látogató azért h. hová menjen. Azért ne boruljanak már fel az arányok!

És megintcsak azt tudom mondani, h. egyáltaláln nincs akkora para a szervezők közt mint ami most itt rajzolódik épp. Általában full korrekten jár el a legtöbb szervező-csapat a Bladerunnazék, a Nowsound, a HMK vagy épp olyan arcok mint Keyserék. Mindenki teszi a dolgát, respekt érte!

Kommunikáció meg egy bizonyos határig oldhatja meg a dolgokat: mint ahogyan eddig sem volt egy napon Nowsound/blade-party/Progression. Az hogy más ütközések előjönnek, óhatatlan.

De vegyük az oly sokat emlegetett dec.13.-át:
- ProgSess @ Olof Palme: nagy party, sok embert várnak, akiket nem oly egyszerű egyeztetni, 3külföldi fellépő(2kiadótól), 1 magyar live + min. még 4magyar dj
- Infected @ Complex: nem hinném h. a goa annyira ütné a másik bulit. Valamelyest nyilván igen, mert ez talán a goa "legismertebb" vége
- Cinetrip: évek óta bevált szokásos buli, akinek van kedve elmegy ide
- Layo @ A38: megint sztem kicsit más közönség, nyilván van átfedés

Én azt mondom h. optimális esetben egyik buli sem fog földbeállni, de elválik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:18, 25-11-2003 
pokemon

hát ezek szerintem is elég különbözô m?fajt képviselnek, más igényeket elégítenek ki.
nem lesz itt semmi sem bukó. ez csak buta para.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:53, 25-11-2003 
droid

SiRe wrote:
Grasshop wrote:

Hehe, mennyire igaz. "Magyarok vagyunk, vagy mi?" Amugy szerintem ha ez a lista valamennyire nyilvanos lenne, akkor kevesen mernek bevallalni, hogy egyertelmuen elhalasszak a kulhonit attol, aki eloszor beirta.

A nevet eleg akkor nyilvanosságra hozni, mikor mar le van kotve(ugyan ugy, mint eddig), de a datumokkal lehetne ugyeskedni..
pl.: dec. 13. UK drumandbass - ha ezt latom, csak nem szervezek en is 13.-ra..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 25-11-2003 
cinetrip

szerintem a nyilt kártyákkal való játék, /oh idalizmus/ azt segíthető
hogy átláthatóbb legyen a scene működése mint a közönségnek, mint a szervezőknek, sztem senkinek nem baj ha előre lát és tud tervezni.
Ami meg dec 13-án lesz az amint fent elhangzott ez már olyan majdnem mint egy europai nagyváros felozatala lenne .
Nem is ez a baj de sem előtte sem utána hétvégén nincs ekkora felhozatal.Sztem az nem OK ha két hétig nincs semmi aztán meg egyszerre 4-5 egy napon.
ez rövidtávon sem igazán előnyös senkinek de hosszútávon aztán meg főleg.
A partyszervező lista meg tényleg nem igazán müxik.Mondjuk én előre leadtam 8 hónap bulidátumait aztán semmi nem történt de mindig volt akkor 3-4 buli azokon a napokon,/amiket én a flyerekről tudtam meg

Ide meg tényleg építő jellegű hozzászólásokat kellene tolni,akinek meg ez nem megy, törölje meg az orrát mielőtt lenyom 1 billentyűt,ez mindenkire vonatkozik , még rám is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 25-11-2003 
souljah

Cinetrip-áldott egy dolog, általában nagyon jó fellepőkkel, de télen uszodába engem a dj Atyaúristen se fog elráncigálni!
hajszáritás, fürdőruhában pózólás ennyi ismerős elött stb- eléggé felejtős téma és sztem sokan vagyunk igy ezzel! :?

Image

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 335 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]