i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:16, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 344 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:30, 26-11-2003 
állat

Bratwa wrote:
HIGH CONTRAST
TOP 10 NOVEMBER 2003

01. High Contrast - Lovesick (Dubplate)
02. DKay - Its On The Way (Soul:R)
03. High Contrast - Made It Last Night (Dubplate)
04. Syncopix - Happy Happy Joy Joy (Hospital)
05. Marky & XRS - Rotation (Innerground)
06. Calibre - Cold Halo (Dubplate)
07. High Contrast & Dynamite - Ride (East West)
08. Total Science - ? (31 Ep 4)
09. Anything by Matrix
10. Ludacris - Stand Up (Def Jam)
:slayer: :loveslayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:56, 26-11-2003 
droid

kenwud wrote:
szinte biztos vagyok benne,hogy itt se lesz jobb a helyzet,de nem tudok mit csinalni,a High Contrasotot valszeg nem fogja mas elhozni a kozeljovoben es ezt a szervezok is tudjak ...

redhead wrote:
Hát ez a nagyon szomorú, az egyik funkciója az ilyen fórumoknak, hogy szépen meghallgatjuk mi tetszik azoknak az embereknek, akik egy kalap pénzt perkálnak, és mi nem, aztán megpróbálunk a kedvükre tenni...
a szeptemberi bukem után , NEM SZABADNA ELMENNI, de mégis ott leszek, mert nem jön minden héten hihg c., ők meg tudják ezt és valahol szarnak az egészre, pedig nem szívességből szervezik ezeket a bulikat, hanem PÉNZÉRT...

Redhead, azért ne vesd el a sulykot ilyen gyorsan! Azt magad sem gondolhatod komolyan, hogy a szervezők elhívnak egy igazán impozáns line-up-ot, pénzt raknak a buliba, dolgoznak rajta hónapokig, hogy aztán jól megszivathassák a közönséget azzal, hogy minél szarabb hangot adjanak!

Valóban a szeptemberi Bukem bulin nem volt a legjobb a hangosítás. Marcel alatt még elfogadható volt, mert Marcel live-ként a saját keverőjéről maga is tud rajta sokkal finomabban állítani. Aztán a dj-k persze felküldték a gaint, és a nem jól beállított hangrendszer ezt már nem bírta. Valóban hibát követtek el a szervezők, mert a beállás csúszott, nem volt idő megfelelően belőni a hangrendszert.

Mindenki igyekszik tanulni a hibáiból, a szervezők is (jelen esetben a HMK). Múlt pénteken a Freq Nasty-s Olof Palme Házos bulijukon már lényegesen jobb volt a hang, az egész rendezvény profin volt bonyolítva. Remélhetőleg dec.13-ra pedig még jobb hangot fogunk kapni.

Egyszerűen mindenkinek ez az érdeke, nem? A partyzók jó minőséget akarnak hallani, a szervezők azt szeretnék h. a partyzók jól érezzék magukat és elégedettek legyenek. Ennyi.

Valóban nem szívességért szervezik a bulikat, hanem pénzért. A te pénzedért is. Ezért pedig nyilván te is/én is a lehető legjobb minőséget várjuk el. Remélhetőleg most az lesz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:09, 26-11-2003 
impulsecreator.hu

Ahmadzai wrote:
Redhead, azért ne vesd el a sulykot ilyen gyorsan! Azt magad sem gondolhatod komolyan, hogy a szervezők elhívnak egy igazán impozáns line-up-ot, pénzt raknak a buliba, dolgoznak rajta hónapokig, hogy aztán jól megszivathassák a közönséget azzal, hogy minél szarabb hangot adjanak!

Valóban a szeptemberi Bukem bulin nem volt a legjobb a hangosítás. Marcel alatt még elfogadható volt, mert Marcel live-ként a saját keverőjéről maga is tud rajta sokkal finomabban állítani. Aztán a dj-k persze felküldték a gaint, és a nem jól beállított hangrendszer ezt már nem bírta. Valóban hibát követtek el a szervezők, mert a beállás csúszott, nem volt idő megfelelően belőni a hangrendszert.

Mindenki igyekszik tanulni a hibáiból, a szervezők is (jelen esetben a HMK). Múlt pénteken a Freq Nasty-s Olof Palme Házos bulijukon már lényegesen jobb volt a hang, az egész rendezvény profin volt bonyolítva. Remélhetőleg dec.13-ra pedig még jobb hangot fogunk kapni.

Egyszerűen mindenkinek ez az érdeke, nem? A partyzók jó minőséget akarnak hallani, a szervezők azt szeretnék h. a partyzók jól érezzék magukat és elégedettek legyenek. Ennyi.

Valóban nem szívességért szervezik a bulikat, hanem pénzért. A te pénzedért is. Ezért pedig nyilván te is/én is a lehető legjobb minőséget várjuk el. Remélhetőleg most az lesz!

éppen redhead mondandójának a lényegére nem válaszoltál, ti. *kizárólag* profitorientált szervezők...

a kedves szervezők majd mindent megtesznek az érdekünkben, pl. gerillamarketing fogások a kivetítőn... de ezen vitatkoztunk már asszem és ha jól emlékszem akkor sem értetted

én bojkottálom a bulit :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 26-11-2003 
droid

marczi wrote:
a kedves szervezők majd mindent megtesznek az érdekünkben, pl. gerillamarketing fogások a kivetítőn... de ezen vitatkoztunk már asszem és ha jól emlékszem akkor sem értetted

én bojkottálom a bulit :slayer:

Hát lehet, hogy akkor sem értettem, de azért csak sikerülne, ha elmagyaráznád pontosan mi is a baj.

Bulit szervezni ugyanolyan vállalkozás mint bármi más. Nem lehet elvárni, hogy ez egy jószolgálati önköltséges tevékenység legyen. Ne tudd meg mennyi munka van abban, hogy összehozzanak egy ilyen bulit (és ez most mindekire igaz blade-től nowsoundig), saját pénzét teszi bele az ember, kockáztat. Te pedig mint partylátogató, jó esetben odamész, megveszed a belépőt, és jól érzed magad. Mert tudod mit kapsz: az általad kedvelt dj-t, jó zenét, partyt.

De mostmár kezd derengeni, hogy anno azon vitáztunk, hogy a Good Looking pénzorientált-e vagy sem. Hát lehet hogy most el fogsz keseredni, de én még nem nagyon találkoztam olyan kiadóval (legyen az underground v. kommersz, dnb vagy metal) amelyik a veszteségre hajtott volna. Ugyanis ez is - mint bármi más - egyfajta munka. Csak jóesetben van mögötte egy hihetetlen többlet.

No persze nem az a cél, hogy meggyőzzelek, mert mindenkinek szíve joga eldönteni, szeret-e egy kiadót, party-t dj-t vagy sem. Én csak azt szeretném h. ne ilyen valótlan kissé rosszindulatú feltételezésekből dönts, hanem a ténykből alakuljon ki a vélemény.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:28, 26-11-2003 
droid

marczi wrote:
kurvaannyát a glonak :fukya:

Jaja, igazad van. Csak a fórum elejére kellett visszamennem h. megtaláljam ezt a post-ot. Akkor sem esett jó, most sem. Mer'hogy ha ilyen sarkos a vélemény, akkor ott lehet h. nem biztos hogy van értelme ész érvekkel vitázni. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:06, 26-11-2003 
tactile

szerintem is kicsit meglehetne nyugodni

a complex egy amúgy is nehezen behangosítható helyszín (ne mondd nekem marczi, hogy nem voltál még más buliban a complexben ahol kissé érdekesen szólt volna a hang..) és AZON a bulin, valóban, kifejezetten rosszul szólt a hang.

ahogy már Ahmadzai említette a HMKsok szerveztek már bulit a Olafban (amely helyszínnek szintén megvannak a maga hangosítós parái, de ezeknek is tudatában vannak a szevezők), így szerintem valamelyest fel vannak készülve a helyzetre

amúgy meg label management nem egyenlő a művészek (zenei, emberi) beállítottságával

de, hogy én is kötekedjek - ha már bojkottálod a bulit (...) akkor miért foglalkozol vele?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 26-11-2003 
droid

Ahmadzai wrote:
Hát lehet hogy most el fogsz keseredni, de én még nem nagyon találkoztam olyan kiadóval (legyen az underground v. kommersz, dnb vagy metal) amelyik a veszteségre hajtott volna.

Azért nem ugyanaz, h valaki a veszteségre hajt, v h nem kizárólag a profitra.

[mondjuk nyilvan a profitra hajt mindenki, minél több pénzt szeretne keresni, de nem mind1 h milyen eszközökkel, vagy minek a feláldozásával]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:42, 26-11-2003 

Nonono!

Pont Ti szervezők mondjátok mindig, hogy írjunk véleményeket, hogy tudjatok javítani a szolgáltatásaitokon (mert hát ugye ezt árultok), de ha van negatív vélemény, akkor az nem tetszik, vagy a fórumozók lefikázzák, és szépen elsorvad.

És persze azt sem árt figyelmen kívül hagyni, hogy jót sokkal gyakrabban írnak/írunk be ide, mint rosszat, szóval szerintem a negatívra ezért nem ártana jobban figyelni, mert előfordulhat, hogy egy ilyen post nem egy fő, hanem egy társaság véleményét tükrözi (ez is).

Ha nem tévedek, a mi pénzünkből éltek, amiért mi joggal várunk el minőségi szórakozást. DE! Lassan ott tartunk, hogy a minőség helyett a mennyiség kezd dominálni. Jelmondat: hívjunk egy/több sztárt, marketingeljük szét a bulit, és szedjük meg magunkat! Az nem számít, hogy nem lehet megmozdulni, meg kell fulladni, túl van lőve a hang, mert jól belőni nehéz lenne, akkor legalább legyen hangos, hogy a ruhatár betelik, stb.

Aláírom, hogy a profitorientáltság egy bizonyos szintig oké is, mert a szervezők nem szeretnek ráfizetni, de mi sem! Jó példa erre a mentalitásra a Home-os Bukem és a mostani FreQ Nasty.

Szóval respect a szervezőknek, hogy szinte már minden nagy név megfordult hazánkban, de szerintem lehetne ezt másképp is csinálni. Nem egy buliból kéne meggazdagodni...

Ennyi.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:24, 27-11-2003 
partiarc

[quote="Ahmadzai

[/quote]

annyiban igazad van ezzel a jó hanngal kapcsolatban, hogy a Complex-es Bukemhez képest. én csak azt nem értem ilyenkor, hogy egy profin reklámozott, neves neveket ideszervező csoport ezen - nyilván pénzigényes - müveletek után miért nem képes megfelelöen hangositást adni az egésznek. a technikai lehetöségek gondolom szervezöcsapatonként nagyjábol adottak, a terem/helyszín adott, innentöl már nem pénz, hanem szakértelem kérdése! (gondolom én) persze nyilván tanulnak a hibákból, kisérleteznek, stb. és én szurkolok is nekik. csak tudom milyen rossz az, mikor az ember keserü szájízzel távozik egy _zenei_ rendezvényröl, ahol minden szép és jó volt, csak pont a hang nem...
complexben is hallottam már buliszinten nagyszerü hangosítást, lásd a tavaszi andy c bulin, és sztem a szervezök is tanulhatnának egymástol akár, hogy hogyan lássanak neki egy adott helyszín besugárzásának. (bár ez kicsit naiv gondolat lehet, de miértne)
szóval adjuk meg a módját!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:36, 27-11-2003 
impulsecreator.hu

Ahmadzai wrote:
De mostmár kezd derengeni, hogy anno azon vitáztunk, hogy a Good Looking pénzorientált-e vagy sem. Hát lehet hogy most el fogsz keseredni, de én még nem nagyon találkoztam olyan kiadóval (legyen az underground v. kommersz, dnb vagy metal) amelyik a veszteségre hajtott volna. Ugyanis ez is - mint bármi más - egyfajta munka. Csak jóesetben van mögötte egy hihetetlen többlet.

hallottam már olyan kiadóról, amelyik csak minden 3.-4. lemezen hozott ki kelendő cuccot, hogy behozza a veszteséget [ez nem a glo volt]

és hallottam már olyan partiszervezőkről is, akik ugyanígy próbálkoztak a veszteséges, ámde jó bulik kompenzálásával (bár lehet hogy meg vagyok tévesztve) [és a hmk profiljából - sem a te profitmax közgazdász szövegedből - nem ezt érzem)

és bratwa - azért foglalkozom ezzel, mert nem örülnék, ha a dnb átalakulna kultúrnagyiparba (és a label management nem egyenlő a művészekkel - ez igaz, bár a blame és az összes többi arc is valamiért elment onnan idővel, amikor már folytogatva érezték magukat [ne értsd félre, egyébként örülök a ti lemezeteknek ott, akárcsak marcel tevékenységének])

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:43, 27-11-2003 
tactile

1. a mi lemezünk kurvára nem biztos, hogy ott meg fog jelenni, de most ez tök mind1

2. vannak olyan disztributorok (ugyanis az üzleti valóság az, hogy a kiadók szinte semmiről nem döntenek magukban, hanem a csúnya pénzorientált üzletemberek akik vezetik a disztributor céget ahol a kiadó van) amelyek eladhatatlan dolgokat forgalmaznak/forgalmaztak - és lám be is csődöltek/be fognak csődölni - lsd. vinyl distribution, illetve a tönk szélén álló nu urban music. ne érts félre én is a minőségi zenét szeretem, és csak olyanra költök pénzt amit annak ítélek, de tudomásul kell venni, hogy ezeknek a dolgoknak igenis van egy kőkemény üzleti oldala (amúgy ha csak a glo-ról beszélünk az elmúlt 3 white labeljük nagyon fasza 8) )

3. képtelen vagyok felfogni, hogy neked miért fáj az, ha egy buli nem veszteséges, mert kb. ez jön át abból amit mondasz - amúgy elég ironikus, hogy tudtommal a complexes progression session elég nagy bukta volt

ennek az égegyadta semmi köze nincs ahhoz, hogy maga a buli milyen

ha bojkottálod a bulit (hát te tudod...) akkor legalább a megfelelő okokért tedd azt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:38, 27-11-2003 
droid

Mindegy, ami igazán fontos:
a dec.13. party igen komoly lesz szerintem, High Contrats, Nookie hozni fogják a kellemes hangulatot, Marcel hiphop-jára és tech-jazzes cuccaira meg lehet picit lazábban ugrálni majd.

És ami végképp csak az én személyes véleményem:

Keményen dolgozik a kiadó, 2003. a GLO éve lesz minden tekintetben, ha jól alakulnak a dolgok, akkor visszatérhet a kiadó legjobb időszaka.

Ami várható:
- elindul a Deep Rooted label, naggggyon finom deep house cuccokkal. sok 12"es megjelenés, és ha ideje engedi, akkor a főnök is leteszi a kéznyomát: LTJ Bukem deep-house mixlemez. Na ettől sokaknak le fog esni az álla!

- felpörög a Cookin' címke, kijön Marcel albuma, ami mindenképp meglepetés lesz. súlyos amerikai hiphop-ok tól a detroiti technoig. már most mondhatom, h. a GLO 13évének eddigi legeklektikusabb kiadványa lesz

- dnb albumok: készül a Conrad szóló, új Nookie, és ami talán itt a legfontosabb: Bukem újra stúdiózgat, ennek is meglesz a gyümölcse! :D

Itthon pedig örülhetünk, mert folytatódik majd a Progression sorozat remélhetőleg mindig jó GLO fellépőkkel és igen neves vendégekkel! (a terveket hallva finom lesz a 2004es első ilyen pesti party is!!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:57, 27-11-2003 
droid

úgy lesz, mint Freq Nasty-n, mind2 roomban ugyanazt fogjuk hallani?! mert ez jó volt így...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 27-11-2003 
droid

w_mute wrote:
úgy lesz, mint Freq Nasty-n, mind2 roomban ugyanazt fogjuk hallani?! mert ez jó volt így...

Nem, most nem.
Csekk flyer.
Egyik Progression Sessions Room, a másik Cookin' Room. A terem bejáratainál lesz majd egy-egy nagy függöny, megakadályozandó h. nagyon "összeszóljon" a két terem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:13, 27-11-2003 
impulsecreator.hu

az alapproblémám még mindig az, hogy miért működött eddig az, hogy nem kellett a kivetítőn reklámokat nézni, stb.

ezentúl már abszolúte nem érdekelnek a pletykák hogy veszteséges volt-e a buli vagy nem (mondjuk az emberek számából és a szponzori háttér nagyságából én nem ezt a következtetést vontam le magamban)

természetesen nem vagyok hülye, hogy csak a veszteséges bulikat szeressem... de akkor inkább legyen az 5 külföldi vendég helyett csak 2, ha ennek az az előnye, hogy nem kell reklámotnézni + szervezők stílusa nem emlékeztet az ibizahouse partyk szervezőiére...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 27-11-2003 

nekem nincs bajom a profitorientáltsággal, ha sok a buli, és már csak azzal, hogy party van nem tudnak megtelíten egy nagyobb helyet, szépen kialakul az ilyenkor szokásos verseny, és ha nem akarnak a szervező arcok becsödölni, akkor igenis kötelesek lesznek, a legoptimálisabb feltételeket létrehozni, és ez jó. és ha megint szar a hang (úgy érzem, hogy vér folyik a fülemből, súlyos hetekig nyekereg, és elmenekülök bukem végéről, mert NEM BIROM, akkor leközelebb ezek a srácok elhívhatják álmaim aktuális nagyágyúját, vagy bármilyen istenséget , nem megyek) a reklám nem zavar, mert nem fogok ab originált venni, mert bukem alatt villogtatják, ha meg így olcsóbb a jegy...
Hát ez a deep house cucc, meg nagyon jónak igérkezik, elször a szigeten vetődtem be a partyarénába, röhögni, és majd leesett az állam, olyan durván, brutálisan zseniális deep house ment, azóta ilyesmiket keresek
ja megint megkérdezem, nem féltek, hogy high contrast alatt, csak az egyik terembe próbál tömörülni az összes ember, és halál lesz? :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:06, 27-11-2003 
Ahmadzai wrote:
- elindul a Deep Rooted label, naggggyon finom deep house cuccokkal. sok 12"es megjelenés, és ha ideje engedi, akkor a főnök is leteszi a kéznyomát: LTJ Bukem deep-house mixlemez. Na ettől sokaknak le fog esni az álla!

hallottam mar Bukemtol Deep House mixet.
Jobban teccett,mint a Progression Sessionok

Post subject:
PostPosted: 20:57, 27-11-2003 
poszthumusz

Ahmadzai wrote:
Keményen dolgozik a kiadó, 2003. a GLO éve lesz minden tekintetben, ha jól alakulnak a dolgok, akkor visszatérhet a kiadó legjobb időszaka.

akkor jól bele kell húzniuk mert pillantokon belül 2004. lesz 8) (azt a kötsög kötekedő fajtámat)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:41, 27-11-2003 
droid

plastik wrote:
akkor jól bele kell húzniuk mert pillantokon belül 2004. lesz 8)
(azt a kötsög kötekedő fajtámat)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
totál igaz, naná 2004.et akartam írni. De akkor meg mé'nem azt írtam! :lol:
úgyhogy kétségtelenül ott a pont! :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:31, 27-11-2003 
impulsecreator.hu

Ahmadzai wrote:
High Contrats

:D

(akkormár Contrackts is lehetne - :D )

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 344 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]