i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:04, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Kontroll?
Poll ended at 12:49, 10-12-2003
- MIaz? 11%  11%  [ 8 ]
- Alig várom, hogy láthassam! 67%  67%  [ 47 ]
- Nem érdekelnek a magyar szarok... 6%  6%  [ 4 ]
- Még nem tudom, hogy megnézem-e 16%  16%  [ 11 ]
Total votes : 70
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:49, 30-11-2003 
impulsecreator.hu

ilyen képpel, helyszínnel, ilyen szinészekkel (mégha néha el is mentek a szokásos magyar ripacsstílusba), sőt még a sztorinak bizonyos elemeivel is ezerszer jobb filmet lehetett volna csinálni szerintem.

csak éppen minden koncepciót nélkülözött a dolog; a rendező srácnak valószínűleg fogalama sem volt, hogy mi a célja ezzel a filmmel :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:05, 30-11-2003 
original nuttah

murawise wrote:
spyder wrote:
tényleg nagyon szépen van fényképeze.

pados gyula az operator, aki a sorstalansagot is csinalja, meg a legszebb magyar reklamok is az o munkai altalaban (kedvencem az unikum nite a bukott angyallal es a stella cuccok amikre mindenki azt hiszi angol vagy francia:)

a stella reklamok magyar munkak??? bevallom en sem gondoltam volna...

the bird is the word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:43, 04-12-2003 
black hoe rec.

Én végig abban voltam, hogy vígjátékra ülök be. Erre voltak nagyon nagy poénok - a hányós jeleneten nagyon szakadtam -, de befordulós volt a film. A thriller bőven jó kategorizálásnak. A végét szerintem kicsit összecsapták, mintha kifogytak volna az ötletekből. Épp azon gondolkodtam, hogy a BKV-tól abszolút el lehet vonatkoztatni. Sőt, hiába látjuk, tudjuk, hogy hol történnek az események, mégis olyan 'idegen' az a világ. Talán azért, mert sehol semmi ismerős felirat, kép, ilyesmi. Nagyon jól megcsinálták. A történet. Nem tudom. A gyilkolásos szál - s ezzel együtt végülis a főszereplő skizo jelleme - nem volt rendesen kidolgozva. Olyan legyen már ilyen is a filmben. A karakterek mind nagyon jellegzetesek voltak, jó színészi alakításokkal - a hirtelenelalvósfigura az egyik kedvencem. Összességében jó film, érdemes megnézni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:10, 04-12-2003 
Az a baj ezekkel a magyar "sikerfilmekkel", hogy megprobalnak hollywoodi filmeket csinalni magyar koltsegvetessel, pedig ez tok remenytelen. Egyszeruen nem lehet a latvanyra epiteni egy filmet keves penzbol. Ebben a konkret esetben is ez volt a baj, hoztak egy klippes operatort, ami aztan eredmenyezett egy csomo oncelu, de latvanyos jelenetet, sok esetben mogottes tartalom nelkul (aka oncelu).

A regi magyar, cseh, lengyel filmek nem probaltak latvanyban versengeni az ámerikai filmekkel, inkabb storyban, mondanivaloban es eppen ezert maradtak emlekezetesek. Ez lenne a mai magyar filmesek szamara a kovetendo ut, nem pedig a Sobri meg a hasonlo "latvanyos", de nagyon otlettelen, low budget kalandfilm modell. Szerencsere azert van meg par jo film is, de ez nem az volt. (pl. szerintem a pl. Teso egesz jo volt, pedig az aztan total low budget :))

Ha elfelejtjuk hogy a konroll egy magyar film es ugy nezzunk, mintha amerikai lenne, akkor most mindenki azt irna, hogy na ez aztan egy full b kategorias, otlettelen szar.

Post subject:
PostPosted: 19:59, 04-12-2003 

Véleményem szerint nincs egyben a film.
Nincs folyamatos hangulata, csapong a különböző hatásvadász jelenetek és szituációk között. A vége sem lett egészen kidolgozva. Jah, és egyébként olykor untam..... :(
Mind e mellett a karakterábrázolás mesés, a vágástechnikáról nem is beszélve. :!:
Esetleg érdemes lesz megnézni majd még egyszer, hátha idővel lejön belőle még valami. Vagy lehet nem is volt üzenete..... :o :?

Egyébként azt hallotátok, hogy aki igazolni tudja, hogy a "konroll csoportnál" dolgozik, kap egy szakaszjegynyi kedvezményt a mozijegy árából?! :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:30, 05-12-2003 
black hoe rec.

_ensee_: igen, igen, teljesen egyetértek Veled.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]