SiRe wrote:
csak azert mert a terror hazaban van valami mar rogton rossz is... gracc, ezt hivjak eloiteletnek. amugy meg fogadni mernek, hogy a kritizalok nagy resze meg csak nem is volt ott soha, csak az "elfogulatlan" mediakbol ertesult a muzeum dolgairol.
én simán elmentem és megnéztem. sok mindent lehet rajta vitatni, de egyet nem: ez NEM múzeum. ez egy nagy-nagy csúsztatás, ferdítés, szemfényvesztés (magyarul: átb*szás). pontosan

ugyanúgy eltorzítja a történelmet, ahogy annak idején a kommunisták, csak ez a másik irányba, és ez inkább érzelmi alapon befolyásol és az emberek butaságára épít. attól még, hogy ott real bizonyítékok is vannak és real ÁVH-s arcok a falon, attól még össze lehet hozni egy nagyon-nagyon hamis képet adó kiállítást. aki tényleg azt hiszi, hogy ez egy hiteles múzeum, azon most röhögök:
ami pedig a múzeum alapítóit/vezetőit illeti, nagyon szeretik hangoztatni, hogy "médiaterror" van, "visszatért a diktatúra". ezeknek az embereknek a politikai szövetségesei, barátai pl. a Magyar Rádió vezetői, a főügyész, a PSZÁF-elnök stb., stb. csupa-csupa magas pozíciójú ember.. a Terror Háza pedig több állami támogatást kap, mint bármelyik VALÓDI múzeum, pofátlanul sokat. itt tényleg diktatúra van, meg a nem kormánypárti vélemények zsarnoki elnyomása??
(még véletlenül sem akarom azt a látszatot kelteni, hogy nekem szimpatikus a jelenlegi kormány tevékenysége. de azért a hardcore hülyeségből vegyünk már vissza! feltartják az egész város forgalmát az Erzsébet-hídon, és ha letartóztatják őket, akkor azt mondják, az ÁVHs elnyomó karhatalom eltapossa a demokráciát

)
még valami. amikor én voltam a Terror Házában, 2000 Ft belépőt fizettem (vagy 1500-at, már nem is emléxem pontosan). miért kell(ett akkor) ennyi belépőt fizetni, ha az adófizetők pénzéből van az egész??