ders wrote:
sztem nagy hülyeség, amit itt egyesek összehordanak.. ha kamu, akkor miért jöhetett létre? ha nem igaz, akkor miért támogatja az állam? ennek a múzeumnak (a modern berendezései miatt is) magasak a költségei..
sztem nem w_mute mondja meg, meg plastik,h mi a frankó..
itt real dolgok vannak, ha hiszitek, ha nem, mindenki eldönti magában. létezik egy kuratórium is, erre nem gondoltatok? na okoskodjatok még egy kicsit, hátha jobban érzitek magatokat..
nyilván nem az a kamu, hogy ÁVH volt Magyarországon meg terror meg diktatúra. ezek tények. de maga a Terror Háza nagyon szelektíven mutat be fél-igazságokat (ahogy plastik is jól megmondta), egyértelműen manipulatív szándékkal. nem az a kamu, amiről elvileg szól, hanem az a kamu, ahogyan megvalósították! ez egy nagyon fontos dolog, a múlt, a történelem feldolgozása meg minden, az is fontos, hogy minél pontosabban megismerjük a 40éves kommunista diktatúrát, de a Terror Háza kb a szellemvasút színvonalára süllyeszti a történelmet (aki járt már ott, az láthatta), és ilyen módon ők valójában visszaélnek a diktatúra áldozatainak emlékével, hogy a mindenkori politikai baloldalt lejárassák. de szívük joga! én egyáltalán nem akarom védeni a baloldalt, vagy kissebbíteni a kommunizmus bűneit. LEGYEN ilyen "múzeum", ha az emberek így akarják hülyíteni magukat. de ne állami pénzből! én visszafizettetném velük azt, amit eddig az állam rájuk költött.
ders:
"ha kamu, akkor miért jöhetett létre? ha nem igaz, akkor miért támogatja az állam? ennek a múzeumnak (a modern berendezései miatt is) magasak a költségei.. "
"létezik egy kuratórium is, erre nem gondoltatok?"
hogy kérdezhetsz ilyeneket?!

te vagy nagyon naiv lehetsz, vagy pedig igazán kifinomult humorérzéked van, és most csak oltasz minket! (bár szerintem az első verzió)