csak csatlakozni tudok az elôttem szólókhoz ami a bulit illeti.
complex még sose volt ennyire barátságos
goáról annyit mint részemrôl új tapasztalat, h az IM igenis k. jó zenéket játszott, fôleg a gitárriffes trekkek voltak rám nagy hatással. érdemes volt bepróbálni ezt a partit, nem maradt bennem hiányérzet, nincsenek rossz tapasztalataim.
hang: példaértékü. complexet is be lehet ezek szerint rendesen hangosítani
na meg nem láttam még egymás hegyén-hátán ennyi elképesztôen barátságos és jókedvü embert. ezért aztán nem is idegelt fel a tömeg. sok jó ember (a tömeghez viszonyítva) kis helyen is elfér.
jaaa. 1 negatívum: ruhatárhoz rövidebb úton akartam eljutni, mint ahogy azt a biztonságis elképzelte, ezért aztán rám ordított, meglökött, és káromkodott. ezen kissé felakadt a szemem, de hát a complexes barmok már csak ilyenek.
civil ruhások?

ahogy s_py mondta volt: szürd ki 4000 emberbôl ha tudod! én egyet se láttam.
sôt, különösebben a biztonságiakkal sem találkoztam, pedig a chill teremben tarolhattak volna
vizuál: szintén példaértékü. látszik h sok energiát fektettek bele, mégpedig sok szeretettel.

térgeometrikus izék még tájékozódási pontként is remekül beváltak.
IM után a magyarok már számomra kevésbé fogyasztható zenét nyomattak. kb a zúzdának megfelelô kategória lehetett, tipikusan arra való h az érintettek kihajtsák magukból a sok müanyagot
de annyira fasza volt a hangulat, h még ezekre is ellötyögtem jó ideig
ami extra pozitív tapasztalat a goa bulival kapcsolatban, h jóval tovább tartott mint reggel 6. remek érzés volt, h 5:45-kor nem másztak mindenki fejére a biztonságiak, h mostmár a ruhatár felé kéne venni az irányt
azt complexben mindig rühelltem.
szóval összességében igazán pozitív. nem ez volt ay uts= goa partz, amire elmentem