Kedves Partijáró Jóarcok!
Elöször is bocs az OFF-ért, de szükségem van a segítségetekre!
Ugy esett, hogy ezen a partin megismerkedtem egy lánnyal, azonban az események energetikus sodrása miatt kontaktcserére már nem került sor. Segítségeteket szeretném kérni, hátha valaki ráismer igencsak hiányos leírásomból valamelyik kedves ismerösére (vagy saját magára

).
A leány, kit keresek, Edina névre hallgat, a feje búbja úgy 170 centiméterre van a földtöl és sötét, hullámos-szerü hajkorona díszíti. Megtudtam még, hogy 28 éves és amikor nem partizik, 4 éves kisgyerekekkel foglalkozik, mint amolyan óvónöféleség. Almában szeret repülni és különleges ismertetöjele, hogy úgy táncol, mint maguk az istenek
Kérésem a következö: ha bárki úgy gondolja, hogy az az Edina akit ö ismer esetleg megegyezhet azzal az Edinával, akit én ismerek, juttassa el hozzá a következö elérhetöségeimet bármilyen módon (vagy ha bármilyen kis inforációmorzsával rendelkezik, amivel úgy érzi, a segítségemre lehetne, kérem keressen fel), mellékelve a rövid üzenetet, miszerint az a Zoli, akivel IM live act alatt együtt táncolt, majd késöbb váltott pár szót a chill UVshop felöli bejáratánál, szeretné felvenni vele a kapcsolatot
Mindennemü segítséget elöre is köszönök,
A Fény Legyen Veletek ;)
Elérhetöségek:
(70) 512 3389
icanfly@freemail.hu