i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:25, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:42, 17-12-2003 
pokemon

azon vagyun bergi, hátha februárban már lesznek annyian mint általában.
De szerintem tényleg gáz hogy sokalják a belépőt, igaz karácsony lesz, de akkoris ki lehet jönni egy ilyen bulin havi pár ezerből ha nem vedel az ember annyit meg ilyesmi.
Tőlem meg kérték páran hogy legyen kevesebb a beugró, de így is minuszos. Akkor inkább maradok annál hogy megyünk házibulizni mert ott nincs semmi para meg ott nem is kell szinte semmit intézni az eddigiekhez képest.

Na mindegy februárban találkozunk és remélem rendben lesz minden.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 17-12-2003 
a38

jólesszÉSKÉSZ!

:rave:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:56, 17-12-2003 
ujonc

Bergi a világunk déli csücskéből!de aranyos a kis dj-k a bebiggyesztett képen !vagy mi?

Robi kössz a megértést meg a többieknek is !
majd jövőre!addig is green+buék+kkük
by szula

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:51, 18-12-2003 
droid

rosseb wrote:
:bat:
Quote:
durva mi?
és dj a bulin , pffffff

nos,nem az én dolgom,hogy bárkit is megvédjek,de nem tudom szó nélkül megállni ezt a hozzászólást.kezdjük ott,hogy ki az a tompo,he?
A szula-többekkel együtt- évek óta küszködik,hogy legyen ebben az idióta,szánalmas városban(???) valami d'n'b-élet,hogy ne legyetek parasztok,hogy legyen hova mennetek és én azon vagyok meglepődve,hogy ennyi idő után még csak(?) ennyire csattant el az agya és hogy van még kedve egyáltalán ehhez az egészhez:játszani az üres teremnek,megvenni a lemezeket,pedig tudod,hogy nem sokan fogják hallani...értékelni..Jönnek a gyerkők több 10000 (!!!!!!) ft-os cuccokban a kerékhez és arról egyezkednek,hogy csak ennyi meg annyi pénz van náluk és hogy engedjék má' be őket,naaaaaa,hallod,nyüssssz. HAH!!!!!!!!!
rendszeresek a partyk,csak épp senki nincs ott,mert igenis faszkalap népség lakja ezt a várost(tisztelet a kivételnek),igénytelenek,akik megrekedtek a "basszunk be a vesztegzárban" szinten.vagy még ott se...
durva,mi? hát az.nem védek én senkit,nekem is elcsattant ezen az agyam annak idején és most is,hogy látom:vannak,akik csak PFFFFüzni tudnak,fanyalogni,ajkakat biggyeszteni meg fikázni mindent,mindenkit.disznók elé a gyöngyöt...

na hat kb ugyanezt akartam irni tegnap csak nem volt mar hozza erom
szal a szula 4-5 eve folyamatosan azon faradozik hogy fehervaron tortenjen vmi
csoda ha kibukik egy kicsit?
sztem nem
mondjuk lehet egyszeruen nincs igeny erre
en nem tul gyakran vagyok a varosban szal nem annyira vagom mi a helyzet de ha a big wheelt nezem akkor siralmasnak tunik :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:11, 18-12-2003 
cop.underground.hu

ne adjatok fel emberek... azert becsulendo a folyamatos kuzdelmetek :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:49, 18-12-2003 
ujonc

Szulának marha igaza van amikor ossza népet!!! Meg a balfasz lánczol kornélosok akik tele vannak zsével azok nem tudják kifizetniazt a szaros belépőt!! Legközelebb ha lesz pardey és nem akarják kifizetni elküldöm őket a halál faszára!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 18-12-2003 
pokemon

c0p: köszi a respektálást, nem fogjuk feladni, csak hát itt ilyenek az emberek:(

peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:48, 19-12-2003 
droid

Charston wrote:
Szulának marha igaza van amikor ossza népet!!! Meg a balfasz lánczol kornélosok akik tele vannak zsével azok nem tudják kifizetniazt a szaros belépőt!! Legközelebb ha lesz pardey és nem akarják kifizetni elküldöm őket a halál faszára!!

azzal elobbre viszed a dolgot... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:38, 24-12-2003 
partiarc

Kellemes karácsonyi ünnepeket! :jump2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:35, 01-01-2004 

buek. meg minden.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:01, 04-01-2004 
pokemon

Boldog Új Évet, és jó szórakozást kívánok mindenkinek.

A martonvásári szilveszteri parti meg nagyon frankó volt. Köszi hogy voltatok és hogy lehettünk.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:00, 10-01-2004 
droid

hello

január 15-16. | 20:00
Pólusok
Duda Éva: Húsba Tépve, Finita la Commedia: Medusa piercing
társulat: Finita la Commedia, Magyarország
helyszín: Nagyterem, Trafó
jegyár: 700 Ft

Az est programja:

Duda Éva: Húsba Tépve

“Sóvárog a vágy, kéjben fetreng. Torkon akadt rokkant ölelések. Csorgunk a feneketlen mélységig. Ahol a semmi van. Mégis régóta várnak Ránk”

Előadók: Duda Éva, Szász Dániel
Zene: Kunert Péter
Díszlet és színpadtechnika: Bátonyi György
Jelmez: Duda Éva, Csabai Attila
Látvány: Kovács Gerzson Péter
Asszisztens: Mészáros Zizi

Finita la Commedia (Fehér Ferenc, O.Caruso): Medusa piercing

“Médium – mozdulatlan lét-dinamikájában sűrűsödik az élet metafizikus szabadsága. Medusa – korunk kaméleonja: skizofrén szado-hiéna, evakuált &prosti-kerozin&, klónozott patkány-sperma, tűhegynyi &murder-genetics&. Total-system, mely vákumként szippant az ismeretlenbe.”

Koreográfia: Fehér Ferenc, O. Caruso
Médium: Fehér Ferenc
Közreműködők: Lőrinc Lilla, Drastic men, vak gyermekek /videó/ Project, Design: Corporation Zene: Corporation, Indigo Art - Line: O. Caruso

hello

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:09, 19-01-2004 
pokemon

Na akkor Goma után énis közlök egy kis közzétennivalót:

FM8 @ 2004.02.14. szombat
BigWheel, Székesfehérvár, Tópart

BreakBeat, DownTempo, Chillin Room:
- Bergi (bsp)
- Crimson (ikz)

Drum'n'Bass Room:
- Midlow (nowsound! budapest, jailhouse)
- Qlr
- Matt-u
- Drazsée

:capa:

nyitás 22-kor, fiúknak 800, lányoknak ingyenes!!!
Tehát mégegyszer:

!!! Lányoknak Ingyenes !!! :lk:

Kíváncsi vagyok most mennyien leszünk
Szerintetek?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 19-01-2004 
droid

qlr wrote:
Na akkor Goma után énis közlök egy kis közzétennivalót:

FM8 @ 2004.02.14. szombat
BigWheel, Székesfehérvár, Tópart

BreakBeat, DownTempo, Chillin Room:
- Bergi (bsp)
- Crimson (ikz)

Drum'n'Bass Room:
- Midlow (nowsound! budapest, jailhouse)
- Qlr
- Matt-u
- Drazsée

:capa:

nyitás 22-kor, fiúknak 800, lányoknak ingyenes!!!
Tehát mégegyszer:

!!! Lányoknak Ingyenes !!! :lk:

Kíváncsi vagyok most mennyien leszünk
Szerintetek?

hehe
girl powah 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:17, 19-01-2004 
ujonc

Megmondom őszintén szégyen, nem szégyen én azt sem tudtam nagyon sokáig, hogy fehérváron léteznek dnb bulik. Pedig 7végén sokszor vagyok fehérváron, és néha nagyon hiányzott egy kiadós :slayer: !!! Néha rámjött a felismerés, megkérdeztem 1-2 ismerőst, de mindenki vonogatta a vállát.
Bocs, h így laikusként beleszólok, de nem lehet, hogy a marketinggel van gond? Szerintem él itt tizenegynéhányezer fiatal, és egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs legalább 3-400 fő, akit ne lehetne hetente-kéthetente rábírni a mókára. Bár nem nagyon ismerem a helyi helyzetet, lehetőségeket, nekem is 1ik haverom mondta, hogy igenis van ilyen hely. Flyert, plakátot még elvétve sem találtam. Még1szer bocs, ha hülyeségeket irtam :oops: , de én ezt tapasztaltam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:00, 19-01-2004 
droid

shan_r wrote:
Megmondom őszintén szégyen, nem szégyen én azt sem tudtam nagyon sokáig, hogy fehérváron léteznek dnb bulik. Pedig 7végén sokszor vagyok fehérváron, és néha nagyon hiányzott egy kiadós :slayer: !!! Néha rámjött a felismerés, megkérdeztem 1-2 ismerőst, de mindenki vonogatta a vállát.
Bocs, h így laikusként beleszólok, de nem lehet, hogy a marketinggel van gond? Szerintem él itt tizenegynéhányezer fiatal, és egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs legalább 3-400 fő, akit ne lehetne hetente-kéthetente rábírni a mókára. Bár nem nagyon ismerem a helyi helyzetet, lehetőségeket, nekem is 1ik haverom mondta, hogy igenis van ilyen hely. Flyert, plakátot még elvétve sem találtam. Még1szer bocs, ha hülyeségeket irtam :oops: , de én ezt tapasztaltam.

hat tul gyakran en sem vagyok fehervaron de en mindig tudok a bulikrol :)
najo az mondjuk masert van 8)
de eleg sok plakatot szoktak kitenni, utcan, suliban stb...
flyert is lattam mar par helyen pl kaveszinhaz, asszem arc is
es valszeg mashol is szokott lenni csak en nem jarok arra :)
tobb plakatot sztem meg se erne kitenni mert ugyis lemeszelik masok
a kov. lepes sztem az lenne hogy bekopogni mindenhova hogy "csokolom szeretik a darenbezt?" :lol: :lol:
sztem csak annyi hogy kulonbozo okok miatt eligenytelenedtek az emberek
egyaltalan mi most a "meno hely" fehervaron?
na nem "diszko" hanem mondjuk sorozo, kavezo, billiard klub, bingo klub stb...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 19-01-2004 
droid

amugy meg tessek szolni az ismerosoknek akkor akik eddig nem tudtak rola azt' jonni hogy legyen nagy nagy :sor: :ass: :pogo: :bananas: :majom: :johnb: :rave:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:40, 19-01-2004 
ujonc

Akkor én járok csukott szemekkel :shock: . Sztem jó lenne egy nagyobb seggrázás, amivel vissza lehetne hozni a dnb-t a köztudatba. Pl. pár héttel a pesti (elég gonoszra sikeredett :twisted: :slayer: :mrgreen: ) buli előtt Debrecenben járt a Concord Dawn. Hozzátenném, hogy pestre sem a BLZ hívta őket, hanem egy FreshER nevezetű group, akikről azelőtt nem nagyon hallottam. Sztem ha lenne valaki dj, aki eljönne, és mondjuk pesten is régen lépett fel, akkor sok :) jönne el. Amúgy az eligénytelenedésről éppen szombaton volt egy megrázó tapasztalatom. Haverommal beálltunk a west parkolójába, mert találkoztunk valakivel. Egy sötétített ablakú mikrobusz gyomrából röhögtünk az embereken :hah: , amikor megjelent pár ismerősöm. Az egyik régebben nagy rocker volt, a másik igényes elektronikus zenére mozgott. Becélozták a bejáratot, és go! Pár éve ők voltak a legbüszkébbek, hogy sose mennének be a westbe. hát tessék! Ha legközelebb találkozok velük biztosan lesz majd nagy :hammer: :guillotine: :akaszt: :sawisthelaw: :huto:

Másik kérdésedre válaszolva én imádom a KVszínházat. A berendezés 5, hangulat 5, pincérek 5, zene 5*, és csapolva osztogatják a Staroprament, ami a kedvenc söröm. Sok ország sok városának sok sörözőjében megfordultam már, de ilyen helyet még eddig sose láttam. Maximálisan passzol a stílusomhoz, és az izlésemhez. TÖKÉLETES!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:24, 20-01-2004 
ujonc

+ sztem fehérvár elég szerencsétlen helyzetben van több okbol is. A dnb igazán ott pusztítja a népet, ahol a mindennapi élet is maximális fordulatszámon megy. Fehérvár még fiatal a nagyváros kategóriában, nincs meg a pörgés az emberekben.
A másik, hogy akit elért a dnb, azt elszívják a pesti partyk. Én is csak remélni merem, hogy nem halok meg Die-on túlságosan :skull: , és egy 7 mulva már lesz elég erőm egy FM8-hoz.
Mindenesetre kitartás a szervezőknek, djknek. Jó látni, hogy ilyen lelkesek vagytok! Sztem lesz változás. Szinte biztosan. Ha más nem +1 "igyekszem eljönni" vendégetek már lett :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:43, 20-01-2004 
pokemon

shan_r:

Lehet hogy igazad van, de eddig az a tapasztalat hogy a környékről több ember jön mint fehérvárról.
Viszont ha eddig nem akadtál plakátba meg szórólapba, akko gondolom tudnál mondani egy pár helyet ahova érdemes lenne vinni.

Peace

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]