i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 06:02, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:21, 26-12-2003 
tapir

na tessek, mar tegnap du-n elkezdodott az igazi hueseg:
Tüntetés a Tilos rádió betiltásáért!
http://www.hirtv.hu/modules.php?op=modl ... 01bd7e9ad8

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:22, 26-12-2003 
pokemon

Fairman wrote:
Az egyik musorvezeto azt mondta, hogy kiirtana az osszes keresztenyt. Igy. A masik ketto azonnal 'elhatorolodott tole'.

Te tudod, hogy ez belefer-e a szolasszabadsagba, vagy sem... :roll:

Szerintem nem, mint ahogy sok minden mas sem.

és az,hogy "indul a vonat auschwitzba"...az belefér a szólásszabadságba...???mert "egyesek" akkor ezt hangoztatták...hogy szólásszabadság van....pffff

sztem sem kéne betiltani emiatt a rádiót, állítólag az embert,aki ezt mondta,már ki is rúgták, de őszintén...24én este szerintetek számszerint hány ember hallgatta a műsort..??? tudom,h a téma szempontjából ez mind1,de akkor is...

demagógia, és undorító képmutatás....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 26-12-2003 
Torespont Radio

durva ez a fórum
máris egyszokásos: (remélem nem moderáljátok, nem az én véleményem tükrözi :roll: )

"Tilos Rádió nem létezik, csak férgek gyülekezete. Ezeket nem betiltani, hanem eltaposni kell.

Remélem, a zsidóság kitagadja soraiból ezeket a férgeket, mert ezek nem csak a keresztényeknek, hanem a zsidóknak is ártanak.

Amúgy meggyőződésem, hogy az antiszemitizmust pont az ilyen, magukat zsidónak nevező férgek, provokátorok szítják. Ha az antiszemitizmus az ilyenek ellen szól, akkor én antiszemita vagyok, bár sok kiváló zsidó barátom van, de ők tiszteletben tartják az én érzelmeimet, én meg az övékét. Barátaim tudják, ismerik az együttélés szabályait. (Ők vannak többen). Remélem. "

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 26-12-2003 
Torespont Radio

rude pont nem karácsony este kellett volna ezt mondani :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:28, 26-12-2003 
tapir

Fairman wrote:
Haaat. Engem spec. nem zavarnak a keresztek, mint ahogy az oriasplakatok, a fenyreklamok, a chanuka (igy irjak?) nemtudommik (bocs, tenyleg nem tudom), az utcai koncertek, a keregetok, es a biciklistak ( :wink: ) sem.

hej. namost aztan josokmindent felsoroltal. :)
koztuk egy csomo engem sem zavar, de a kereszt pl igen. ez az en velemenyem, amit szokasomhoz hiven a sajat barati koromben nyilvanitottam ki.
az egesszel nem azt akartam mondani, h dejo h ienek hangzanak el a tiloson, hanem azt h en anelkul megtom hallgatni a soksokfele velemenyt (mas radiokon, tvcsatornakon, stb) h magasztaljam, v epp a betiltasert kezdjek el szervezkedni.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:30, 26-12-2003 
Torespont Radio

igen engem is ez zavar, hogy ugranak a majmok egyből minden apró hülyeségre, amit a normális ember elenged a füle mellett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:32, 26-12-2003 
pokemon

musicmaker wrote:
Fairman wrote:
Persze, csak ne menjen el ilyen iranyba a dolog. Lad terror haza topic...

hatjo.menjen mas iranyba:
"Jézus homoszexuális volt"
"bizonyos réteg számára ezek a kijelentések értelmezhetõek"
http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.p ... =5&id=3147

hihihi most hangosan rohogok!!!

én azt mondom,akik ezeket a linkeket olvasgatják, és komolyan elhiszik azt,ami ott van, azoknak teljesen természetes az, hogy egy ilyen dologért be kell szüntetni a rádiót, és ez mekkora bűn, és a hatalom eszköze...blablabla...na ennyit erről

remélem, a tilos VAN ÉS MINDIG IS LESZ, mert sztem kár lenne érte, és ne hagyják az illetékesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aláírásgyűjtés ide,vagy oda...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:36, 26-12-2003 
ujonc

Szerintem a Tilos teljesen korrektul es mintaszeruen kezelte a helyzetet (lasd http://www.tilos.hu ).
Orulnek, ha a partok csa feleennyire korrektul kezelnek a sajat hasonlo szituacioikat.

Es ezek utan, emiatt a radio betiltasat kovetelni?
Ez politika. :broaf:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:37, 26-12-2003 
tapir

rude wrote:
én azt mondom,akik ezeket a linkeket olvasgatják, és komolyan elhiszik azt,ami ott van, azoknak teljesen természetes az, hogy egy ilyen dologért be kell szüntetni a rádiót, és ez mekkora bűn, és a hatalom eszköze...blablabla...na ennyit erről

NNNNNA en ezektol az emberektol azert kicsit felek. mindegy, a hueseget is probalom toleralni:)

mas: csini az avatarod+az alairasod :wink:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:39, 26-12-2003 
tapir

brama wrote:
Ez politika. :broaf:

perpill az egesz eletunket bearnyekolja a napi politikai harc. es ez mar igy megy egy ideje. :cry:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:40, 26-12-2003 
souljah

rude wrote:
Fairman wrote:
Az egyik musorvezeto azt mondta, hogy kiirtana az osszes keresztenyt. Igy. A masik ketto azonnal 'elhatorolodott tole'.

Te tudod, hogy ez belefer-e a szolasszabadsagba, vagy sem... :roll:

Szerintem nem, mint ahogy sok minden mas sem.

és az,hogy "indul a vonat auschwitzba"...az belefér a szólásszabadságba...???mert "egyesek" akkor ezt hangoztatták...hogy szólásszabadság van....pffff

sztem sem kéne betiltani emiatt a rádiót, állítólag az embert,aki ezt mondta,már ki is rúgták, de őszintén...24én este szerintetek számszerint hány ember hallgatta a műsort..??? tudom,h a téma szempontjából ez mind1,de akkor is...

demagógia, és undorító képmutatás....

Az sem fer bele, termeszetesen. De ha az egyiket eliteljuk, akkor iteljuk el a masikat is, es forditva; ennyi az egesz titok.

musicmaker: Lazits mar, kerlek... eloszor is szogezzuk le, hogy nem akarom betiltani a Tilost, oke? En is szeretem hallgatni...

Az egesz felsorolasbol meg cssak azt akartam kihozni, hogy egy csomo olyan dolog van, ami miatt lehetne idegeskedni (nem sorolok
fel semmit, oke? :wink: ) ehelyett ez a figura olyasmit talalt, ami maitt nem kellett volna. Zavarjak a keresztek? Egyeni problema. Tudod, legyunk 'turelmesek' egymassal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:43, 26-12-2003 
pokemon

nem értem azt,hogy képmutatást érzek az emberekben/főleg az ezt a szitut bírálókban/ ne mondja má nekem senki,hogy pont mindenki hallotta azt a bizonyos beszélgetést...és ha meg nem..akkor a valósághű rádiókból/tvből informálódott...
egyetértek azzal,h egy ilyen kijelentéseket tevő embernek médiában nincs helye.PONT.
miért kell rögtön párhuzamot húzni,h mert ennek ez a kedvenc rádiója,és ennyi támogatást kapott,és majd biztos megmondták,h ezt mondják be....könyörgöm...

ma annyi mindent meg lehet már tenni a szólásszabadság keretében...pont ez az, ami a legfelháborítóbb volt az összes közül,és szentségsértés...
én nem vagyok vallásos,és a hívőktől ezennel is bocsánatot kérek, de nem hiszem, h ekkora mizériát kéne csinálni egy ilyen ügyből...
legyen már könyörgöm 5nap,mikor békénhagyják a "népet" a politikai viszálykodástól,és anyázástól,nameg egymás rágalmazásától és gyanusítgatásától...

musicmaker:thx.viszont.. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:46, 26-12-2003 
Torespont Radio

azért örülük, hogy vannak itt még normálisan gondolkodó emberek :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:46, 26-12-2003 
pokemon

Fairman wrote:

Az sem fer bele, termeszetesen. De ha az egyiket eliteljuk, akkor iteljuk el a masikat is, es forditva; ennyi az egesz titok.

én ahogy tudom, a "másikat" nem igazán ítélték el egyesek a szólásszabadságra hivatkozva...akkor most mi is van..???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:47, 26-12-2003 
souljah

Grespik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:50, 26-12-2003 
tapir

Fairman wrote:
musicmaker: Lazits mar, kerlek... eloszor is szogezzuk le, hogy nem akarom betiltani a Tilost, oke? En is szeretem hallgatni...

hihetetlenul el vagyok lazulva. kari van, zenet hallgatok, olvasgatok mindenfeleket es nevetgelek. errol ennyit :)
de nevetes kozben is latom h sok forumon is elokerult mar a BETILTAS, sot a tvs hirekben is igy kommentaljak mar a tortenteket.
es a felreertes elkerulese erdekeben most leirom, h egy percig sem gondoltam h TE a tilost tamadok taborabol valo vagy, sot tovabbmegyek...az alapfeltevesem az, h ezen a forumon irogatok, olvasgatok kozul senki sem kivanja a tilos beszunteteset. csakis azon infokra reagaltam, amik eddig az ugyrol tudhatok. lehet h felreertheto voltam, sajnalom, de ezzel most tiszta, ugye? :wink:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:52, 26-12-2003 
souljah

Persze, nem figyelsz az ilyesmikre, mert rohadtul nem erdekel az egesz. A Tilos sorsat sziveden viseled, ezert erre odafigyelsz. Es annak, hogy valahol hallottal egy mondatot (ami persze elitelendo) es ezzel peldalozol, nem sok ertelme van. Ezzel nem teged akarlak minositeni, felre ne ertsd, de egyikunk sincs olyan tajekozott, hogy minden peldat fel tudjon sorolni pro es kontra. En (a magam reszerol) pusztan elvekrol vitatkozom, es az en elvem az, hogy mindket iranyban tett, ilyen jellegu (sot, meg tobb irany is van, lasd mohamedanok, hinduk, ciganyok, hogy csak par peldat mondjak) megnyilvanulasokat egyforman kezeljek az illetekesek. Pont.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:53, 26-12-2003 
souljah

musicmaker wrote:
Fairman wrote:

hihetetlenul el vagyok lazulva. kari van, zenet hallgatok, olvasgatok mindenfeleket es nevetgelek. errol ennyit :)
de nevetes kozben is latom h sok forumon is elokerult mar a BETILTAS, sot a tvs hirekben is igy kommentaljak mar a tortenteket.
es a felreertes elkerulese erdekeben most leirom, h egy percig sem gondoltam h TE a tilost tamadok taborabol valo vagy, sot tovabbmegyek...az alapfeltevesem az, h ezen a forumon irogatok, olvasgatok kozul senki sem kivanja a tilos beszunteteset. csakis azon infokra reagaltam, amik eddig az ugyrol tudhatok. lehet h felreertheto voltam, sajnalom, de ezzel most tiszta, ugye? :wink:

Siman, bocs, ha en is felreertettem volna valamit :wink:

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:55, 26-12-2003 
pokemon

persze.egyetértek.de mégsem egyformán kezelik....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:57, 26-12-2003 
souljah

Na ebben egyetertunk :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]