:zoral: wrote:
musicmaker wrote:
Fairman wrote:
Haaat. Engem spec. nem zavarnak a keresztek, mint ahogy az oriasplakatok, a fenyreklamok, a chanuka (igy irjak?) nemtudommik (bocs, tenyleg nem tudom), az utcai koncertek, a keregetok, es a biciklistak (

) sem.
hej. namost aztan josokmindent felsoroltal.
koztuk egy csomo engem sem zavar, de a kereszt pl igen.
nah ez erdekelne telleg h miert zavarnak teged a keresztek!
a katolikus templomok is zavarnak? vagy hogyis van ez?
egy kis tolerancia kene mindket oldalrol, foleg karacsonykor...
hat ha erdekel, leirom amui bennem elso latvanyukra megfogalmazodott (egyebkent ez mar sok helyen el is hangzott masok szajabol, tollabol). sztem ez tul eroszakos. en nem vagyok kereszteny, de ez oan mintha terites lenne...
raadasul ezek a keresztek kib*sz rondak is, de telleg...
fellalitottak egyet a moriczon, amerre minden nap jarok. eloszor csak neztem h bazz mi ez? keszul vmi keresztrefesziteses megtorlas vmi csovi ellen? hat ez jutott rola eszembe. szep karacsonyi asszociacio, nem?
ehhez a "foleg karacsonykor" megjegyzeshez pedig annyit, a a tolerans viselkedes szempontjabol sztem nem kene h kituntetett helyen szerepeljen karacsony vagy barmien mas unnep.
en nem is azt gondolom, h le kene bombazni a kereszteket, de nem kozterre valok, es nem 2-3m-es kivitelben. a templomok tetejen tokeletesen jo helyen vannak, meg az erintettek medaljan, vagy mittomen, ott a helyuk. az orszag tobb pontjan fellalitani ezeket a fakereszteket felem nem tolerans.