Fairman wrote:
A topic cime karacsony@tilos. De ami most megy, az a vesszen orban cimu musor, raadasul elegge konzervize is van. De ha nektek ez tenyleg jolesik, es ertelmet latjatok hozongeni olyan dolgokon, amiken nem tudtok valtoztatni, max annyival, hogy majd nem oda teszitek az X-et 2006-ban, akkor am legyen.

En nem szeretek gyulolkodni, ha nem muszaj...

senki se szeret gyűlölködni,én részemről nem is irtam semmi ilyesmit sztem.
én csak annyit irok,hogy sajnálatos dolog lenne,egy f*szkalap miatt beszüntetni egy sokak által kedvelt,szeretett,elviselt rádiót.az elvislet szót úgy értem,hogy én pl.utálom a többi rádiót,ami tele van reklámokkal,buzi slágerekkel amit napjában hatszor leadnak,stb.
nem fogok gyűlölni senkit azért,mert úgy gondolja,hogy emiatt meg kell szüntetni egy rádiót,de egyetérteni sem fogok a döntéssel az biztos.mint említettem eddig is több mint valószínű,hogy pikkeltek a tilosra,és ez egy jó indok nekik,amit felfognak használni.Büntessék azt aki ilyeneket mond,de egy egész szervezetet egy ember baromságáért az azért kemény.
Mindenki elhatárolta magát ettöl a véleménytől,a müsörvezető társak,az egész rádió,ha tudták volna nyilván nem kerül bele az adásba,de mivel élő adásról van szó nehéz megakadályozni,vagy előrelátni az ilyen eseményeket.sajnos.Mivel semmit nem tehetünk,csak reménykedni tudunk,hogy lesz annyi eszük azoknak akik ilyen sújos büntetéssel akarják sújtani a Tilost.
Lehet nem osztja mindenki a véleményemet,de nekem akkor is ez a dologról.