i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:06, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 40  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:05, 30-12-2003 
original nuttah

http://lovaselismerihibazott.mno.hu

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:23, 30-12-2003 
souljah

oxi wrote:

:twisted:

én csak azt nem szeretem, mikor felsorolják nekem az ellenség képeket. ki kinek a barátja, nevelt fia, antenna talpazata... és mindezt úgy, mintha valami világméretű összeesküvés zajlana a háttérben.

ez kit érdekel? engem nem dühít, ha olyan emberek dolgoznak együtt, akik jól ismerik egymást. sőt. ez az ideális nem? hogy egy rakás pénzt is keresnek? hát legyen! engem a hídember körüli pénz-hercehurca se kötött le, szóval ez a két hónapos 5.6 milla se fog. (most komolyan. ez olyan kicsinyes)

most irigykedjek és csorogjon a nyálam? nem fog. engem ez nem hat meg.

ha pedig a lovas megkeseredett, irigy emberekhez akar szólni? hát remekül csinálja. ne sajnálja, nem hibázott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:28, 30-12-2003 
pokemon

teknikolor wrote:
ha pedig a lovas megkeseredett, irigy emberekhez akar szólni? hát remekül csinálja. ne sajnálja, nem hibázott.

és a próféta szavai el is jutnak hozzájuk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 30-12-2003 
souljah

rude wrote:
és a próféta szavai el is jutnak hozzájuk...

ezzel semmi gond sincs szerintem. nagyon kell konzervatív sajtó. a legjobb az lenne, ha legalább annyian olvasnák, mint a blikket.

de ha trutyi van benne... a magyar nemzet egyre lejjebb adja a nívóját. így sosem lesz népszabihoz hasonlóan nyereséges újság.

pedig nem lenne éppen közömbös számukra. végülis pénzről van szó nem? legalábbis ők mindig a pénznél lyukadnak ki.

olvasható újságot kéne csinálni napról napra, amelyik csak úgy vonzza az olvasókat és a hírdetőket, mint szar a legyet kedveskék, nem pedig újjal mutogatni az olvasható, hallgatható médiumokra és azok készítőire!

ezzel be is fejeztem. továbbra sem szeretek politizálni, pláne ott, ahol az nem is divat.

szavazzatok nagy sándorra! ez komoly! higgyjetek nekem! tuti lesz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 30-12-2003 
pokemon

a m.n. sztem nem nevezhető már sajnos konzervatív sajtónak...

hány ember olvas ma újságot..??elég kevés...ezis baj. az info-hiány és a kommunikációs hiányosságok a média és az emberek között.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:30, 30-12-2003 
impulsecreator.hu

rude wrote:
nem ide tartozik, de egy nagyon okos volt politikus a napokban megfogalmazott egy "programot", amit mindenképp végre kéne hajtani, radikális változtatásokat az országban ahhoz, hogy tudjunk előbbre lépni...igenám, azonban ez addig, amíg az a fogalom, hogy POLITIKA/POLITIKUSOK léteznek, kivitelezhetetlen....el kéne gondolkodni azon, hogy akkor most kinek is az érdekeit kéne szem elött tartani....és ez nem jobb/baloldal kérdése...de ehhez viszont valamiféle közös "megegyezés", "egyetértés" kéne, és nem egymás öldöklése, és egymás ellen dolgozás...

*khömm*
mr. etikátlanbokros lajos programja semmiképpen nem az, amit itt most megvalósítani szükséges lenne [de ez most különösen nem jön ide]

a politikusaink pedig minket minősítenek - szerintem nem velük van a baj, hanem azokkal, akik
1. megválasztják őket
2. belemennek a törzsi természetű politikai bozótharcba (ld. "ti többet loptok"), ezáltal levéve a politikusaink válláról a felelősséget + fenntartják a jelenlegi, igen szánalmas állapotot
3. belenyugszanak abba, hogy hőő szemét politikus és apátiába süllyednek (közben basszus közügyekről van szó)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:35, 31-12-2003 
impulsecreator.hu

marczi wrote:
*khömm*
mr. etikátlanbokros lajos programja semmiképpen nem az, amit itt most megvalósítani szükséges lenne [de ez most különösen nem jön ide]

nyissak gazdpol topicot a kozgazos kollega(k)nak? ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:22, 31-12-2003 
impulsecreator.hu

mindent csak azt ne! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:59, 31-12-2003 
haha gazdpol :) majd ha elmtorinel tartotok, szoljatok ;) ahhoz kepest az allamvizsga semmi volt...

Post subject:
PostPosted: 18:22, 31-12-2003 
poszthumusz

-napsugar- wrote:
http://www.mno.hu/index.mno?cikk=193250&rvt=68&s_text=Tilos&s_texttype=

azert szerintem, ha egy antenna oldalarol vizsgaljuk meg a dolgot, a magassag az abszolut nyero, nem pedig hogyan nevezik alatta a tamasztekot.

nadehat. harag nem old fel haragot.

érdekes hogy az papol a karácsonykor az ünnep emelkedettségéről és a szeretet fontosságáról,aki verte a családját,majd Amerikában,miután a bíróság eltiltotta tőle őket ,mégis újra zaklatta a famíliát és ezért be sem teheti a lábát az USA-ba mert rögtön kattana a bilincs...

az írása alapján meg simán gyakorlóelmebeteg,bár ez kis országunkban még nem akadályozza a közéletben való részvételt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:59, 31-12-2003 
impulsecreator.hu

plastik wrote:
érdekes hogy az papol a karácsonykor az ünnep emelkedettségéről és a szeretet fontosságáról,aki verte a családját,majd Amerikában,miután a bíróság eltiltotta tőle őket ,mégis újra zaklatta a famíliát és ezért be sem teheti a lábát az USA-ba mert rögtön kattana a bilincs...

az írása alapján meg simán gyakorlóelmebeteg,bár ez kis országunkban még nem akadályozza a közéletben való részvételt

szerintem itt személyeskedsz (mindenkinek vannak csontvázak a szerényében), másrészt nem számítod bele, h mennyi idióta van, akik ugyanígy gondolkodnak... őket nem lehet egyenként személyeskedéssel diszkrediktálni. jó sok gyakorlóelmebeteg van sajnos hazánkban, ezzel számolni kell :D

engem az kavart fel abban a cikkben, hogyha az egytizede igaz az általa 'leleplezett' gazságoknak, az már gáz... márpedig sajnos teljesen valóságos dologokat _is_ leír. a stílusa is kezd néhány rosszul sikeredett Eörsi-cikk v vmi hasonló ámokfutó stílusára ütni.

jó persze nyilván primitívebb meg alpáribb, de ha jól emlékszem az orbánékat is ilyen zéró toleranciával feketítették be (jogosan), mint amit ők akarnak most a maguk ügyefogyott stílusában nyomatni. most miért csak az ilyen szélsőidióták veszik maguknak a bátorságot a kormányt komolyan támadni? pedig van mit...

áhh mindegy tényleg elég szánalmas ez az egész

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:05, 31-12-2003 
poszthumusz

a személyeskedést illetően igazad van.

viszont ami ebben a "cikkben" van az
szimpla gyűlölködés véres szájjal (elvégre karácsony vagy mi a szösz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:10, 31-12-2003 
souljah

Igen az, ami gaz, de azert azt se felejtsd el, hogy egy eleg nagy resze idezet... szoval megint csak nem fekete-feher a dolog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 31-12-2003 
impulsecreator.hu

plastik wrote:
viszont ami ebben a "cikkben" van az
szimpla gyűlölködés véres szájjal (elvégre karácsony vagy mi a szösz)

true xmas

Fairman wrote:
Igen az, ami gaz, de azert azt se felejtsd el, hogy egy eleg nagy resze idezet... szoval megint csak nem fekete-feher a dolog.

ja nem, én csak az ilyen korrupciós-összefonódásos dolgokra értettem...

[de amúgy az idézetek felől se vagyok annyira biztos h azok így hangzottak el/ilyen összefüggésben, de ha igen...]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 31-12-2003 
poszthumusz

természetesen nem.
igen,vannak idézetek.de például Varnus Xavér karácsonyozási szokásait beállítani keresztényellenes kampánynak... :roll:

ezt a fekete-fehérezést meg most nem igazán értem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 31-12-2003 
souljah

Ugyan mar...miert ne hangozhattak volna el igy? Mindket oldalon vannak idiotak, ertsetek mar meg...

De Isten ments, hogy vedjem a Lovast, szerintem minimum paranoid osszeeskuves hivo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:24, 31-12-2003 
poszthumusz

Fairman wrote:
Mindket oldalon vannak idiotak, ertsetek mar meg...
De Isten ments, hogy vedjem a Lovast, szerintem minimum paranoid osszeeskuves hivo...

na ez az a hozzászólásod amivel maximálisan egyet értek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:35, 31-12-2003 
pokemon

Na most olvastam végig az egész topicot.
:shock: :shock: :shock:

Szerintem egyszerűen undorító ami itt folyt véleménynyilvánítás címén; onnan, hogy a Tilos egyik műsorvezetője kiirtaná az összes keresztényt azon keresztül, hogy Orbán Viktor '96-ban még ateista volt eljutottunk odáig, hogy Lovas István veri a családját.. miért kell ez a mocskolódás??? Az egy dolog, h ma M.o.-on azonnal politikai kérdést csinálnak a legkisebb bakiból/hibából, de miért kell a kedves fórumlátogatóknak is egyből az általuk választott/támogatott politikai párt demagóg szövegét nyomni legyen az jobb vagy bal oldal???

Nem szabad elfelejteni, hogy ma M.o.-on a lakosság min. 60 % -a kereszténynek vallja magát!! Jogosan kelt tehát felháborodást, ha valaki nyilvánosan, élő adásban az ország több mint felét legszívesebben kiirtaná..

Nem szeretnék senkivel személyes vitába bonyolódni, eléggé le van már rágva a csont. Az én véleményem az, hogy a Tilos Rádió megtette mindazt amit utólag tehetett: kirúgták a műsorvezetőt. Ők nem tehetnek többet az ügy érdekében. De mivel ez nem az első eset volt, a továbbiakban sokkal jobban oda kell figyelniük arra (annak ellenére, h nonprofit a rádió, és nem nagyon tudnak válogatni), hogy kinek adnak műsorvezetői állást, és külön felhívni mindenkinek a figyelmét arra, hogy mi az amit egy rádióban szabad / nem szabad mondani! Mert még egy ilyennek nem szabad előfordulnia!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:39, 31-12-2003 
souljah

Haaat, teged sem irigyellek... Szerintem ezert fogsz kapni par embertol hideget-meleget :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:44, 31-12-2003 
poszthumusz

"egyből az általuk választott/támogatott politikai párt demagóg szövegét nyomni "

hm... :roll:
én speciel a véleményemet írtam le.utálnék bármelyik oldalon is állni.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 40  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]