i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:00, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 118 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:54, 17-04-2001 
impulsecreator.hu

Nem akartam rossz oment bepötyögni , de a topic címében eredetileg szerepelt volna még az "aggályok" szó is, mivel szerintem korántsem szabad optimistáknak lennünk a gigantikus eseményt illetően. Érvek:

1.) országunkkal határos nemzetek DnB fanatikusai HEMZSEGNI fognak; ez nem nacionalista felszólalás, hanem TÉNY
Ez nyilván a béketűrő lelkületű embereket hidegen hagyja, legfeljebb a kényelem szempontjából érinti majd.
2.) a DnB turisták mellett számolni kell a felhergelt, kiváncsi néptömeggel, akik az EST FM műsorának ismeretterjesztő óráitól az amúgy is széjjel-popularizált stílussal közelebbről is meg akarnak ismerkedni (+ az aktív parti-arcok).

Mindenesetre HISZEK a háború sikerében, remélem a pozitívumok elnyomják a fentebb említett aggályaimat: ilyen pl. a helyszín, a Complex a könyökömön jön ki, még ha nagyobb is a befogadóképessége.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 17-04-2001 
impulsecreator.hu

az egyáltalán nem baj, hogy lesz itt pár osztrák (ez tényleg zavar téged?? engem pont az zavar, hogy olyan kevés mostanában a külföldi a partykon)

az EstFm-et meg nagyon-nagyon szívesen kihagynám a buliból - minden este ilyen idióta gügyögés lesz majd, baaa. Miért kell ez... Jöjjön már valami új divathullám, tűnjön el ez a felhajtás, ezt nem lehet bírni.

az én aggályom, ami miatt valószínűleg kihagyom ezt, az az, hogy Roni Size soundját nem szeretem, az In the Mode nem tetszik. Nem tudom hogy milyen dj, de a produceri dolgai miatt van felkapva. Gondolom nagyon drága jegy lesz, és edrássnál is nagyobb tömeg - szóval nekem nem kell.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:00, 17-04-2001 
ujonc

Hát emberek, én nem nagyon szeretem a nagy partikat, sőt, utálom őket, utolsó nagy parti a Bukem volt, amire el bírtam menni. Mondjuk azt nem bántam meg. Erre a bulira is ráizgultam, de elolvastam ezt a rádiós dolgot meg minden... mit mondjak, fogy a lelkesedésem... van valakinek fölösben ???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:07, 17-04-2001 

életem eddigi legiszonyatosabb "kedvcsinálója" ,volt ma a hírek között.... az aggály szó semmi, ahhoz képest, amit érzek....félelem és reszketés..mondjuk

ez az Estfm-es dnb-promo nagy érvágás lesz, sajnos vagyok annyira pesszimista, hogy azt higyjem iszonyat szar lesz a buli, akármilyen anyámkínnya-fasza technikát használnak majd, meg akármennyire a toppon lesz Roni+Dynamite.......de nem baj, vagyok annyira mazohista, hogy elmenjek, mert végülis ezt látni kell.......

az új divathullámra meg szerintem nem kell már sokat várni, most úgyis a Limp Bizkit dívik, piros sapival, Fred Durst kitűzővel és kulcstartóval, hátha ez méginkáb beindul .....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:54, 17-04-2001 
impulsecreator.hu

tetszik hogy nemcsak én gondolom így...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:26, 18-04-2001 
tactile

igy van lajcsi..
köztudott hogy nem akarnak a pecsába több bulit...gondolom ismét fognak is róla tenni a mighty in-kal gyökerek..
bocsi srácok ....de ti tényleg gyökerek vagytok!

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:13, 18-04-2001 
impulsecreator.hu

Szarok a helyszínre ( amúgy se valószínű, hogy befizetek)! Az EST FM hozzáállása százszorta jobban frusztrál.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 18-04-2001 
pokemon

Miert van, hogy nem olvashato itt lelkes, pozitiv hozzaallas? Miert van, hogy en sem akarok ilyet ide irni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:54, 19-04-2001 
ujonc

oksa ezek mind igy vannak, de azer szerintem szukseg lett volna a sziget e-hall nagysagara....szerintem tobben lesznek joval mint edrush+matrix.on...
nah meg mar csak az kell h a storm.on produkalt hangot hozzak....nah akkor biztos h qrva ideges leszek...
nemtom mit eroltetik ezt a hla.t ...
a dyna EV sokkkal szebben szol vagyis inkabb kiegyelitetteben szol...
nah de nem baj legfeljebb majd megin' megbasz a kozep meg a magas....jee

de mind1, szerintem a buli nem csak a line-up.tol lesz fasza...nem artana mast is figyelembe venni

peece

:: "I know JAH would never let us down" ::

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:44, 19-04-2001 

Egyetértek (sajnos) az anyázókkal...
Miért kell ekkora felhajtás, hogy tudják a szervezök, hogy úgyis megtelik a qrva Pecsa?
És miért nem viszik nagyobb helyre ha tudják, hogy nem fog beférni annyi ember?
Az "ismeretlen" Freestylers-re dugig volt a terem és nem lehetett megmozdulni... most mit várnak egy óriás-kampánnyal támogatott guru érkezésekor???
Noooooormális?
Na mindegy... ide se megyek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:56, 19-04-2001 

Hali!

Az mondjuk szerintem is gáz, hogy PeCsában lesz a buli, mert nagyon sokan lesznek - főleg estefemes nyomulás miatt.
A hang viszont miért ne lehetne jó? Azt nem tudom, Storm-on milyen volt a hang, de Grooverider-en királyul szólt a JBL!

El nem tudom képzelni, hova vezet estefem darenbéz népszerűsítő hadjárata... - rossz előérzetem van, vagy ahogy többen mondtátok: aggályaim vannak!

A közönség összetételéről meg ne is beszéljünk... adidroidok, ekihuszárok, whatever... - az a baj, hogy mindenki ott lesz...

Szevasztok!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 19-04-2001 
ujonc

Tény, hogy nagy kommandózás lesz megint a PeCsában, az EZ Rollers is húzós volt, alig kaptam levegőt...itt mi lesz??? De azt nem értem, kedves Phreakshun, hogy hogyan jön ide most a Vadim...egy hónap eltérés és sok más különbség is van a két úriember műsora között... de azért igazad van, Vadim tuti nagyot fog ütni, kár, hogy nem tudok menni...:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:42, 19-04-2001 
pararadio

az est fm-es kedvcsinalorol csak annyit, hogy nem lesz az annyira rossz...;)
maga a musor teljesen nonprofit, a 60hz kru csinalja majd. ha mar a dnb nepszerusitese mellett kotelezte el magat par ember (fuggetlenul barmilyen erdektol) es lehetosege van egy ilyen durva "blitzkrieg-re" (erstd. minden este 19-20 kozott meg lesz csinalva az emberek agya!) akkor miert ne kapna lehetosegen?
a dnb fuggosegnek tobb fazisa van.
az elso a racsodalkozas, amikor az ember adrenalin-tolulast kap, ha barhol, barmikor meghall egy dnb darabot.
a masodik, amikor az ember mar valamennyire ismeri a stilust, el van telve magatol, hogy milyen progressziv, es kifejezetten felti a (szerinte) arra edremtelen emberektol...szerencsere ez atmeneti allapot...;)
a harmadik ,amikor megprobalja a maga lehetosegeihez merten nepszerusiteni a stilust, mint ahogy ezt mar irtam is. a djk, producerek, tilos, para, subwoofer radiosok, promoterek, partiszervezok mind szerelembol csinaljak, kozel nincs annyi penz ebben a szubkulturaban, hogy ennyi aktiv embert eltartson.
(ezt csak azert irtam, mert ugy latom, sokan a masodik fazisban leledzenek meg ;))

az est fmes musort mangoval ketten fogjuk vezetni, es valdi szerkeszti.
azok az arcok (nem estfmesek) akik ebbe a napi musorba belevagtak, regi barataim, segitek nekik amiben tudok.

szeretnem, bizalmat szavaznatok nekunk, es ha tudjatok, hallgassatok az adast!

riizpekt
aafro

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 19-04-2001 
metalhead

yol beszeltel aafro! most, hogy tudjuk, yo kezekben van a musor, sztem meg lehet nyugodni mindenkinek ... sok sikert!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 19-04-2001 
pokemon

Megjott a lelkes, pozitiv hozzaszolas is! Koszi aafro! En is lelkes lettem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 19-04-2001 
pararadio

koszi a biztatast! :)

senki ne vegye magara amit a dnb fuggoseggel kapcsolatban irtam. en atmentem ezeken a fazisokon, onnan ismerem oket :D

inkabb attol felek egy ideje, hogy rengeteg ember ugy kattan most ra dnbre, es ugy fogja egy ev mulva elfelejteni az egeszet, hogy igazabol lovese sem volt vegig, hogy mit is hall.
ez ellen fogunk tenni.
valdi tavlati musorterve tobb mint izgalmas, minden aliranyzat helyet fog kapni, legyen az akar drill'n'bass (azert ahhoz meg at kell venni par dolgot az alapfogalmakbol ;)) vagy a legtechnosabb 'bogaras' dnb!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:57, 19-04-2001 
ujonc

Elég komoly a műsor ! ! !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:09, 19-04-2001 

El fognak ájulni sorban az emberek a dög melegtől meg a 110%-os párától....
Reméljük, hogy a szervezők mentősöket is hivatnak, eleget! Totál mazochizmus: 3500Ft-ért megfulladhatsz! És NEM Csak MosT! ... ...
Pedig Ronit meghallgatnám. Nem tudom basz'..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:38, 21-04-2001 

nem hiszem, hogy ne tudnák kiszámolni pár százalékos hibával, hogy mennyien jönnek el a buliba... azért ennél már fejlettebb a marketing még elmaradt kishazánkban is...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:44, 21-04-2001 
ujonc

v:respekt
bg:??????????????...!...?????????????? :(

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 118 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]