i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:48, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 40  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:19, 15-01-2004 
droid

Most szólok először a témához mert nem voltam netközelben egy ideje:

1. Nem szép dolog ami történt, de ugyanolyan rossz túlreagálni.
2. Nem értem h ha elméltelig a dolognak semmi köze a politikához, miért mindig politikusok véleményét kérik és ez az egész hogy vezethetett szélsőjobbos tüntetéshez.
3. Ismét egy példa h az emberek félnek mindentől ami új és amit nme ismernek. A Tilost az idősebb generáció java nem tudja hova tenni, nem látja át a dolgokat = el akarja pusztítani.

Végül egy észrevétel: A Tilosnál történt ami történt és elővették az egész adót. A tüntetésen a zászlóégetés után érdekes módon a szervezőket nem vonták felelősségre, csak a pirománokat, arra hivatkozva h "De mi erről nem tudtunk". Szerintem a Tilos főszerkje sem vágta h mi fog történni, különben nem történt volna.

ui.: Sok politikust hoznak hírbe különböző kereskedelmi adókkal. Az ilyen adóknak is a szemében van a Tilos, talán innen a "hirtelen érdeklődés". Megnézném h egy ilyen után mikor tiltanák be a pl. Juventust.

Itthon miért szűnik meg törvényszerűen minden ami jó?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:21, 15-01-2004 
Torespont Radio

nem szűnik meg nyugi 8)

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 15-01-2004 
metalhead

http://index.hu/politika/belfold/barango0115/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:49, 15-01-2004 
Torespont Radio

"Borzalmasan színvonaltalan műsor volt. Ezt megállapítottam így utólag visszahallgatva. Tényleg hülyeségeket beszéltem, tudom, hogy amit akartam azt nem tudtam elmondani. Most utólag el tudnám, de akkor részeg voltam." .

Barangó azt mondja, kijelentése véletlenszerű volt, és ő maga is megijedt attól, ahogy kimondta és rögtön hozzátette, hogy "bocs ez durva volt".

"De amikor leírva látod, hogy kiírtanám az összes keresztényt, tényleg riasztó. Ha naponta megismétlik az olyan érzés, mint amikor a kutyának nevelő célzattal a saját ürülékébe verik az orrát: nézd meg mit csináltál"
"Újra és újra bocsánatot kérek"

"Nincs mentségem. Más lehetőségem nem maradt, mint újra és újra bocsánatot kérni.

erre most mit mondjak? ne igyá baze :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:18, 15-01-2004 
impulsecreator.hu

cHin0 wrote:
"Borzalmasan színvonaltalan műsor volt. Ezt megállapítottam így utólag visszahallgatva. Tényleg hülyeségeket beszéltem, tudom, hogy amit akartam azt nem tudtam elmondani. Most utólag el tudnám, de akkor részeg voltam." .

Barangó azt mondja, kijelentése véletlenszerű volt, és ő maga is megijedt attól, ahogy kimondta és rögtön hozzátette, hogy "bocs ez durva volt".

"De amikor leírva látod, hogy kiírtanám az összes keresztényt, tényleg riasztó. Ha naponta megismétlik az olyan érzés, mint amikor a kutyának nevelő célzattal a saját ürülékébe verik az orrát: nézd meg mit csináltál"
"Újra és újra bocsánatot kérek"

"Nincs mentségem. Más lehetőségem nem maradt, mint újra és újra bocsánatot kérni.

erre most mit mondjak? ne igyá baze :?

MIKOR FOG A BAYER MEG A LOVAS ILYENEKET MONDANI????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 15-01-2004 
pokemon

a saját sírjuknál...már bocsánat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 15-01-2004 
metalhead

ok a tevedhetetlenek... :wink:
olvass el barmilyen publikaciot toluk a mn-ben! :? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 15-01-2004 
Torespont Radio

ne. inkább a mai demokratában....komolyan megrendítő :oops: :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 15-01-2004 
metalhead

nem adok erte penzt, majd valami bam alol ellopom...
:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 15-01-2004 
pokemon

felesleges önsanyargatás...ezek már a józan ész határán túlléptek...sztem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 15-01-2004 
Torespont Radio

-=skoal. wrote:
nem adok erte penzt, majd valami bam alol ellopom...
:wink:

én se adok, de hivatásból kell olvasnom :?
na ha ami abban van az nem gyűlölet, gyűlöletbeszéd akkor semmi sem az

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:38, 15-01-2004 
impulsecreator.hu

évek óta nyomják a gerinctelen kódolt zsidózást és az értelmetlen, jelentőség nélküli összeesküvéselméleteiket - ezáltal éppen a releváns kritika elől veszik el a teret :tegladob:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 15-01-2004 
pokemon

sztem az a baj, hogy jobboldali sajtó=m.n.+demokrata.

miért nincs "normális" jobboldali újság???
ahol nem az megy,h ki kit anyáz,meg az emberek hergelése,hanem normális,józan gondolkodású újságírók..???
akik azok voltak,azokat is "megvették" gondolom jósok pénzért,hogy nyomják a süket dumájukat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:09, 16-01-2004 
Torespont Radio

http://index.hu/politika/belfold/gp0115/

halálos fenyegetés, köszi... :shock: :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:50, 16-01-2004 
metalhead

:burn: :capa:

emotikonnal is lehet halalosan fenyegetni?
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:56, 16-01-2004 
nevetseges, hogy egy ilyen komolytalan fenyegetesbol ekkora balhet csapnak. tartsuk fenn az uldoztetes latszatat minden aron...

Post subject:
PostPosted: 10:59, 16-01-2004 
Torespont Radio

SiRe wrote:
nevetseges, hogy egy ilyen komolytalan fenyegetesbol ekkora balhet csapnak. tartsuk fenn az uldoztetes latszatat minden aron...

hát ez az. netes fenyegetés... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:31, 16-01-2004 
Torespont Radio

Magyar Hírlap:

"Egyre erősebben aktivizálódnak és radikalizálódnak a polgári körök, amire bizonyíték a Tilos Rádió elleni tüntetés is. A mozgalom szinte "önjáróvá" vált, életre hívójuk pedig már nem tudja – de sokak szerint nem is akarja – visszagyömöszölni az elszabadult szellemet a palackba.

Az Orbán Viktor felhívására létrejött, a Fidesz elnökének akaratától azonban egyre inkább függetlenedő mozgalom az utóbbi időben számos olyan ügy kapcsán, avagy oly módon hallatta hangját, amellyel a párt és vezére nem vállal – legalábbis közvetlen – közösséget. A körök megalakulásuk óta kifogásolták, hogy vezetőjük nem szólítja meg őket, nem ad nekik feladatokat. Orbán ezért az utóbbi időben a korábbinál gyakrabban intézett felhívást hozzájuk. Legutóbb október 23-án: feladatuk lesz – mondta –, de még nincs itt az idő az együtt mozdulásra. De ők nem vártak felhatalmazásra.
Debreczeni József politológus szerint radikalizálódásuk annak a koncepciónak a kudarca, amellyel Orbán egy táborba akarta olvasztani a jobboldali erőket. Nem lehet valakinek egyszerre a Heti Válasz és a Demokrata a kedvenc lapja – véli a politológus –, "az egy a tábor, egy a zászló" elv jegyében azonban a magát jobbközépnek valló párt nem különülhet el a szélsőjobboldaliaktól. De Orbán nincs abban a helyzetben, hogy egyetlen lépést is tegyen visszafelé – vallja Debreczeni. A Fidesz-vezér ennek megfelelően nem, vagy csak óvatosan határolódik el az egyre szélsőségesebb megmozdulásoktól és a zsidóellenességükről ismert publicistáktól, sőt buzdítja az őket éltető és velük közösséget vállaló tömeget. Ha önmérsékletre szólítaná fel híveit, azzal elvesztené a radikálisok támogatását, arra pedig – főként a Jobbik erősödése miatt – szüksége van. A Jobbik megalakulásakor úgy tűnt: a Fidesznek jól jön, hogy megszabadulhat a szélsőségesektől. De alig két hónap alatt kiderült: a fiatal szervezet csatasorba állása inkább veszélyt jelent. A Tilos elleni tüntetésen történtekben Debreczeni szerint nem csak a zászlóégetés volt riasztó, de a megmozdulás hangulata is. – Hiába állnak elő az érintettek különböző "provokátorelméletekkel", aki Lovas Istvánt hívja szónokul, az nem babazsúrra készül. Az sem valószínű, hogy a tüntetéseken szünet nélkül harsogó "Mocskos zsidók" és "Akasztófára!" kiáltások mind az "ellentábor" fizetett hangulatgerjesztőitől származnának. A kormány baklövései, az áremelkedések, a jóléti rendszerváltás nevű lufi kipukkadása ráadásul kedvez a felfokozott hangulatnak. A politológus szerint emiatt tovább nő az ijesztő mértékű radikalizmus. Ha nem is húznak senkit lámpavasra, az ország hírnevének árt a mesterségesen gerjesztett forradalmi hangulat – vélte. "

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:01, 16-01-2004 
impulsecreator.hu

Azon gondolkodom, hogy ha már meg kell büntetni a Tilost, akkor mi lenne az ideális büntetés.
Pénzbüntetés? A Tilost, mint nonprofit rádiót, nagyon megrendítené az anyagi rovás, lehet, hogy a rádió jövőjét veszélyeztetné.
Betiltás? Az legalább 30 napot jelent (legalábbis az ORTT innen szeretné kezdeni). Akkor meg kibasznak a zenekedvelőkkel, akik a Tilost nem a beszélgetésekért hallgatják (mellesleg nekem azok is tetszenek).
Nos, akkor mi a megoldás?
Én szívem szerint aláírásgyűjtésbe kezdenék...Save Tilos!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:02, 16-01-2004 
Torespont Radio

24 órás műsorszünet? :roll:
ha már kell szankció

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 40  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]