i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:34, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:20, 24-01-2004 

én is, én is :)

viszont valami perverz leharapta a még félig fagyott fülem, na az nem hiányzott

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 24-01-2004 
ujonc

igen, végre nagyon jól sikerült ez a mulatság, klasszikus még majd emlegetjük muri. dj research is jól viselkedett, nem hiába feddtem meg tegnapelött az amorf után, most igazán összeszedte magát, és nyomta a really funky beat-et. a kvantik meg a kvantik. nem hiába volt megint jelen somadíva, a partyméter.

köszönjük.

ps. vissza a tilost az éterbe!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 24-01-2004 
ujonc

:redstripeslayer: :afro:

nagyon komoly volt! köszönjük! különösen quantic tett ki magáért. fél 3 körül asszem egy generál-lemezt tett fel, na akkor majdnem besírtam 8)

még ilyet, sokat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 24-01-2004 
crate soul brothers

b82rez wrote:
:redstripeslayer: :afro:

nagyon komoly volt! köszönjük! különösen quantic tett ki magáért. fél 3 körül asszem egy generál-lemezt tett fel, na akkor majdnem besírtam 8)

még ilyet, sokat!

Tényleg nagyon jó buli volt, mi köszönjük, hogy ennyien eljöttetek. Az elejétől a végéig nagyon élveztem, csakugy mint Will és az ausztrál srácok is.

Nem Generál volt, amit Will játszott, hanem Syrius, és arra egy Bergendy-féle funkot tett rá. Tegnap bevásárolt a használtlemez-boltokban. :)

Folytatás két hét múlva, február 6-án a Műcsarnokban, amikor az egyik kedvenc dj-m, Mad Mats fog fellépni, aki egyenesen Stockholmból érkezik. A funky madness folytatódik! Innen tudtok letölteni egy mixet kedvcsinalonak. Aztan egy hettel később, 14-én pedig Nicola Conte az A38 hajón. Februárban sem fogunk unatkozni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:49, 24-01-2004 
metalhead

jaj tegnap lemaradt 1-2 dolog :smashed:

szóval mi volt aza dnb muzsika amivel úgy 3/4 2 körül megörültem :D :bettike:
meg úgy általában egy track list kellenne :roll: :D

és csináljatok valamit a levegővel mert nem volt és ez küldött haza :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:22, 24-01-2004 
ujonc

keyser wrote:

Nem Generál volt, amit Will játszott, hanem Syrius, és arra egy Bergendy-féle funkot tett rá. Tegnap bevásárolt a használtlemez-boltokban. :)

majdnem eltaláltam, de a lényeg h respekt a magyar-blokkért :wink:

személyes kedvencem a buliról az a breathe&stop feldolgozás volt... oh my god that's a funky sh*t! 8)

nicola conte remélem lesz olyan jó mint pár éve astro jazz lounge-on volt, az akkori mixét még ma is szívesen hallgatom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:28, 25-01-2004 
crate soul brothers

b82rez wrote:
b82rez wrote:
személyes kedvencem a buliról az a breathe&stop feldolgozás volt... oh my god that's a funky sh*t! 8)

Minden mindennel összefügg: az pont egy olyan szám volt, ami a Mad Mats bootleg kiadójánál, a GAMM-nál jött ki. Úgyhogy ezt a számot és sok más hasonló finomságot két hét múlva is hallhatsz majd. :wink:

b82rez wrote:
nicola conte remélem lesz olyan jó mint pár éve astro jazz lounge-on volt, az akkori mixét még ma is szívesen hallgatom...

Még jó, ha csak arra alapozok, h mostanaban milyen hibatlan zeneket csinalt, akkor biztos nem all neki trance-t jatszani. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 25-01-2004 
pokemon

jókis boogie-woogie páré volt, thx!! 8)

az egyetlen kivetnivaló az iszonyatos füst és a meleg volt...énis dohányzom,de ez már tényleg hardcore volt...persze,tudom,erről nem tehet senki, de valóban ez kicsit rontott a hangulaton, de azért nagyfel!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:09, 26-01-2004 
ujonc

hatalmas élmény volt egész éjjel funk-ra táncolni. régi vágyam teljesült most. köszönöm. még sok ilyet. /a légkondit tényleg be kéne kapcsolni, mert marha meleg volt/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:01, 26-01-2004 
crate soul brothers

rude wrote:
az egyetlen kivetnivaló az iszonyatos füst és a meleg volt...énis dohányzom,de ez már tényleg hardcore volt...

Egész őszintén ezzel túl sok mindent nem tudunk kezdeni, ez a probléma eddig nem is jött elő, mivel most voltak legtöbben. Mindenesetre jelzem a hely felé, h ezzel gond volt, remélem, h rövid távon megoldást tudunk erre találni. És én még csak nem is dohányzom, képzeld, nekem milyen lehetett. :shock: De a jó zenék mindenért kárpótoltak.

A Mad Mats bulival kapcsolatban indítottam egy új fórumot, itt olvashattok róla mindenféle infót.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]