i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:19, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:05, 26-01-2004 
just4fun wrote:
szombat este amúgy is nagyon nagy volt a rendőri aktivitás az egész városban, lehet ezzel van összefüggésben. bár én sem találkoztam velük

en is elhaladtam vagy 3-4 igazoltatas mellett. tudja valaki az okat ennek a nagy keszultsegnek? vagy csak javitani kell a statisztikakon? :)

Post subject:
PostPosted: 13:31, 26-01-2004 
original nuttah

jó party volt, köszönjük! kicsit felidéződött a budavári-feeling... :genie: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 26-01-2004 

A sok kék, azért volt, mert Nagy teremfoci bajnokság van. Országszerte, meg a helyszineken nagy felkészültség van... :sw: Mi is ülünk a vonaton vasárnap reggel, látjuk, külön kommando gyült össze a nyugatiba. Méghozzá azért ,mert Szegedre gyült az összes fradista, és hát persze ezzel a vonattal is jött vagy 200 fő. Nem mondom szép kis élmény volt. Ülünk haverommal az üres vagonban, kezébe egy cigi, épp gyújtaná meg, :lighta: amikor is 4 egyenruhás vágtat át kersztül rajtunk. ..Mondanom se kell ugy maradtunk egy pár másodpercig. :roll: Aztán jött az ujabb probálkozás...erre látjuk három srác, hajrá ferencvárosos sálban , kezükben borosüveggel száll fel, mondjuk, csak ne ide. persze hogy ide... :twisted: Erre a vagon mellett tanyázó kékek is utánuk, fel.Videokamerával, meg minden :jail: ..jaj, .Berontanak, és nem a srácokhoz mennek, hanem haverom felé mindenki... Kezében még mindig..., és arra mutogatnak, kameráznak, mivan?...ÚÚÚ
-Héj, kisöcsi, vedd le onnan a lábad!
Ja, hogy nincs rajtad cipő...
-nem is szoktam ugy feltenni...erre haverom

És elmentek. A három srác is meglepődött, hogy nem rájuk mentek. Ezután már hagytam a francba az egészet és bealudtam,
de Szegeden már30 fös sorfalak vártak a lelkes szurkolokra( és ránk)
Bünügyi helyszinelök, meg fegyveres alakulat, aztán még az utcákon is... :lo5:
Hát örültem, hogy hazaértem.. szal, jo kis hazaut volt, élményekben gazdag :yikes:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:53, 26-01-2004 

A ruhatar nagyon suxx volt, befele 1 orat alltunk sorba. A por is eleg sulyos..
Zenek rendben, de legkozelebb ne szoljatok a sipolos-hyperspaces arcoknak ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:33, 26-01-2004 
minimalheadz

Na lement a party....
A felvetések:
Por:Eegy helyszínen télleg nagyon anyg por volt, de az nem tánctér volt, vsdak közlekedo folyosó, amennyire tudtuk az elején felszedtuk, hát ennyire sikerult.
Ruhatár:Ez a mi hibánk valamennyire azt elismerem.az egész történet mult héten kezdodott, mert leszóltak attól a hivataltól, akitől a helyet béreltuk, hogy a bejáratot nem használhatjuk.Rendben.... :twisted: Kellet egy másik bejáratot kialakítani, ami nem kevés falbontást, ilyeneket igényelt, ezért a térkép is egy kicsit használhatatlan lett, és a ruhatár is elkerult másik helyre.
A mérettel nem is lett volna gond, ha az emberek a végén, mint egy marhacsorda el nem ozonli a ruhatárat és ezt most mindenki vegye magára, aki mint az állat nyomult befelé és széjjeldobálta a kabátokat.
Nem igaz, hogy nem bírták kivárni azt a 10 percet, amig megkapták volna a kabátot.
Sajnos ilyen mértékű emberi állatsággal még nem szembesültünk.
Pár terem nem olyanra sikeredett amilyenre szerettük volna....
És a végén mindenkinek köszi, aki ott volt.
Ja és a busz...Nkem éjfél körül jelezték, hogy elég szívás.Én azonnal felhívtam a buszosok fonokét, hogy csináljon valami és ő azt mondta, hogy minden rendben halad.
Sajnos egyszerre nem tudunk mindenhol ott lenni, de írjátok le, hogy konkrétan mi volt a gond, mert azzal tudok reklamálni náluk és 3szor is meggondolom, hogy mégegyszer velük dolgozzak.
Köszi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 26-01-2004 
droid

isu wrote:
Sajnos egyszerre nem tudunk mindenhol ott lenni, de írjátok le, hogy konkrétan mi volt a gond, mert azzal tudok reklamálni náluk és 3szor is meggondolom, hogy mégegyszer velük dolgozzak.
Köszi

jaja gondold at mert nem nagyon volt fogalmuk arrol a soforoknek hogy milyen rendezvenyre es milyen cimre mennek, azonkivul a flajeren meghirdetett meki elotti indulas helyett jo 100meterre talaltuk meg a buszt, a 10eset be is buktuk joparan emiatt.
odaerkezesnel meg kb 10percnyi setaval elobb megallt, merhogy nem volt kepben merre a hely :nemtom: :nemtom:
:ah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 26-01-2004 
partiarc

isu wrote:
+egy kis alaprajz...
Image

hát igen a bejárat a képen nem felül hanem jobb oldalt volt. bent 1 perc alatt észre is vettem, de sok embert tanácstalanul láttam bambulni, h ez nem jó. ja és egyáltalán nem 8 percre volt a camponától hanem legalább 20.
amúgy soha nem voltam még ilyen labirintus partyn és nagyon tetszett. sok helyszín+sok ember+toi toi+por=sziget feeling :wink:
a goa terembe párszor leesett az állam zenére/látványra, de azért a dobbassz folyosón voltam a legtöbbet :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:55, 26-01-2004 
ujonc

Komoly kis banzáj volt!! Istenes zenék, a látvány is szépen meg volt csinálva(főleg goa terem) és a hanggal sem volt sztem probléma. Negatív benyomásaim a partyról: a ruhatár + por mint mindenkinek, más gond nem nagyon volt. Szerencsére partybuszt nem kellett igénybevennem mivel kb. 10 percre lakok a helytől :lol:
Szóval jó volt nagyon köszönet a szervezőknek csak így tovább ezerrel!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:00, 26-01-2004 
a38

szerencsére partybusz nálam sem játszott. én 12 percre lakom :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:06, 27-01-2004 
droid

ha esetleg talalt valaki kepeket az szoljon legyen kedves mert csak beatsen lattam idaig de azok inkabb a techno vonalrol keszultek.. :o :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:06, 27-01-2004 

bocs, de a ruhatarnak eselye se volt mukodni.. harom emberrel ugyanis egy maximum 800 fos rendezvenynek lehet nekimenni (felteve h nem akarod, h mindenki ott toltson fel orat).. tovabba azt hinni, h egy otven koruli holgy reggel negykor meg ugy fogja pakolni a kabatokat, mint egy huszonot eves, nos az koltseghatekony naivitas. kb lassitott felvetelre hasonlitott a dolog, hosszu perceket vartam a kabatomra, miutan odaadtam mar a biletamat..
ja, es ezt egy olyan ember irja, aki csinalja is..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:08, 27-01-2004 
a38

én találtam még:

www.soundhead.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:21, 27-01-2004 
droid

.bergi wrote:
én találtam még:

www.soundhead.hu

thx! :thumbsup: dnbbol itt sincs sok de azok jok! :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:42, 27-01-2004 
pokemon

még:
http://pulzar.dominet.hu/partikepek/040 ... abirintus/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:33, 27-01-2004 
ujonc

az a "ruhatár" mulatságos volt:) legközelebb polóba megyek. amúgymeg fasza volt, de a technoba elég nagy volt a por.
Image
Image
riszpekt ennek a három embernek:)
meg a minimálfejeknek, hogy csak 12 percet kellett gyalogolnom:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 27-01-2004 
cop.underground.hu

www.partycom.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 27-01-2004 
pokemon

barça wrote:
riszpekt ennek a három embernek:)
meg a minimálfejeknek, hogy csak 12 percet kellett gyalogolnom:)

igeen :!:

bigup bélának :!: 8)

sajnos nekem elég negativan jött le az egész... a por, a tömeg, a "buckák"... zeneileg azért rendben volt, csakhát nemtom, talán a kedv nemvolt meg a bulizáshoz :?

azért respect minimalheadz :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:29, 27-01-2004 
tapir

isu wrote:
Por
Ruhatár

:roll: en nem tapasztaltam ezeket a problemakat :)
(:D :D :D fogalmam sincs hogyan, de) a port egyszeruen nem vettem eszre, bar biztosh gaz volt, ha mar ien sokan irtak.
ruhatarral pedig nem is probalkoztam.

isu wrote:
Ja és a busz...Nkem éjfél körül jelezték, hogy elég szívás.Én azonnal felhívtam a buszosok fonokét, hogy csináljon valami és ő azt mondta, hogy minden rendben halad.

hat sajnos nem haladt rendben a dolog. mi kb 1orat vartunk a buszra a moriczon. de mivel aznap este eleg jokedelyu voltam, siman kibirtam. :wink: 8)

viszont, palacsintazni nem sikerult, es az eloadassal sem talalkoztam (bar en csak drukkolni akartam, h jol sikeruljon, sok okossagot halljanak az emberek). volt egyaltalan?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:59, 27-01-2004 
ujonc

köszi a riszpekit :!:

Hát nálunk kevesen voltak, de elegen :D
ahogy láttam a konyhakoncepció sokaknak bejött a
csörömpölős vetítéssel.
Eleinte ugyan nem mertek bejönni, nem tudták mire vélni a helyszínt. ez van, különbözni nem divat.
Van ötlet a következő témára is.
Rosszat én nem nagyon tok írni a buliról, felénk nem volt por se,
teknóba nem voltam sokat, ruhatárat nem vettem igénybe, sőt, ajánlottam mindenkinek a brekksztédzsünket. viszont lecsúsztam a palacsintáról és a goaképeket is csak macskafuttába néztem meg.
Nagy suxx ez a helyszinesdi, rohangálás, idegeskedés, főleg ha........
Nekem egészében k.ra bejött.
_delete_

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 28-01-2004 
minimalheadz

Volt palacsinta is ész színházasdi is, csak elég sokan beultek és kívulrol ugy nézett ki mint egy chill out szoba, mondjuk szép lassan át is alakult azzá.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 352 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]