Nah. Véleményem a kovetkező:
A por tényleg nagyon rossz volt, buli után még vagy két napig beteg voltam tőle (mondjuk betegen mentem le) de utána úgy köhögtem két napig, hogy csak na. Pluszba éreztem, hogy a tüdőmben haza sikerült csempésznem néhány tonnányit a hely finom ízű porából
Az hogy a bejárat máshol volt számomra nem volt probléma, mert a flyert természetesen otthon felejtettem, így nem volt térképem.
Ruhatár nagyon gáz, egyik ismerősömnek reggelre eltűnt a táskája, még nem tudom hogy meglett-e neki, de elég gáz. Mondjuk ez inkább a

türelmetlenkedőkön múlott, szóval üdvözlöm azokat, akik képtelenek voltak kivárni a sorukat
Nem gondoltam volna, hogy egy ekkora helyet is meg lehet majdnem 100%osan tölteni, de sikerült, köszönhetően a sok teremnek. (több réteget vonz) De ezeket leszámítva:
Hát a Goa termen azt hittem elájulok, meg az összes többin is ahol volt valami extra design, nagyon rendben volt az egész. DNB-n most nem sokat voltam a tömeg miatt, meg breakbeaten sem, de ameddig ott voltam addig nagyon bejött. A hely maga is nagyon tetszik, jó hogy nem verem be a fejem minden sarkon mint budaváriban, és szerintem eltévedni se nagyon lehetett benne. Szóval részemről maximális respect a szervezőknek, ha a port meg a ruhatárat meg tudják oldani a következő bulijukon (mert nagyon remélem hogy lesz következő

) akkor a buli 10/10 lesz, így "csak" 10/9
Na mostmár befogom a számat