i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:05, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:47, 24-01-2004 
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha igényes house zenéről beszélünk, akkor Little Louie Vegát (Masters At Work) nem lehet egyszer elhozni? Tudom, hogy egy kicsit más világokban mozog, mint pl. Rainer Trübi, de nekem egy hatalmas álmom válna valóra. Baromi nagy gázsit kérne, az biztos...

Post subject:
PostPosted: 14:57, 24-01-2004 
crate soul brothers

Lizard wrote:
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha igényes house zenéről beszélünk, akkor Little Louie Vegát (Masters At Work) nem lehet egyszer elhozni? Tudom, hogy egy kicsit más világokban mozog, mint pl. Rainer Trübi, de nekem egy hatalmas álmom válna valóra. Baromi nagy gázsit kérne, az biztos...

Az ötlet vágyálom szinten bennem is felmerült, de tudomásom szerint a MAW gázsija 10 ezer dolláros nagyságrendben mozog, úgyhogy nem hiszem, h valaha is fellépnének Budapesten. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 24-01-2004 
Hogy rúgja meg a ló... De soha nem mondjuk azt, hogy soha, hátha egyszer ez a naiv reménykedés megvalósulásba csap át. (úgy hatvan év múlva :wow: )

De akkor benned is felmerült... :lol:

Post subject:
PostPosted: 03:06, 25-01-2004 

pacsi Lizard!
jogos a felvetés

amíg megvalósul maradnak a hanghordozók:
Little Louie Vega - Elements Of life CD /latinos vonal szinte kizárólag Vega darabok/
Kenny Dope Gonzales - In The House 3CD /cd1 csujjogatósabb house mix, kettesen hármas már okés/
Kenny Dope Gonzales - Supa Dope Classics vol. 1 /dope-féle jazzy hip-hop/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:57, 25-01-2004 
crate soul brothers

Itt a cucc:

http://tilos.hu/djk/mixek/rainer_truby-live_at_soul_1_040118.ogg
http://tilos.hu/djk/mixek/rainer_truby-live_at_soul_2_040118.ogg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:34, 26-01-2004 
metalhead

hát nagyon sajnálom hogy nem ide jöttem iszonyat jó a mix kösz hogy felraktad bár igy meg fáj a szivem mit hagytam ki.... :evil: :oagh: :weep:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:42, 27-01-2004 
azt tényleg bánhatod...

2 vinyluser: örülök, hogy látlak! Rég hallottam felőled... (vagy csak én netezek keveset :)) A kérdésem az lenne, hogy a felsorolt albumok mindegyike kapható hazánkban?

Post subject:
PostPosted: 15:53, 28-01-2004 
crate soul brothers

Lizard wrote:
azt tényleg bánhatod...

2 vinyluser: örülök, hogy látlak! Rég hallottam felőled... (vagy csak én netezek keveset :)) A kérdésem az lenne, hogy a felsorolt albumok mindegyike kapható hazánkban?

Elég nagy esélye van, azért a Masters At Work elég ismert itthon is.

Profile  

Post subject: vinyluser
PostPosted: 21:19, 28-01-2004 

2 liz: nekem is feltűnt, lehet csak elkerültük egymást. nem tudom mennyire kaphatók ezek, cdt nem veszek csak lemezt, ezek is mp3-ak de sok megvan lemezen is. írj ha kell bvmelyik azt' átzsírozzuk.

keyser: sztem ha egy quantic meg trüby buli működik elférne egy New Sector Movements vagy bugz in da attic is vagy modaji szal vki ebből a west london broken beat körből, qrva jók, imádom őket! sztem az angolok egyetlen értékelhető irányzata a d+b óta, legalábbis számomra. persze nem szeretik itthon sokan mert túl fekete, túl soulful zene.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:56, 28-01-2004 
ujonc

ezt kihagytam enis es quanticra mentem inkabb... nem mintha azt megbantam volna, mert kurvajo volt... dehat... ezis :(

keyser: hatalmas respect nektek

Profile  

Post subject: Re: vinyluser
PostPosted: 22:05, 28-01-2004 
crate soul brothers

vinyluser wrote:
keyser: sztem ha egy quantic meg trüby buli működik elférne egy New Sector Movements vagy bugz in da attic is vagy modaji szal vki ebből a west london broken beat körből, qrva jók, imádom őket! sztem az angolok egyetlen értékelhető irányzata a d+b óta, legalábbis számomra. persze nem szeretik itthon sokan mert túl fekete, túl soulful zene.

Seijit ugye Suhaid elhozta tavaly nyáron, van még egy-két srác, akit én is szívesen elhoznék, de egy kicsit rizikósnak tartom a dolgot. Azért ha minden összejön, a közeljövőben készülünk egy nagy névvel a broken beat szcénából, de erről inkább akkor írok többet, ha már biztos lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:09, 28-01-2004 
crate soul brothers

judge wrote:
ezt kihagytam enis es quanticra mentem inkabb... nem mintha azt megbantam volna, mert kurvajo volt... dehat... ezis :(

keyser: hatalmas respect nektek

Kösz szépen. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:49, 12-02-2004 

Húú, attól a második (talán Da Lata-) számtól (és a benne hallható sok csipitől és pörgető tangóharmonikától) már a Bonobo-s partyn is szétfolytam, most meg legszívesebben bebiggyesztenék ide egy seggrázós hivatali patkány emotikont :wink:
Azért tartalékolok a Nicola Conte - partyra is... :wink: :combo:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]