Quote:
...A kezdetben jól működő, véleményformáló szerepét azonban sajnos egyre inkább az érdektelenség váltotta fel - hiába hiányolnak sokan továbbra is még több zenét, az idei szavazás is jól mutatta, hogy a rovat nem kap megfelelő figyelmet, és az ok talán a produkciók színvonalában is kereshető.
Ezen oknál fogva úgy döntöttünk, februártól ebben a formában megszűnik a rovat és a publikus ftp ezentúl nem érhető el. ...
Hmm, sajnálattal olvastam ezt a hírt,de az az igazság, hogy nem teljesen értek egyet.
Szerintem a rovat kap figyelmet, csak legtöbben lusták reagálni. A letöltések száma viszont szerintem nem az érdektelenséget mutatja.
A színvonalra sok panaszom nincs, előfordulnak gyengék, ez igaz, de akad nemzetközi színvonal is.
Amióta új fórum van, amúgy is kevesebb figyelmet kap a dnb.hu (saját magamból indultam ki

), valahogy ezt kellene "kiküszöbölni", hogy az is észrevegye az újat, aki lusta és azonnal a fórumra megy...
Na, nem sírok többet. Én sajnálnám nagyon ha megszűnne, mert az utóbbi időkben minden zenét letöltöttem, és a rádióműsoromban sokat lejátszottam belőlük (nem vagánykodni akartam, csak jelezni, hogy sok jó zene kerül ki onnan).