suhaid wrote:
tok jo lenne, ha megirnatok mi az, ami szerintetek gyengitette a radio szinvonalat.
ha lesz egyaltalan tilos hosszabb tavon, mindenkeppen sok valtoztatas kell, sok musor fog megszunni.
nem kiszavazosot akarok (nyilvan nem), de erdekel mit gondoltok.
Sztem ha van log, v. statisztika a netes csatlakozásokról, abból kristálytisztán kiderül, melyik műsorokat hallgatják kevesebben. Ezzel a véleményírással az a problémám, hogy van néhány műsor, amit sose hallgatok (Gorezone, Rádió u.), de ez a szubjektív zenei ízlésem. Lehet, hogy a tömegek bomlanak értük. Plusz, amiket én "kiszavaznék", azok hetente egyszer mennek, és színesebbé teszik a palettát. Sztem ha változás kell, akkor a műsorvezetőknek kellene egy kicsit jobban odafigyelni arra, amit mondanak, és egymásra is, hogy ne kerülhessenek provokatív helyzetbe. Sajnos ebben az országban eléggé furcsa a szólásszabadság értelmezése. Természetes, hogy ilyen helyzetben támadások érnek egy szabadelvű rádiót.
Ami sztem gyengítette a szinvonalat, az egyértelműen az utóbbi időkben felkapott meredek beszólások. Bár élőben egyikhez se volt szerencsém, de teljesen elvette a kedvemet a beszélgetős műsoroktól. Amúgy ha átszervezés, akkor jó lenne, ha egy kicsit több jazz (nem azért mondom

, kizárólag önző érdekeim miatt :mrgreen: ) futna lazulóidőben (késő délutánonként, ill. vasárnap)