downset. wrote:
teknikolor wrote:
troublestarta wrote:
ilyen egy allat flyer?!ehhh..na mind1
hát itt ilyen az állat flyer. költözz Svédországba ha nem tetszik

majd ha a kozizles es a rugalmassag eleri a jelenlegi xperimental design szintjet, akkor majd lesz esely huzosabb megvalositasokra.. mutassatok 1 hu-flyert ami "kixx-ass", de ugy telleg arcbamaszo modon..

szóval tudom, hogy senkit sem érdekel a véleményem, meghogy arrogáns vagyok, aki közben az életben egy null és a múltkori csoport terápián azt is megbeszéltük, hogy erős az izlésficamom..
de most tényleg kitaláljátok azt, hogy ti majd a közizlés változása
után változtattok? kullogni akartok? sztem nem. legalább is eddig nem úgy tűnt..
és rugalmatlan a közönség, amiért nem fogadja el a kixx-ass megoldásokat? tegyük hozzá, amikhez még nem is igazán volt szerencséjük.. főleg vidéken nem. (csak azoknak a fanatikusoknak, akik naponta pásztázzák a netet portfolio oldalakra vadászva)
nem hiszem hogy a közizlés magától változna, hacsak nem úgy, hogy egyre erősebb kritikát fogalmaz meg a jelenlegi szorókkal kapcsolatban. (amit valjuk be elég nehéz, ha egyből lebuzizzák az embert, amint kinyilvánítja a véleményét)
ráadásul mint kiderült, a többségnek az is elég, ha szép színes.. a mezőny is igen gyenge, könnyű kitűnni.. nem értem miért nincsen már most esély húzósabb cuccokra.
végülis mindegy, csak erre most rácsodálkoztam. nekem tetszett az utóbbi két ns flyer, (szép fotók, klassz tipo) de ezt már írtam régebben is.
azért lehetne ütősebb is persze ;) nagyon kiváncsi lennék, hogy miket rejtegettek a fiók mélyén, amiket szerintetek nem fogadna be a közönség.
na ennyit erről.
nem beszólni akartam, nem fikázni akartam, nem akarok megbántani senkit sem. remélem senki nem ért félre. nem hobbim a csipkelődés és nem is az ezredik postomra hajtok. én csak azt szeretném, ha megindulna egy jelentős minőségi fejlődés. és messze nem csak klub-flyer szinten..
ha erről itt bűn beszélni, igérem nem fogok többet.