Én tavaly nyáron magányosan üldögéltem Harasztin a HÉV-állomáson, mikor megjelent 6-8 készenlétis (hogy miért pont oda kerültek, nem tudom), az első három csak megbámult, a negyedik viszont beszélgetőpartnert sejthetett bennem, mert elindult felém, és rögtön a táskám tartalmáról kezdett érdeklődni, aztán a szabadból benéztünk a váróba, és ott szépen, okosan szétszereltek, és hülye kérdéseket tettek fel (mikor megy a HÉV, mennyibe kerül a jegy, stb) - az övem belsejét, a zoknimat, szóval mindent meghesszeltek. Én meg közben vigyorogtam, mint egy hülyegyerek, mert tudtam, úgyis az idejüket pazarolják. Egyébként én voltam az egyetlen, akit megtaláltak akkor.

Tavaly nyáron nem lehetett az utcán járkálni büntetlenül, egész este cirkált a tömött Transit. (A bokorból felszálló füstöt pont nem szúrtak ki!
) Egyébként valami partyra menet a Csabikánál megtalálták az Efedrin tabit az MK - nál. Képzelheted milyen izgatottak lettek, de volt köztük egy gyúrós pasi, aki felismerte a tabikat, és akkor elmentek.