i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:16, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: cinetrip 04.02.14. rudas - szervezesi problemak
PostPosted: 12:13, 16-02-2004 

udv mindenkinek!

szombat este megint az egyik kedvenc bulimon (cinetrip/rudas) igyekeztem elutni az idot. tanulva a multkori esetbol (amikor kb 3/4 orat alltunk sorba) most jo elore megvettem a jegyeket mert akkor milyen konnyen bejutunk majd es remelhetoleg meg szekreny is marad hogy rendesen at tudjunk oltozni.
gondoltam en. naivan.
az eloveteles/listas sor (vagyis inkabb embermassza) elkeseritoen nezett ki. ahhoz kepest hogy ezeknel az embereknel csak le kell olvasni a vonalkodot vagy ki kell huzni a listarol alig-alig haladt a dolog. akik a helyszinen vasaroltak a jegyet azok szep folyamatosan mehettek befele.
bevallom oszinten eszem agaban sem volt megint 1 orat sorban allni (mert ugye akkor mi a francnak vettem meg a jegyet elore) hanem a 'helyszini' sor mellett beslisszoltunk. ekkor volt kb 9.30. meg is nyugodtam hogy ezt milyen jol megoldottuk es igy meg szekreny is lesz. mar megint naiv voltam egy kicsit.
egyetlen darab szabad szekreny es kabin sem volt mar. amikor udvariasan probaltam erdeklodni a kabinos nenitol hogy milyen megoldast lehetne meg talalni a ruhaim (es telefon meg penztarca) szemeteszsakban valo elhelyezesen kivul akkor eppen csak nem kudott el az anyamba.
ha mar elore megveszem a jegyet es kapunyitas utan fel oraval ott vagyok akkor azt gondolnam hogy legalabb normalisan at tudok oltozni. vagy nekem vannak nagy igenyeim.
termeszetesen buli utan mindenki meg 30-40 percet varhatott mire megtalaltak a ruhait tartalmazo szemetszsakot az orasi halomban.

szeretnem megtudni hogy a szervezok miert nem tesznek valamit egy normalis beengedesi rendszer kialakitasaert? amennyire en tapasztaltam ez a vonalkodos/kartyas rendszer nem sokat segitette ezen a dolgon.
ami a bejaratnal megy tolongas, nyomakodas az eleg hervaszto. azt hiszem nem tegnap ota rendeznek cinetrip bulikat es ez a tomegnyomor sem az elso volt (az utobbi idoben mindegyik rudas bulin ez volt) tehat igazan volt ido valami megoldast talalni.
peldaul miert nem lehet normalisan vegigrakni kordonnal a bejarat elott es meg kicsit hatrebb is hogy legalabb valami sorokat lehessen kialakitani es ne egy nagy tomegnyomor legyen a bejarat elott amiben osszenyomjak egymast a jogosan turelmetlen emberek.

amugy a bulin nagyon jol ereztem magam. iszonyatosan jo zenek mentek es nagyon jo hangulat volt! mint mindig! :-) ugyhogy ezert a reszert respeckt a szervezoknek!
csak ezt a bejutas dolgot kene megoldani hogy ne vegye el az ember kedvet a bulitol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:50, 16-02-2004 
pokemon

Én meg el szeretnék menni egy ilyen Rudasos Cinetrip bulira de a szervezőknek meg kellene oldani hogy a víz szineződjön el ha valaki belebrunyál - valahol hallottam hogy van ilyen szer.

Kérdem én megoldható e, vagy marad a vizeletminta fürdőzés? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:52, 16-02-2004 
metalhead

eleg sok furdoben van ilyen mar, lehet a rudasban is... :wink:
probald ki, aztan meglatod :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 16-02-2004 
annyi tisztitoszer van a vizben,hogy akar hordobol is onthetnek bele a sarga aldast,az se lenne gaz.

Post subject:
PostPosted: 13:21, 16-02-2004 
pokemon

janyka wrote:
annyi tisztitoszer van a vizben,hogy akar hordobol is onthetnek bele a sarga aldast,az se lenne gaz.

neked lehet hogy nem gáz!
a kakival hogy állsz? :wink: bocsi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 16-02-2004 
Beat Owen wrote:
a kakival hogy állsz?

szeretem ha egy kinai piacon vasarolt sport feliratos,recestalpu strandpapuccsal elkenik a hasamon.
Image

Post subject:
PostPosted: 17:24, 16-02-2004 
cinetrip

Dear Mindenki!

Kezdjük a beengedésnél:

Szóval a Rudas bejárata óránként kb 300 fő beengedését teszi lehetővé mert 3,5m széles a kapu.
Az első 1-1.5 órában megtelnek a kabinok öltözők, mondjuk ennek több oka van de a legfontosabb 2 az hogy kevés a kabin és emellett többen megérkezésükkor több kabint is kinyittatnak hogy tovább adják később érkező haverjaiknak bár már olyat is hallottam hogy árulta vki a kabint.
A fürdőszemélyzet magatartásával nekünk is sok problémánk van amit jeleztünk többször a fürdőigazgatóságnak de nem történt semmi csak még jobban felemelték a bérleti díjat.

A kordonokat tényleg hosszabbra kellett volna terveznünk, mondjuk azt tudtuk hogy sokan jönnek, de ennyire.....

A másik probléma az hogy a külföldiek nem tudják hova álljanak ők sincsenek kevesen kb 40%

Az új kártyás rendszer jól bevált gyorsabb mint az előző rendszer.
A bejutást megnehezíti az a tény hogy bent is feltorlódhat a tömeg a kabinoknál szekrényeknél, ezért szakaszos a beengedés.
Akit pedig vízbebrunyálásról nem szoktattak le kisgyermekkorban, azt már nehezen teszik meg a felnőttekkel. Ezen a vízkékítő sem segít. Csak a pszihológus.
A Rudas nagymedencéje fel van szerelve víztisztítóval amely folyamatosan forgatja és tisztítja a medencét. Van benne klór is de inkább az ásványi anyagok érvényesülnek, ez Európa legnagyobb ásványvízzel töltött medencéje.

Mivel most átalakítják és felújítják a Rudast, ahol megváltoztaják a belső elrendezést, pl más kabinok lesznek és máshogy lesz a belső elrendezés is .
Mi ott leszünk amikor átalakul a hely és előre kitaláljuk hogy miképpen működtessük a rendszert, szerintem jobb lesz a beengedés is és a kabinrendszer is az újranyitásnál az ősszel.

A kakisvicceket meg hagyjátok lécci abba …. Köszi

Laki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 16-02-2004 
tactile

janyka wrote:
Beat Owen wrote:
a kakival hogy állsz?

szeretem ha egy kinai piacon vasarolt sport feliratos,recestalpu strandpapuccsal elkenik a hasamon.

Ez a hónap hozzászólása!!!!
áááá

ROTFL
:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:29, 16-02-2004 

Igazán a legjobb bulik lehetnének a cinetrip esték, de tényleg meg kéne oldani pár dolgot. Itt már engem nem az zavar, hogy mennyi idö alatt jutok be, vagy milyen a hangzás, meg stb. Hanem inkább az, hogy tünhet el a kedvenc kukászsákom legaljábol az övtáskám, és a rajta levö nagy táskám, hogy került külön utakra, teszem azt a ruhtatáros néni székére? Örülnék ,ha megmondaná valaki. Ugyanis kezdem unni, az örökös rendörség-feljelentés-okmányiroda-sorbanállás, pénzpocsékolos dolgokat. Ez már azért szerintem felháborito. És persze senki nem tudott semmit, mintha valami paranormális tevékenység történt volna, közbe csak valami kiváncsi-fáncsi szükségét érezte hogy elrontsa pár ember nemcsak estéjét, hónapját. Köszönjük...
Össze lehetne igazán válogatni egy massziv-megbizhato-kreativ társaságot, akik rendszerznék végre dolgokat és még simábban mennének a dolgok, s talán az emberek nem paráznának.
Köszi

Peace and love!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]