rude wrote:
el
persze van ilyen is, olyan is, én pl. nem ezt tapasztaltam,de vhogy jobban éreztem magam,jobb volt a közérzetem,ha lehet így mondani,mint pl. egy dnb bulin. persze,mindenhol vannak hülye,furcsa emberek. namind1 végülis.
sztem tömeg miatt nem elmenni..ha igazán érdekel a zene, stb. úgyis elmész.
a tömeg nem kifogás sztem
hány bulin mondhattam volna azt,h nem megyek a tömeg miatt(mindenhol az van már mostanság akármilyen bulin)
igazad van, a tömeg nem kifogás, régen engem sem tartott vissza, de pont az EH-ban olyan negatív élményeim voltak, hogy az nagyon durva! kb a legnagyobb partihelyszín BP-n, de Sashán egyszerűen mozdulni sem lehetett. olyan szinten megtelt a hely, hogy az már gyakorlatilag élvezhetetlenné tette a bulit. nem tudsz megállni egy helyben, folyamatosan sodor a tömeg, minden irányból keresztül akarnak mászni rajtad, nincs egy négyzetméternyi szabad hely, és ez megy reggelig. az emeletre nem engednek fel, csak kb félóránként, de ha föl is jutsz, fent megfulladsz. a fiúwc olyan kicsi, hogy azt már büntetni kéne (de legalább tele van lányokkal:). kb olyan volt mint Bukem a Home-ban (vagy Deep Dish a Home-ban), egy 3x akkora helyen. annyira gáz volt, hogy azóta nem is voltam ilyen nagy tömeges housebulin, csak kislétszámú Debut-partikon.
ennek ellenére a Deep Dishre most mégis elmegyek, mert eddig akárhányszor itt voltak, mindig hallottam őket. de lélekben azért felkészítem magam a legdurvább tömegre. remélem, most azért nem lesz olyan gáz.