i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:58, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:40, 23-12-2003 
partiarc

neeelegyen már az hogy elmegyek szórakozni és mert jóakedvem, netán berugok, ordibálok néha beszólogatok és ezért agyonvernek a biztonságiőrök.

Aminek lenni kéne: Odajön, finoman megkér és figyelmeztet, a második vagy harmadik figyelmeztetésnél eltávolít a szórakozóhelyről ha a viselkedésem nem megfelelő. De nem üt meg, van anniyra kiképezve és van annyira erős bazzeg hogy megfogja a kezem hátracsavarja úgy hogy mozdulni se tudjak és kitessékeljen.

Ami mindenhol van: ad két pofont és kizavar.

Ami itt történt: 3szoros állkapcstörés + zúzódások

_Ha elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol otthagyom a pénzem a belépőért, a fogyasztásomért akkor minimum az elsőt várnám el, ha nem azt hogy KINYALJÁK A SEGGEM!
Rajtam keresik a pénzüket, ez így nem mehet!

A biztiőröket kőrözik mert eltüntek aznap este, itt most a téma már le van zárva.

CSak kérem a szórakozóhelyek tulajait ,hogy jól válasszák meg az embereiket, mert így EZ MOST ELÉG ÉGŐ ÉS CIKI AZ A38nak, elveszthetik közönségük, engem már elvesztették :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 23-12-2003 
droid

To Majonéz:

Mélységesen egyetértek veled. Ilyennek nem szabad történnie egyetlen szórakozóhelyen sem, Bratwanak pedig annyit, hogy nem lehet egy _vendég_ annyira részeg, hogy a biztonságiak bármilyen okból összerugdossák. Főleg így.

Ott voltam a bulin, s bár személyesen nem láttam az esetet, sejtem melyik biztonságival lehetett a probléma. Mindig hihetetlen arrogáns és szemét volt, még az átlag, józan, szolid vendégekkel is. Az ilyen teljesen alkalmatlan a biztonsági feladatok ellátására.

Az esethez még annyit, hogy bár nem akarok beleszólni, de remélem hogy a rendőrségi eljáráson túl ami ilyen súlyú cselekménynél alap (súlyos testi sértés már bőven bűncselekmény és nem vétség) a sértett simán indít vagy egy magánvádast is, vagy egy jelentős kártérítési keresetet nyújt be. Egyszer példát lehetne már statuálni.

AZ A38 VÉDELMÉBEN:
Szombaton Marcelnek volt bulija, és egy részeg arc folyamatosan felmászott a színpadra, sörrel a kezében. Zavarta Marcelt, a live settet, majd leöntötte sörrel az x milliós gépeket. Egyetlen biztonsági nem volt a színpadnál. De amint szóltam hogy jöjjenek, rögtön megérkezett 2 tag, akik maximálisan udvariasan leszedték a srácot és elmagyarázták neki h. ezt nem kéne. Pedig ő tényleg kötözködött, veszélyeztette a fellépőt és a felszerelését, mások szórakozását. Valami ilyesminek kéne lenni az alapnak.

Na de ne offoljuk szét a topicot.

Sena brilliáns volt, ez kétségtelen!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 23-12-2003 
partiarc

Köszönöm a hozzászólást!

Remélem lesz akkora volumenü buli A38on, hogy elfeledjem ezt az esetet és szívesen elmenjek szórakozni oda :wink:

És tényleg vannak korekt biztonsági őrök, többször tapasztaltam énis, tehát tisztelet a kivételnek!

BOOOOOO SENA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:37, 24-12-2003 
crate soul brothers

Tegnap lattam a sajat szememmel kesz cd-ket, ugyhogy még meg lehet venni karira is az albumot (gondolom a szokasos helyeken)!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:06, 28-12-2003 
metalhead

konkrétan lehet már kapni valahol?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 28-12-2003 
droid

Az album megvárárolható a Deep a Wave és az Afrofilia lemezboltban.

Jópár hallgatás után, hát valóban igen egységes és jó lemez. Mondjuk nekem a magyar rappelős részek kicsit furák (2 dalban), de összességében nagyon rendben van az egész.

Személyes kedvencek Marcel és Yonderboi által írt két dal, előbbi a Talk egy kis jazzy téma, Yonder pedig egy meglepő igen minimál r'n'b-t küldött. Jó, na!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:42, 28-12-2003 
metalhead

Thx :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:13, 09-01-2004 
bladerunnaz

Sena lemezbemutato

Image

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:35, 10-01-2004 
metalhead

tetszetős darab lett, riszpekt 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:26, 24-02-2004 
braindeath

Ma este a tv2 'Propaganda' cimu musoraban Sena interju...

A musor 23:40-kor kezdodik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:48, 25-02-2004 
partiarc

iszonyat jó az új Sena album,sajnos élöben még nem sikerült meghallgatnom,de ha lesz rá lehetöségem akkor mindenképpen ott leszek...
szóval gratula a készítőknek ,sok örömet szereztek az albummal!
ja,és alig várom a bakelit megjelenést...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 25-02-2004 
souljah

nekem abszolutkedvencem az az album, karira kaptam (persze eredetiben! :D ) j4f-tol es mar lyukasra van hallgatva!

legjobb a yonderboi szam :elton: es a kemonnal keszult HEY! :afro: na meg a "demons"!

viszont osztom azt a velemenyt h a magyarul rappelos reszek nagyon szinten aluliak...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 25-02-2004 
crate soul brothers

snegiri wrote:
legjobb a yonderboi szam es a kemonnal keszult HEY! na meg a "demons"!

viszont osztom azt a velemenyt h a magyarul rappelos reszek nagyon szinten aluliak...

Nálam a Bigface, a PolitiCIAn es Zságer Fater utolsó száma a nyerő. A magyar rappolós részek szerintem inkább egyenetlenek, bár tényleg van egy-két gyengébb szöveg, de a "csapat jobban szeret téged, mint a rokonok meg a feleséged..." kezdetű refrén bekerül a magyar hiphop történelemkönyvekbe.
:peaceout:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 25-02-2004 
ujonc

snegiri wrote:
nekem abszolutkedvencem az az album, karira kaptam (persze eredetiben! :D ) j4f-tol es mar lyukasra van hallgatva!

legjobb a yonderboi szam :elton: es a kemonnal keszult HEY! :afro: na meg a "demons"!

A Kemonnal készült Hey???? - az továbbléptetős...... (mondjuk csak a Kemon miatt)

Az album egyébként jó! Grat! :ras:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 25-02-2004 
állat

La CP wrote:
snegiri wrote:

A Kemonnal készült Hey???? - az továbbléptetős...... (mondjuk csak a Kemon miatt)

nagyon rendben az egesz lemez - es, sztem pont a Hey a legnagyobb -

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 25-02-2004 
drumfunk lady

La CP wrote:

:sawisthelaw:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 25-02-2004 
droid

Nálam Marcel dolgozata a nyerő! :lol:
És szintén: a Hey egy kicsit kilóg, megszólalása miatt, és Kemon... Mert azért Sena itt is nagyot küld.

De összességében alap album!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:15, 25-02-2004 
ujonc

rudegal wrote:
La CP wrote:

:sawisthelaw:

Asszem nem lettem népszerübb.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 25-02-2004 
partiarc

La CP wrote:

Nem osztom a véleményed, én az összes többi számot elléptetem és csak a Hey-t hallgatom az albumról...
Kicsit más alapokat raktam volna Sena hangja alá... de nem vagyok ebben kompetens :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 25-02-2004 
droid

fabolous wrote:
Kicsit más alapokat raktam volna Sena hangja alá... de nem vagyok ebben kompetens :?

Engem pl. viszont érdekel. Miket tettél volna alá? Merthogy már így is elég eklektikus az album (ami nálam abszolut pozitívum), ráadásul korábban csinált Sena liquid-et is.. Szóval mire gondoltál?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 80 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]