Ja, hát mondjuk elég kevesen voltak, de pontos számokat nem igazán tudok, úgyhogy nem is mondok, de az szinte biztos, hogy dsl-en többen voltak. Ha az anyagiakat nézzük, lehet hogy bukósvolt, de én meg akikkel találkoztam ismerősök, naggggyyyon jól éreztük magunkat. A reggeli hó volt egy kcsit gáz, de inkább a hideg meg a világos, mint a hó....
Acryl nem nyomta sokáig, de jó zenéi vannak. Többnyire én elvontabbnak éreztem őket, de én szeretem az elvont zenéket, úgyhogy ez nállam pozitív jelző.
Axel jött utána. Szerintem volt már jobb szetje is, de most nem éreztem sehol komoly hibát. De visszatérve DSL-hez ott szerintem a playlist-je jobb volt.
Axelt
Palotai váltotta. Stabil jó zúzdának mondható rész volt. Nem tudom érthető e, de a legjobb szó rá, a pattogósabb zúzda. Nem olyan földbetaposó technoid.
Aztán jött:
REDONE! Na az aztán qrva jó volt. Nem is tudom mit mondjak róla. Kicsit mondjuk vicces volt ahogy nyomja azt zúzdát és kozbe fapofával bámulja a tömeget. A hu-ogás magint ment erőssen. Végig táncoltak elég sokan alatta. Röviden mégis mondanék annyit róla, hogy eszméletlenül húzta az ottlevők agyát.
Utánna jött végül, de nem utolsó sorban
Sp és
Scinetyc. Nem igazán tudom majikük mennyit játszott, de én Sp-t láttam ott többet (de lehet, hogy hülyeséget mondok, mert ekkor már én sem végig táncoltam, hanem járkáltam össze vissza és beszélgettem). Ők is jók voltak szerintem. Én szeretem azt a tech stílust amit nyomatnak.
Végül szerintem egy baj volt, hogy vége lett

Összességében: aki azért nem jött el, mert hogy Érden van az ráb*szott, mert egy 20 perc alatt benn megjártuk a Tuneltől az Etele térig. A hely tényleg nagyon frankó és a buli is király volt! Már nagyon várom az Aphrodite bulit, és azt mondom ez a hely is jó lesz!