Pécsről voltunk jó sokan, és azt hiszem majdnem mindenki nevében írhatom: nagyon jól éreztük magunkat. Aki nem, akinek nem jött be, az talán mást várt, vagy nem tudta pontosan mire számíthat.
A koncert minden igényt kielégített, az est fénypontja egyértelműen az volt amikor Freeland Bush maszkban ugrált és a mikrofonba "beszélt"
A zenekarból szerintem kiemelkedik a dobos teljesítménye, az énekeslány pedig kit nem varázsolt el?
Jól érzékeltem, hogy később Freeland MC-je a kisteremben is mikrofont ragadott? Akkor épp nem sokat voltam ott ezért várok megerősítést.
BLIM is rendesen húzta a talpalávalót, a hangról azért nem írok semmit mert nem értek hozzá, de BLIM alatt szerintem sem volt olyan jó mint előtte, ma egész nap sípolt, csengett a fülem
Meglepi is volt Palotai személyében, bigup a General Midi-Further-ért, bár abban nem vagyok teljesen biztos hogy ő tette-e fel, akkorra már az alkohol is megtette a hatását ;)
A kisterem számomra kellemes csalódás volt, igazából nem tudtam mit várjak mert nem ismertem a srácokat, de szerintem tökéletesen jó volt arra, hogy kicsit megpihenjen aki akart a nagy rázás közepette
Összeségében egy nagyon jó és jól megszervezett party volt, köszönet hogy elhívtátok az előadókat, aki nem jött el az bánhatja