i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 06:14, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 419 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:31, 07-03-2004 
droid

tIm wrote:
mindenki alszik?

nem nem, en spec most ertem haza
roviden a bulirol: palotai szettjere erkeztunk, az tejjesen rendben volt, slagerparade as usual, jo formaban volt.
aztan zinc.. haat nem szeretem ezt a szoveget, de valahogy nagyobb durvulast, tobbet vartam tole, es tobb kozonsegcentrikussagot.. erted oszt kb 10 autogrammot meg felnez haromszor az emberekre, kicsit olyan baratsagtalan forma ez a srac, bar pontosnak hajszalpontos, a szelekcion neha elcsodalkoztam.
ennel a mentalitasnal sokkal jobban tetszett a midloek mosolygos es nagggyon komolyra sikerult finaleja, :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: skeam+midlo
viszont most egy idore eleg volt a bringiton-bol meg az another planetbol, koszike, legalabbis ketszer haromszor egy este, az akarki akarmit mond SOK
nem ez a helyzet a readyornot-tal, ami a kozepen is kellemesen erintett, meg a vegen is. extra thx zoli a hosszura nyujtott lasttrackert, mindossze azt hianyolom hogy egyikotok se hozta a nine-t, azert az meg mukodott volna a vegen=)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:39, 07-03-2004 
droid

ja es a nem elhanyagolhato pozitivumok:
-bejutas /ruhatar, sot a nyitott ablaknak koszonhetoen a klima is rendben volt elol
-fulcsonges nincs, elvezheto hangero volt ahol legtobbszor voltam
-planet dust! :loveslayer:
-a biztonsagiak (legalabbis akiket en tobbszor lattam) egeszen korrekt konszolidalt stilusu formak voltak, csomoszor lattam hogy rosszullett embereket istapolgatnak, nem a szokott ordenare stilusban meg a vegen is turelmesen kivartak a 7orat, es a tavozast
apropo a tabutema -> kicsit lehangolo volt az adott pillanatokban hogy legalabb 5embert kanalaztunk fel akik mind tolunk 20centire lettek rosszul es estek ossze. nyilvan nem jut el az illetekesekhez akikre vonatkozik (nem azok a forumolvaso arcok voltak) de kicsit odafigyelhetnenek magukra ezek a gyerekek.
na reszemrol ennyi, KOSZI A BULIT
:rave: -> :agy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:53, 07-03-2004 

Huhh. Vádlitrancsírozás! Jaja, Ready Or Not evergreen. Zinc-től tényleg egy zúzósabb mixet vártam volna én is. Viszont a Signs nagyon bejött (azt hiszem Ő rakta). Egyébként a magyar fiatalemberek vitték a pálmát egyértelmű. Zoli:lódz of thanxgivin' for teh Airwaves,mon. Az egész estét nézve, neeekeeem tetszett. Kösz a murit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 07-03-2004 
droid

FishAir wrote:
Jaja, Ready Or Not evergreen. Zinc-től tényleg egy zúzósabb mixet vártam volna én is. Viszont a Signs nagyon bejött

ja igen ha mar itt tartunk kifelejtettem egy momentumot: zinc/coco - most hallottam eloszor (es masodszor :D ) bulin, de komojsag, meg lehet ra orulni (mondjuk nem egy hude bonyolult zene, szoval szerintem meg unni is fogjuk hamarost )
nehany track ami most meg eszembejutott az ejjelrol:
Shimon + Andy C - Quest (en mindig orulok neki)
Maldini - True Romance
Brown Paper Bag
We Want Your Soul rmx
D.Kay - It's On The Way (meg mindig gyonyoru=)
Zinc - Pitcher rmx, freenote (2x)
Tudor Rose (shimon rmx)
another planet, bringiton, gridlok 2x/3x
es hat fresh signalja, reborn weapon rmx, aint too loud, be there for you & vault, of coz
na igy hirtelen ezek

viszont NEM VOLT se nosher se silence rmx, legalabbis en nem hallottam szerencsere

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:59, 07-03-2004 
pokemon

brown paper bag rulez!!!! :bowdown:
:rave:

sztem nagyon sokan voltak, és a mi kabátunk már nem is fért be egyik ruhatárba sem, még szerencse, hogy a Pyroh megoldotta és el tudtuk helyezni az egyik vip részlegen... :? :?
a buli sztem is jó volt, Zinc mixelni még mindíg tud, csak könyörgöm az another planetet mért kell 2x/3x lejátszani??? :roll:
A Palotai féle slágerparádét a break teremben vészeltük át, ott is végig nagyon komoly zene volt, Terminalhead is tetszett és akkor a Karcsi még rátett egy lapáttal!! :lol: :lol:
Szal összkép tetszett, BigUP NOWSOUND!!!
:loll:

PS: az a hagymaszag ami a bejáratnál fogadott egy kicsit durva volt... :shock: :oops: :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:43, 07-03-2004 
souljah

damn wrote:
erted oszt kb 10 autogrammot meg felnez haromszor az emberekre, kicsit olyan baratsagtalan forma ez a srac

szegenyke...en meg pont azt lattam h beajulasig osztogatta es folyamatosan csak jott es jott a konyortelen nep :roll:

hagymaszag az igen!!!! :lol: mi is arra kaptuk fel a fejunket a bejaratnal

es nekem sikerult eleg komolyan megbetegednem a sok utcai toitoi-latogatas utan :crazy:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:15, 07-03-2004 
metalhead

damn wrote:
viszont NEM VOLT se nosher se silence rmx, legalabbis en nem hallottam szerencsere

nosher remix volt de asszem a Craze reimx(még az airbag rakta)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 07-03-2004 
ujonc

Location: A valóságnak tetsző álmokban, és az álomnak tűnő valóságban.
Tenyleg jo kis buli volt. De 1 negativ dolgot edddig elfelejtettek megemliteni. Szoval Palotai es Zinc kornyeken olyan iszonyat tomeg volt, hogy kb mozdulni alig tudtunk. Szoval a hely kicsi volt. De massal nem volt problema. Szoval azert gratula Nowsound!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 07-03-2004 
tapir

SIGNAL duplazast nem birtam elhinni :!:
:pogo:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 07-03-2004 
metalhead

musicmaker wrote:
SIGNAL duplazast nem birtam elhinni :!:
:pogo:

az de kemeny volt telleg! mixmasta! :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:25, 07-03-2004 
pokemon

Sajnos nekem sokkal negatívabban jött le a buli ...

+

1. Korán érkezés, jager+sör kombó szervezetbe juttatása nyugodt körülmények között

2. Airbag warmup : pontos mixek, fasza zenék (na itt még volt kedvem táncolni)

3. Remek hang mindkét teremben

-

1. Tömeg

2. Wc nem rendeltetésszerü használata miközben énmár majd' behugyozok (szivnak,spuriznak akármit csinálnak)

3. A mindenféle szagok keveredése (hagyma, extrafasza parfümök és a wcből áradó szarszag > hányingerkeltő)

Zinc alatt már nemis tudtam élvezni az egészet, idegesített a tömeg, a járkálók, a pattogók ("nincs helyem vágod, az a para?!")

KOMOLYAN, nemértem miért nem lehet reális limitet kitalálni.
Lehet hogy énvagyok ilyen kukacoskodó meg kényes meg akármi, de ez már nemis a zenéről szól banyek :(

Na, jöhet a sav ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:27, 07-03-2004 
pokemon

damn wrote:
-planet dust! :loveslayer:

pfff.... :roll: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 07-03-2004 
original nuttah

Tudomasom szerint 1100ferohelyes az palma haz,ugyhogy a
limit gondolom 1500 lehetett :?
nem voltak meg ennyien sztem itt amugy sem...
palma haz szokasos velejaroja:jarkalas mindenhol :lo4:
zinc pedig hozott egy par jozenet es ennyi...nem volt kozel sem akkora lendulete a szettjenek mint elozo 2alkalommal...
barmerre neztem 6felől fenykepezők kattanasa... :lo5:
es meg ők sértodnek meg amikor elhajtom oket.

szebbet jobbat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:15, 07-03-2004 
ujonc

Ja, a "fotósok" tevékenysége tényleg átlépte azt a határt, ami elviselhető. Olyan lett minden buli, mintha valami pontgyűjtő verseny zajlana önjelölt partifotósoknak, mindent/mindig/mindenhol le KELL fotózni... Nem unjátok még egy picit sem? Minden képen ugyanaz: világsztár, local sztár, tömeg, kész emberek, "jó" csajok. Egyébként a hülyegépek elterjedésével jelentősen megnőtt számú, úton-útfélen fotózó arc miatt komoly jogviták folynak internesönelben, hogy kié a kép minden joga? Aki lenyomott egy gombot? Vagy aki rajta van? Ez a kérdés már annyira a nyakunkon van, hogy pld a Duna-Dráva Nemzeti Park területén 5.000ft-ot kell perkálni a fotózásért. :evil: Bocs az offért.
A bulin meg má'megincsak Károly volt a nyerő, persze én csak break teremben voltam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 07-03-2004 
partiarc

örültem neki, h voltam. ezeket a + -os és - -os dolgokat akár én is elmondhattam volna. zinc eszméletlen figura, tetszett amit hozott nekünk. azt nem értem mondjuk, h vkinek még az sem elég ha egy dj pontos/nem hibázik, jó a szelekciója, vkinek még az is kell, h bartaságosnak is tünjön, és még mosolyogjon is :lol:

ami még volt és nagyon tetszett

slammin - go dj zinc remix
ja és a régirégi freenote vip ms. dynamite-al

e mellett terminalheadékről kissé lemaradtam :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:29, 07-03-2004 
tactile

troublestarta wrote:
barmerre neztem 6felől fenykepezők kattanasa... :lo5:
es meg ők sértodnek meg amikor elhajtom oket.

Az egyik barátom úgy fogalmazott, hogy egy pár évvel ezelőtt mindenki dj akart lenni, most meg mindenki fotós akar lenni.

van ebben valami, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:33, 07-03-2004 
metalhead

MainStream wrote:

e mellett terminalheadékről kissé lemaradtam :roll:

semmit sem veszitettel, ott Erka' volt a nyero ismet... es vegre emberek is voltak meg a teremben amikor pakolt!

:badthumbs:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 07-03-2004 
droid

Location: VOLCANO : Whakaari-White Island, Bay of Plenty, New Zeland
uristen. jezus. kb csak annyit tudok mondani h koszonom NS. ezt soha a budos eletbe nem fogom elfelejteni... uristen :D mivoltez? :D ahh, hihetetlen jo volt. volt 1-2 olyan szelekcio ami nem nagyon jott be, de a tobbi az vmi hihetetlen volt. koszi zincnek az egesz mixert :lol: , es kulon koszonet midlownak a tech itch - reborn weapon remixert :!: :!: :!: bigup ns, csak iet, sokat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 07-03-2004 
ujonc

De csak azóta, hogy már nem kell évekig tanulni fényképezni a tehetségeknek is. Ez meg már nem fotózás, ergo nem is lehet belőlük fotós. :D
Szijakatavagyokésfotós... ezmegittagépemamiNokia... ésmárszakosodtamis... partifotósvagyok... apasimmegdídzsé...
Gratulálok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:44, 07-03-2004 
autorun.hu

Ha már ennyi fotós volt miért nincs egy link se a buliról ? 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 419 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]