i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:16, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 159 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next

Kell-e nemzetközi VJ bajnokság?
Nem minek! 19%  19%  [ 18 ]
MI az a VJ? 2%  2%  [ 2 ]
OH YEAHHH VÉGRE!!! 53%  53%  [ 49 ]
sajt 26%  26%  [ 24 ]
Total votes : 93
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:41, 22-03-2004 
zee german

kerub wrote:
"Ha nem mertetek elindulni arról nem mi tehetünk."
HA-HA-HA...

Resolume alkotói meg kóderek egyrészt, másrészt bőven nem a legjobb program kóderei... /és nem fikáztam a zsürit, hanem rákérdeztem mihez ért? Az ízléshez? Maga a verseny baromság./

egyetertek, atgondolatlan az egesz, beleszaros a koncepcio, es egyertelmu a rendezveny celja
gondolkodtunk hogy induljunk-e, de pl szemely szerint nem lattam az egeszben a nagy szavakon es a kortars szo ismetelgetesen kivul erdemi te'tet, barmilyen megbecsulest, bena a versenyeztetes kategoria, es ugy latszik utolag be is igazolodtak a felelmek

nalam is hobbi dolog, es nem szivesen dolgoznek egy hetet vagy kettot egy jo konzervanyag osszeallitasan, hogy egyszer lemenjen a cinetrip tvn, aztan ki tudja mi tortenjen vele, kinek a portfoliojaban villogjanak vele
es meg idegesitsem magam azon, hogy egy csunyan cinetrip kozeli nyertesunk van, fuggetlenul attol, jo anyagot keszitett vagy nem (jot)

aki pedig azt birja mondani hogy a fluid nem mert elindulni ezen az egesz meltatlan ize'n, annak fingja nincs a jo vizualrol, mar bocsanat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 22-03-2004 
zee german

es meg annyi, hogy sztem erdemes lenne a helyen kezelni a dolgokat:

a vizual a bulit kiegesziti, nem elsodleges celja

laki, latszik a bulijaidon evek ota, hogy forditva gondolkodsz a buliszervezesrol, a hang mindig masodlagos a vizualhoz kepest, es az utobbi idoben kezded egyre jobban belelovallni magad ebbe a kortars muvesz szerepbe, de minek?
kerdezz meg szaz embert, hogy dave tipper vagy roni size vagy freq nasty, vagy a hihetetlen jo vizual kedveert mennek el egy cinetripre, sztem nem lesz meglepo a valasz, es ne csodalkozz ha utana ezek az emberek felhaborodnak a szar hangositason es a bulihoz meltatlan korulmenyeken.

ez a vj torna ennek a gondolkodasnak a csucsa, csak a hozzaszolasaid, buliaid reklamai (IGAZI ELO VJ-K.stb stb.) alapjan sejteni lehetett hogy eloallsz valami hasonloval, a kerdes csak az, hogy van-e ertelme?
van ertelme annak hogy x ember akik nagyreszt ugyanolyan programokat hasznalnak, ugyanazzokkal az (altalad osszevalogatott) loopokkal 'versenyezzenek' egy teljesen szubjektiv es kreativ mufajban?
ennyire gyenge otlet azert eleg keves van, ezt belathatod

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 22-03-2004 
zee german

ja es meg valami: emlekszem meg egy dj food bulira ahol (ha mondjuk megoldjatok hogy le lehessen ulni meg azer megis szoljon valahogy a hang:) kurvajol mukodott a koncepciod

peace out.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:34, 22-03-2004 
ujonc

Laki:
1., Ez semmit sem jelent

2.Tényleg? Kíváncsi lennék milyen helyezést ért volna el például a Pansonic a vizuáljával?

3.,Igen, azok a csapatok viszont nem azért fikáznak mert nem indultak, hanem azért nem indultak mert már a legelejétől nem értettek egyet az egésszel. Van különbség.

4.,Tudjuk, vannak sokkal jobbak is... de azt amit mi csinálunk, csak mi csináljuk így, ezért nincs semmi értelme a versenynek. Kooperálni jó, versengeni nem. A Hunnia mozis megmozdulás jó példa arra a példaértékű hozzáállásra, amitől egyre távolodsz, bármennyire is megtetszett neked az az ötlet.

5.,Ne ködösíts kérlek, nem a belépőröl van szó és eddig soha sem a belépő árát nehezményezte aki pénzről beszélt. Mindenki másra gondol, én speciel a motívációra ebben az esetben.

Mindig is ráértünk, mivel nem válalunk el mindent ami szembejön, másrészt nem veszi el az időnket a kilincselgetés és még lusták is vagyunk karriert építeni, amellett, hogy nem is akarunk. A kritikát meg ne az okospalacsinták tolják, hanem akiknek nyomjuk a képet. Tőlük kaptunk már az arcunkba, és ami jogos volt arra odafigyeltünk. De te ezt nem értheted...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:40, 22-03-2004 

annyi eszrevetelem lenne csupan, h a filmmuzeumos adaslogo nagyszeruen kitakarta az sms-kodokat (legalabbis az en tvmen) :)
pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:45, 22-03-2004 
cinetrip

megacrash wrote:
kerub wrote:
"Ha nem mertetek elindulni arról nem mi tehetünk."
HA-HA-HA...

Resolume alkotói meg kóderek egyrészt, másrészt bőven nem a legjobb program kóderei... /és nem fikáztam a zsürit, hanem rákérdeztem mihez ért? Az ízléshez? Maga a verseny baromság./

egyetertek, atgondolatlan az egesz, beleszaros a koncepcio, es egyertelmu a rendezveny celja
gondolkodtunk hogy induljunk-e, de pl szemely szerint nem lattam az egeszben a nagy szavakon es a kortars szo ismetelgetesen kivul erdemi te'tet, barmilyen megbecsulest, bena a versenyeztetes kategoria, es ugy latszik utolag be is igazolodtak a felelmek

nalam is hobbi dolog, es nem szivesen dolgoznek egy hetet vagy kettot egy jo konzervanyag osszeallitasan, hogy egyszer lemenjen a cinetrip tvn, aztan ki tudja mi tortenjen vele, kinek a portfoliojaban villogjanak vele
es meg idegesitsem magam azon, hogy egy csunyan cinetrip kozeli nyertesunk van, fuggetlenul attol, jo anyagot keszitett vagy nem (jot)

aki pedig azt birja mondani hogy a fluid nem mert elindulni ezen az egesz meltatlan ize'n, annak fingja nincs a jo vizualrol, mar bocsanat.

HOGY NE LEGYEN FÉLREÉRTÉS

Köszi szépen..... tényleg igazad van !!

Szerintem definiálni kellene a lelki világodat.

Sértő ahogyan a zsűri, az indulók, technikusok, a szervezők hozzáállását, hozzáértését minősíted.
Külön sértőnek találom azt is ahogyan a döntések pártatlanságát sugallod.

Gratulálok és köszönjük.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:56, 22-03-2004 
cinetrip

megacrash wrote:
es meg annyi, hogy sztem erdemes lenne a helyen kezelni a dolgokat:

a vizual a bulit kiegesziti, nem elsodleges celja

laki, latszik a bulijaidon evek ota, hogy forditva gondolkodsz a buliszervezesrol, a hang mindig masodlagos a vizualhoz kepest, es az utobbi idoben kezded egyre jobban belelovallni magad ebbe a kortars muvesz szerepbe, de minek?
kerdezz meg szaz embert, hogy dave tipper vagy roni size vagy freq nasty, vagy a hihetetlen jo vizual kedveert mennek el egy cinetripre, sztem nem lesz meglepo a valasz, es ne csodalkozz ha utana ezek az emberek felhaborodnak a szar hangositason es a bulihoz meltatlan korulmenyeken.

ez a vj torna ennek a gondolkodasnak a csucsa, csak a hozzaszolasaid, buliaid reklamai (IGAZI ELO VJ-K.stb stb.) alapjan sejteni lehetett hogy eloallsz valami hasonloval, a kerdes csak az, hogy van-e ertelme?
van ertelme annak hogy x ember akik nagyreszt ugyanolyan programokat hasznalnak, ugyanazzokkal az (altalad osszevalogatott) loopokkal 'versenyezzenek' egy teljesen szubjektiv es kreativ mufajban?
ennyire gyenge otlet azert eleg keves van, ezt belathatod

sajnálom
visszamegyünk spermafoltos lepedőre vetíteni

nem csinálunk többé bulit
sajnáljuk
tényleg
bocsássatok meg
soha többé nem kérünk meg senkit arra hogy rakja össze a loop-okat
soha többé nem nem találunk ki semmit.
soha többé nem törekszünk elérni a totális látvány kisstílű pitiáner megvalósítását
Soha többé nem próbálunk meg emlékezni a jóra
soha többé
mindig csak egyedül

menj el orvoshoz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:01, 22-03-2004 
dobjunk ossze neked egy ovonenire, laki ? :)

Post subject:
PostPosted: 23:06, 22-03-2004 
partiarc

qukax wrote:
nem csinálunk többé bulit

Mi lesz velünk az évi 100 Freq Nasty buli nélkül?![/quote]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:15, 22-03-2004 
metalhead

nyilvanosan megigerte..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:18, 22-03-2004 
cinetrip

kerub wrote:
Laki:
1., Ez semmit sem jelent

2.Tényleg? Kíváncsi lennék milyen helyezést ért volna el például a Pansonic a vizuáljával?

3.,Igen, azok a csapatok viszont nem azért fikáznak mert nem indultak, hanem azért nem indultak mert már a legelejétől nem értettek egyet az egésszel. Van különbség.

4.,Tudjuk, vannak sokkal jobbak is... de azt amit mi csinálunk, csak mi csináljuk így, ezért nincs semmi értelme a versenynek. Kooperálni jó, versengeni nem. A Hunnia mozis megmozdulás jó példa arra a példaértékű hozzáállásra, amitől egyre távolodsz, bármennyire is megtetszett neked az az ötlet.

5.,Ne ködösíts kérlek, nem a belépőröl van szó és eddig soha sem a belépő árát nehezményezte aki pénzről beszélt. Mindenki másra gondol, én speciel a motívációra ebben az esetben.

Mindig is ráértünk, mivel nem válalunk el mindent ami szembejön, másrészt nem veszi el az időnket a kilincselgetés és még lusták is vagyunk karriert építeni, amellett, hogy nem is akarunk. A kritikát meg ne az okospalacsinták tolják, hanem akiknek nyomjuk a képet. Tőlük kaptunk már az arcunkba, és ami jogos volt arra odafigyeltünk. De te ezt nem értheted...

1 pl a pansonic visualját én is megnéztem volna

2 akkor most fikázunk vagy vitázunk vagy beszélgetünk, vagy most akkor mi van, mondjuk ki

3 a Hunnia mozis megmozdulás nekem spec tetszett, de azért túlfényezni nem tudom.Szerintem méltatlanok voltak a körülmények, de ez nem a rendezők hibája elsősorban
az expo gondolata nekem tetszett ,de mi VJ Tornát csináltunk
és az alapjainkat nem az expohóz vezetjük vissza.

4 milyen motivációra gondolsz mert nekem nem tiszta, meg ki az a mindenki ?

tényleg kifejthetnéd hogy mi volt a prekoncepciótok a VJ Tornáról
a Csiga említette pár hónapja de nem tudta kifejteni, csak valami homályos ideológiáról beszélt. Kifejtenéd?

Megköszönnénk.

Ja azt azért elmondanám hogy mintegy 1200 ember látta az eseményt, a helyszínen az ottlévők közül legalább egytucatot tudok aki közös produkcióba kezd, 4 dvd megjelenésről tudok és a médián keresztül eljut és eljutott kb 1 200 000 emberhez a VJ Torna üzenete.

Az egyik célom az volt hogy definiálódjék és a köztudatba kerüljön a vizuális művészetek azon ága amit úgy hívnak hogy VJzés.
Ez azthiszem sikerült.

Tényleg ott lehettetek volna ti is

Vajon miért nem???

Laki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:22, 22-03-2004 
bladerunnaz

qukax wrote:

majus 28-an megteheted az A38on

egyebkent az altaluk generalt hangokat vetitik ki a vaszonra

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:31, 22-03-2004 
cinetrip

valdi wrote:
qukax wrote:

Az kerály azt jól megnézem.

Tényleg Valdi ez most már mindig így lesz, hogy vége a bulinak felkelsz aztán jön a fikahadjárat?
Vagy ez itt mindig így volt??
Lehet hogy disszidálni fog a szerver mert nem bírja az orrváladék súlyát?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:32, 22-03-2004 
ujonc

A mi homályos ideológiánkat már az imént kifejtettem, a Hunniás megmozdulás szegényes volt, de -a mi értékrendünk szerint- tiszta. Részt is vettünk rajta. Az meg, hogy az Expo-t nem erre vezeted vissza...hát lelked rajta.
Mindenki alatt értem azokat a hozzászólásokat, amiket ezen a fórumon olvastam.

"200 ember látta az eseményt, a helyszínen az ottlévők közül legalább egytucatot tudok aki közös produkcióba kezd, 4 dvd megjelenésről tudok és a médián keresztül eljut és eljutott kb 1 200 000 emberhez a VJ Torna üzenete"
És ez jó?
És kinek?
És mi az üzenet?
Basszus Laki, te vagy a vizual Malcolm McLaren-je

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:37, 22-03-2004 
ujonc

Quote:

Tényleg ott lehettetek volna ti is

Vajon miért nem???

Laki

en pont nem ertem ra :bicaj:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:39, 22-03-2004 
ujonc

"...Az meg, hogy az Expo-t nem erre vezeted..." helyesen: "...Az meg, hogy nem az Expora vezeted vissza..." Bocs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:55, 22-03-2004 
bladerunnaz

qukax wrote:
valdi wrote:
qukax wrote:

Az kerály azt jól megnézem.

Tényleg Valdi ez most már mindig így lesz, hogy vége a bulinak felkelsz aztán jön a fikahadjárat?
Vagy ez itt mindig így volt??
Lehet hogy disszidálni fog a szerver mert nem bírja az orrváladék súlyát?

nem, vannak bulik amik tetszenek az embereknek

szerintem vannak itt olyan dolgok amiket erdemes lenne megfontolni azert

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:01, 23-03-2004 
ujonc

qukax wrote:
a Csiga említette pár hónapja de nem tudta kifejteni, csak valami homályos ideológiáról beszélt. Laki

Csiga pedig nem akarta(!) kifejteni, csak nem hagytad békén ezzel a témával. Nem fogadtad és hitted el az egyszerű, egyenes NEM-et.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:28, 23-03-2004 
pokemon

nem akarok beleszólni, de sztem ez már .....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:14, 23-03-2004 
soulproof

hehe savat a nepnek 8)

nem volt olyan gaz, csak ne lett volna kicsi a sator :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 159 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]