kerub wrote:
Laki:
1., Ez semmit sem jelent
2.Tényleg? Kíváncsi lennék milyen helyezést ért volna el például a Pansonic a vizuáljával?
3.,Igen, azok a csapatok viszont nem azért fikáznak mert nem indultak, hanem azért nem indultak mert már a legelejétől nem értettek egyet az egésszel. Van különbség.
4.,Tudjuk, vannak sokkal jobbak is... de azt amit mi csinálunk, csak mi csináljuk így, ezért nincs semmi értelme a versenynek. Kooperálni jó, versengeni nem. A Hunnia mozis megmozdulás jó példa arra a példaértékű hozzáállásra, amitől egyre távolodsz, bármennyire is megtetszett neked az az ötlet.
5.,Ne ködösíts kérlek, nem a belépőröl van szó és eddig soha sem a belépő árát nehezményezte aki pénzről beszélt. Mindenki másra gondol, én speciel a motívációra ebben az esetben.
Mindig is ráértünk, mivel nem válalunk el mindent ami szembejön, másrészt nem veszi el az időnket a kilincselgetés és még lusták is vagyunk karriert építeni, amellett, hogy nem is akarunk. A kritikát meg ne az okospalacsinták tolják, hanem akiknek nyomjuk a képet. Tőlük kaptunk már az arcunkba, és ami jogos volt arra odafigyeltünk. De te ezt nem értheted...
1 pl a pansonic visualját én is megnéztem volna
2 akkor most fikázunk vagy vitázunk vagy beszélgetünk, vagy most akkor mi van, mondjuk ki
3 a Hunnia mozis megmozdulás nekem spec tetszett, de azért túlfényezni nem tudom.Szerintem méltatlanok voltak a körülmények, de ez nem a rendezők hibája elsősorban
az expo gondolata nekem tetszett ,de mi VJ Tornát csináltunk
és az alapjainkat nem az expohóz vezetjük vissza.
4 milyen motivációra gondolsz mert nekem nem tiszta, meg ki az a mindenki ?
tényleg kifejthetnéd hogy mi volt a prekoncepciótok a VJ Tornáról
a Csiga említette pár hónapja de nem tudta kifejteni, csak valami homályos ideológiáról beszélt. Kifejtenéd?
Megköszönnénk.
Ja azt azért elmondanám hogy mintegy 1200 ember látta az eseményt, a helyszínen az ottlévők közül legalább egytucatot tudok aki közös produkcióba kezd, 4 dvd megjelenésről tudok és a médián keresztül eljut és eljutott kb 1 200 000 emberhez a VJ Torna üzenete.
Az egyik célom az volt hogy definiálódjék és a köztudatba kerüljön a vizuális művészetek azon ága amit úgy hívnak hogy VJzés.
Ez azthiszem sikerült.
Tényleg ott lehettetek volna ti is
Vajon miért nem???
Laki