i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:22, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:45, 20-01-2004 
pokemon

hopp egy-két karakter lemeardt itt-ott. (paraszt billentyűzet :) )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:47, 20-01-2004 
ujonc

Akkor passzolok. csak az a furcsa, hogy fehérváron mindenki sír, hogy nincs egy normális hely, miközben a meglévőket sem töltöik meg. Szvsz a városnak elég színes a zenei palettája. Tényleg megtalálható minden.
Plakátot úgy tudom h a városban csak kijelölt plakáttáblára lehet tenni. Flyert ezenkívül iskolák, gyorséttermek, mozipénztár, kávézók, sörözők, ja és a Bahia;)). Ahol sok fiatal megfordul. Bár ezekkel gondolom nem árultam el nagy ujdonságot;)
Fehérvári Est már évek óta nem volt a kezemben, de gondolom azt is sokan olvassák.
Én még mindig nem hiszem el, hogy mindenki meg van elégedve a "tinci-tánci igyunk meg egy martinit, és bulizzunk este tízig" kategóriájú helyekkel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:18, 20-01-2004 
pokemon

Igazad van de a városban ki van rakva min 15 forgalmasabb helyre plakát, persze a diszkós majmok mind lenyalják a sajátjukkal.
Szórólap meg kapásból van a Bahiában, bár ahogy elnézem ott kinnt is marad, szóval nem nagyon viszik el mert az udvarban van.
Van a Plázában a Bahiában, meg a Bronx (asszem) -ban.
Van a Klub-ban, Arc Kávézóban, Kávé Színházban, Stefiben, Vadászkürtben, HB-ban, Pince Borozóban, Atlantiszban, Spagettiházban, Placcon, City Videotékában, Xtrem Sportboltban, Vizipipaboltban, néha Topsportban, Mostmár lesz a Gramofonban is mert ők támogatnak minket. Azért ez nem kevés , de lehet hogy miután leraktuk utánna fél órával úgy gondolják hogy letakarítják az asztalt, és vagy elrakják, vagy kidobják szegényeket.
Sulikba inkább plakátokat viszünk de max 2-3 suli van kihagyva.
Van még a FehérváriEST könnyűajánlójában is.

Szóval vagy azért nincsenek emberek, mert ugyanmár a TV elől én nem mászok ki, vagy a 10 haverból 2 inkább nemjön, így a maradék 8 sem, vagy úgy tudják hogy itt nincs ilyen élet, és egy plakátot, szórólapot sem néznek meg mert az úgysem hozzájuk szól, vagy egyszerűen nem érdekel annyi embert ez az egész.

Viszont mostmár más városokba is viszünk, meg telepölésekre plakátot, és majd meglátjuk.

De nézd meg azt kellene elérni, hogy ez az egész szájról-szájra terjedjen, és akkor tuti lenne minden.
Pl.: Nézz el a Kerékbe egy HipHop partira. Dugig van a hely, ugyanakkor egyéb helyeken nem látsz plakátot, szórólaot.

SMS partiinfót meg nem tudunk honnan küldeni legfeljebb csak párat, Mert ugye kellene egy hely vagy támogató ahonnan kb 200 emberhez eljutna az információ.

Ha meg a hellyel van a gond az nem tudom miért lenne, de jó lenne ha valaki leírná hogy havonta miért nem tud eljönni egyszer. Ígyis lehet hogy elmegyünk máshová pl.: a belvárosban van az Árpád Fürdő, na annak az alaksorában lehet lesz valami 1-2 hónap múlva de ez függ a tulajtól. De lehet hogy oda sem jönnének el annyian pedig új hely lenne, semmi előítélettel.
Lehet lesz rádióműsorunk, de mivan ha azt sem fogják hallgatni, mert nem tudják hogy van ilyen műsor.

Szóval ide az kellene amit Endris mondott. Jól homlokon vágni minden szembejövőt mondjuk egy DnB vagy ShortCut kalapáccsal, hogy esetleg a tükör előtt tűnjön fel hogy van azért itt valami a levegőben, csak 1-2-szer bele kellene szagolni.

Szóval akinek van ötlete, vagy ilyesmi azt szívesen fogadjuk ha belefér a kereteinkbe. De ha csak továbbküldtök a havernak egy mailt hogy parti lesz vagy ha felhívjátok egymást akkor megemlíteni hogy "hé nincs kedved eljönni hétvégén dnb partira", akkor lehet hogy kinyílik Fehérvár szeme és nem mindenki Westbe meg Fregatt, meg kitudja hova megy hanem belecsöppen egy másik világba.

Na jó ha megint ilyen hangulatomban leszek akkor folyt. köv.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:13, 20-01-2004 
ujonc

Akkor az info terjesztéssel nincs gond, csak ki kellene nyitni a szememet;))

Én a fehérvári éjszakákat sokszor a hideg miatt offolom így telente. Választhatom 4-től 5-ig a fagyhalált vmi buszmegállóban, a taxit 1200-1500 forintokért, illetve a kertek alatti hazakocsikázást rendőrpara, és társaival.
A Hiphop bulikon sztem azért vannak annyian, mert a média nyomja az nép arcába a stílust. Itt az éterből abszolút hiányzik a dnb. Ami van (asszem estfm-et szokott emlegetni a kollega), az recseg, a tilos pedig online jön az arcomba, és egyik sem helyi. 1szómint100 egy helyi műsor sokat dobna a dolgon. Igazi katalizátorként hatna a történésekre. Emlékszem még anno én is a tilosból szerettem meg a dnb-t. Előtte csak lebegtem a stílusok között, most ott tartok, hogy szettre, és vinylre gyűjtök.
Az Árpád sztem elég központi hely. Sok tingli-tangli éjszakázós tévedhet be csak úgy, mert ott van. Aztán ha megtetszik a dolog, visszajön, ha nem, akkor nem. A dnb-t nem lehet ráerőszakolni az emberekre, csak megszerettetni velük. Ez saját tapasztalat. Most már mindenképpen elrángatom magam a FM8-ra, meg szólok a többieknek is, hátha vevők egy kis éjszakai :slayer: :jacko: :rave: :ass: -re

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 21-01-2004 
pokemon

If számdádi don nó ver ví ár:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 21-01-2004 
bladerunnaz

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=6615

Image

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:50, 21-01-2004 
soulproof

buzik leszbik irany fehervar :twisted:

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:55, 21-01-2004 
pokemon

-matt-u- wrote:
buzik leszbik irany fehervar :twisted:

Ezért jössz te minden hétvégén fehérvárra mi:))))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:44, 19-02-2004 

Hali!!

He skacok! Hetvegen megyek meglatogatni egy nagyon jo baratomat Fehervarra. Szombatra tudnatok-e ajanlani valami jo kis bulit.?
legyszi-legyszi!
nincs kedvem dizsibe lotyogni meg kopaszokat kerulgetni!
a zene stilusa vegulis mindegy, csak ne kommersz legyen!
koszi!

az is valasz, hogy nincs megfelelo buli szombaton, legalabb tudjam..

koszi

udv
Mac

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:41, 20-02-2004 

Mac. jo bulit nem tudok ajanlani, csak ilyen diszkau jelleg lesz szerintem, meg az ilyen nemdiszko-diszkok ,tudod, ilyen zenes pubok vagy mik. szal igenytelenseg.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 23-02-2004 

arpad furdoben parti? ;)) hmm az flash lehet... amugy arra meg nem gondoltatok, hogy egy ilyen partin ne csak drum&bass legyen hanem mondjuk minimal v. goa is? ahol tobb terem van ott megoldhato lenne. persze tudom hogy igy konnyu leirni, es megszervezni mar kevesbe az ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 23-02-2004 
pokemon

Lehetne, de ahhoz kellene több ember akivel össze tudunk állni szervezni, mert 1-2 ember túl kevés ehez sajnos.
Viszont Árpád fürdő lelőve, de egyszer hátha kiadja, vagy megveszi valaki, és akkor ott tényleg úgy működhetnének a dolgok.
Akkorra be lehetne szervezni egy szerdai, pénteki és szombati napot minden hétre és lehetne mondjuk break, chill, dnb, hiphop, electro, goa, minimal, ragga, meg ammi még ezek mellé társulhat, és akkor biztos feléledne Fehérvár is, de mondom ahhoz kellene hogy bejuthassunk az Árpád fürdőbe. Ehhez viszont kell egy vállalkozó aki ebbe bele tud fektetni hosszútávra. A trend meg az hogy mindenki úgy tervez hosszútávra hogy csinál egy populár diszkót, legalábbis 90%-ban. Szóval nehéz ilyet összehozni, nem beszélve a megfelelő reklámozásról, informálásról, mert nem hiszem hogy csak ennyi embert érdekelnek ezek a dolgok, csakhát ahogy eddig kiderült trendi az "eddig nem volt semmi buli és eztán sem lesz" hozzáállás az emberekben. Ingyen meg mi sem tudunk semmit sem tenni, mert ígyis a múltkori 2 partyra ráment a havi fizum, de azért próbálkozunk.

Ha valaki szeretne feliratkozni Shortcut partyinfóra az küldjön emilt: s.c@freemail.hu-ra, hogy ha másképp nem legalább ilyen módon informálni tudjunk titeket.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:17, 22-03-2004 
ujonc

na?! kinek hogy jött be a móka az új helyen? szerintem egész jó... tényleg jól adta a hang meg minden stimmelt.
csak nem kaptam ajándék cdt!! :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 23-03-2004 
ujonc

Azért nem kaptál ajándék cdt mert minden 5ödik kapott, de fent lesz a shortcut.uw.hu -n is! Szóval nem maradtál le semmiről!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:36, 23-03-2004 
pokemon

Így van ahogy mondod, de nyugi neked fogok adni még egyet.
Most tolom fel a neten a frissítést. Akit érdekel az szétnézhet az oldalon.

Peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:47, 24-03-2004 
partiarc

Ezért előnyös hogyha valakinek 5 emil cime volt:DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:37, 25-03-2004 
pokemon

Hát ezeket az emil címeket is a továbbiakban nyomtatott betűkkel fogjuk írni, vagy elmegyek egy műelemző iskolába.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:31, 25-03-2004 
partiarc

:lol:
Egy pár sör után már én se tudtam leirni az emilcimeimet :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:02, 17-06-2004 

Hali Skacok!

Ne haragudjatok de ez a fehérvári szervezkedés elég szánalmas!
hogy ennyire ne legyen igény valami nem kommersz zenére ez már tarthatatlan.

Azért szóljatok ide ha van mégis valami (akár erre a hétvégére is!)

köszi
üdv
Mac

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:30, 17-06-2004 
soulproof

Mac wrote:

Ne haragudjatok de ez a fehérvári szervezkedés elég szánalmas!

voltal mar fehervaron bulin mac? tudod egyaltalan h mikor volt utoljara buli? gondolom nem, qlr-ek masfel hete tartottak ott legutobb bulit.
mellesleg ezt a hozzaszolast kinek cimezted? jol ertem h lekurod a fehervari embereket amiert nem szerveznek neked bulit? :roll:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]