kerub wrote:
Laki, komolyan megkövetlek azért az egy sértő szóért amivel kezdtem. Azt sem sértésnek szántam, csak gyakran használom ezt a szót... mea maxima culpa
De az összes többi hozzászólásomat komolyan mondtam és kritikaként veheted(nem a személyedre, hanem egy nagyon marginális tevékenységre és metódusra, aminek pozítiv voltával szemben vannak kételyeim. Nem vagyok egy nagy fórumozó és nem szoktam értelmetlenül fikázni, de amikor azt látom, hogy egy számomra fontos dolog nagyjából egy ember tevékenysége miatt torzul, ki-, el-, és felhasználódik, mindez gyökeresen ellenkező módon, mint amit helyesnek tartok, engedtessék meg az élesebb hang.
Kurvára idegesít a vizuál téren betöltött aránytalan méretű dominanciád, amit szvsz elsősorban nem a minőséggel értél el. Ez is csak azért, mert kábé pont ellenkezőleg képzelünk mindent, mint te. Kitalálsz valamit és az egész vizual arra dől amerre hajlítod. Mi nem szeretnénk arra dőlni.
Nem kellenek vezetők, guruk és messiások egy alapvetően szubjektív és öncélú tevékenység végrehajtásához. Ami nem művészet(!!!), csak tevékenység. Hiába próbálod másnak láttatni, aki nem hülye, az tudja ezt. Viszont szeretem ezt a tevékenységet és sajnos látom azt is, hogy mi lesz belőle, ha sokáig nyomod még ezt a művészet/vj-szakszervezet/üzenet dolgot.
Biztos jó lesz, nekem mégsem jön be.
És ha ez fikázás, akkor tényleg nem tudom, hogyan lehet veled közölni kultúráltabban a véleményemet.
Kerub!
Ne érts félre én nem arra gondoltam hogy neked van zavaros ideológiád, hanem arra ahogyan ez hozzám konkrétan eljutott az volt zavaros.
Tényleg érdekelt a véleményetek, pontosan azért mert olyan
VJ Tornát akartam csinálni ahol mindenki el tud indulni ideológiai kötöttségek nélkül.
A VJzés meg igenis művészet, ez így van az egész világon, most pont itt nincs így?
Nem tudom miért torzítaná el a helyes irányból a dolgokat az hogy vagyok és teszek?
Meg akkor fejtse már ki valaki hogy mi a helyes irány.
Az hogy domináns magyarországon a Cinetrip az sajnos vagy szerencsére így van. Soxor sok arcnak adtam lehetőséget bemutatkozásra rendes technikai körülmények között, rendes gázsikat harcoltam ki stb.
Workshopokat csináltam saját pénzen, stúdiókat biztosítottam, kiadáshoz juttattam egypár MŰVÉSZT .
/most így öszzesen kb 80 arc/
Azt hogy szeretném ha ez a műfaj megerősödne és köztudatba kerülne az ugye nem baj.
Senkire nem kényszerítettem rá semmit aki akarta az jött.
Jövőre is szeretném, ha lenne VJ Torna csomó más dologgal kiegészülve, pl vezető software bemutatók, ami most kimaradt nagyméretű videoinstallációk, közönség díj minden kategóriában stb.
A versenyzés sem vérre ment, mindenki sok tapasztalattal, és sok új intuícióval távozott.
Most arra fognak "dőlni" a dolgok amerre az ott résztvevők hajlítják
a következőkben.
Sajnálom hogy nem indultatok, gondoljátok végig hogy igazán jó döntés volt-e.
Ezért esett rosszul ahogyan kommunikálódtak itt a dolgok.
Te meg nem Kerényi Imrésedsz ne vedd magadra.
Valdi!
Nem te vagy a geci csak szerintem időben kellene ELFOGULATLANUL!!! moderálnod.
Laki