i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:47, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 159 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next

Kell-e nemzetközi VJ bajnokság?
Nem minek! 19%  19%  [ 18 ]
MI az a VJ? 2%  2%  [ 2 ]
OH YEAHHH VÉGRE!!! 53%  53%  [ 49 ]
sajt 26%  26%  [ 24 ]
Total votes : 93
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:46, 23-03-2004 
cinetrip

teknikolor wrote:
Kedves Laki Úr!

Tisztelettel elnézést kell kérnem, hogy távol maradásom ellenére is kritizálom az ön üdítően friss és újszerű rendezvényét, mely a vj *dolgot* hivatott prezentálni mámorítóan hosszú, giga háromnapos fesztivál keretein belül.

Tényleg gáz vagyok, kussoljak már el. :oops:

Egyedül annyi mentségem van, hogy én a látszat ellenére (bár szerintem épphogy látványosan) szimpatizálok nagyra törő terveivel és igyekeztem építő jellegű kritikával segíteni - egy rosszmájú post kivételével - az Ön harcos útját. /Olvasta egyáltalán az első postomat a topicban?/

Mindegy. A hóesés meg ne zavarja, a jégesőn már ugyis túl vagyunk :D

viszont engem hihetetlenül felbasz, hogy már nem először ha egy vita elharapódzik, akkor hölgy leszek, meg buzi és így tovább. fiú vagyok és a lányokat szeretem és ezen semmi sem változtathat! nevetséges, hogy mindig ilyesmivel sértegettek!

Tisztelt Uram!

Engedje meg hogy elnézést kérjek a magam és a (félre)olvasók
nevében hogy önt Hölgynek szólítottam és őnt egy pici időre annak láttuk.Nem volt szándékos, csak megzavart a megszólítás(ugye az utóbbi időben nem ez a forma játszott).

Itt ezen a topikon angyalbőrbe bújtatott sátánokkal való küzdelem
valószinűleg elvette józan eszemet és tiszta látásomat.

Mégegyszer elnézést

Maradok Tisztelettel

Laki

Kérem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 23-03-2004 
impulsecreator.hu

psure wrote:
teknikolor: sajna a pocsod nem latszik a betuk kozott..

:bowdown: :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:55, 23-03-2004 
souljah

hát igen :lol:

ezesetben az én hibám hogy csapongok a megszólítási stílusok között és még örülhetek a szerencsémnek amiért éppen nem Csillagbogárvilág-nak támadt kedvem szólítani kegyelmedet

:sor:

na de valami egészen másról..

akik voltak olyan hülyék mint én, hogy nem dugták oda az arcukat, azok kárpótolva lesznek valahogyan? avi hegyek.. esetleg?? vagy menjünk a francba?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:00, 23-03-2004 
level boss

tboy wrote:
Ilyen szépen összehozott kis fesztivált még nem láttam. valaki csinálja meg mégegyszer Laki-ék helyett ezt és akkor fikázzon. Elsöre általában soha nem sikerül minden tökéletesen és aki ezt nem tudja felfogni az ne irjon egyáltalán smmit.

toroljem vagy maradhat? :twisted:

2 keres a tovabbiakban:

1, a csinaljon jobbat dolgot felejcsuk mar el, konyorgom. (szegenysegi bizonyitvany)
2, ne mond meg h ki irjon hogy es mit hova lecci, koszcsi.

laki: ha a rendezvenyt ert kritikakat a helyen kezelned, es nem szemelyed ellen iranyulo tamadasnak fognad fel, nem oszulnenek oly hamar a dreadlockok. miert csak cinetripes topikban van balhe?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:18, 23-03-2004 
ujonc

nezd laki:
lehet, hogy a hajnali beirasomat ledobbentett kicsit. ezzel szemben elmondanam, hogy volt olyan fellepo, aki a megfelelo meretu (akar spermafoltos) vaszon hianyat egyenesen "arcul csapasnak" minositette. azt mondta, legkozelebb elhozza a sajatjait, ha jon egyaltalan. azt is elmondanam, h kesobb ugyanezen fellepo 10 perces livejat egyszeruen lekevertetek a felenel, mert egy kiallasnal azt hittetek, h vege.. .

szerintem ot mindez sokkal jobban banthatta, mint amenniyre teged kene h bantson, h par embernek egyszeruen elege van a tulideologizalt, es a fellepokhoz meltatatlan, a kozonseget semmibe vevo (raadasul sokszor kozpenzbol finanszirozott) bulik SOROZATÁBÓL..

de nezzunk a jovobe:
en reszemrol nem foglak tobbet cseszegetni ha
1.. a kovetkezo vj feszt arrol fog szolni amirol a vj-zes: zenei rendezvenyek LATVANYOS alafesteserol. nem olyan lesz mint egy rovidfilmfesztival, hanem olyan mint egy koncert vagy parti, ahol a VJk a fö fellépők, és ehhez lesz kialakítva a megfelelő technikai háttér is
2. ugy alakitjatok ki a programokat, hogy azok olajozottan mehessenek le, ergo annyit vallaltok amennyit meg is tudtok rendesen valositani. lecci ne jarassatok le a magyar szcenat a kulfoldiek elott, mint az vasarnap tortent (ha figyleted hogy feszengenek a meghivottaid).
3 tipper (meg az iden idelatogatok nagyok) jol fog szolni, es senki sem pofatlankodik a pultba amig jatszanak, plane nem tok mas zenekkel (mint multkori workshopon, amikor osszesen 40 percet hallgathattuk dave-t egyedul jatszani)

ja, es kar h nem veszed eszre, hogy itt alapvetoleg mindenki szimpatizal azzal, amit csinalsz, csak fel van baszva, mert te folyamatosan elszurod azokat a lehetosegeket, amiket egyebkent jo raerzessel alakitasz ki magadnak (es amiert meg en is tisztellek)

magyarul: van penz, paripa, fegyver, csak a haborut veszted el rendre, es veled egyutt mi is, akik nem azert jarunk cinetripre, h fikazzuk utana, hanem h jol erezzuk magunkat. barmilyen meglepo is.

szoval en komolyan mondtam, h nezz magadba, van e ertelme ennek a "totalis elmenyre" valo törekvesnek, vagy lehet, h a kevesebb lenne a tobb.

es meg valami: lehet nyafogni, h itt mindenki csak bant, meg ajjaj hupp-hupp, de nem lehet nem eszre venni, h akik itt megszolaltak az elmult ket napban nem mind nyeretlen ketevesek, hanem olyanok, akik kepesek szakmai alapon ervelni, akik sok sok evet maguk mogott tudhatnak mar szep eredmenyekkel a VJzesben. lehet h erdemes oket meghallgatni, es akkor elobb utobb beke lesz magatol is.

anyway, kapalozhatsz ahogy akarsz, ez a feszt most szar volt, kozonseg es fellepok szempontjabol egyarant. az 1 200 000, ember meg szimpla kamu, hacsak nem tetted be a valo vilagba vagy a fokuszba, muvesz baratom. de tok mindegy is, mert itt nem uzenet kell h legyen, hanem latvany, latvany, latvany.

amugy meg szivesen eleget teszek a felkeresednek, h szervezzunk ilyet, ha jobbat tudunk. jovo heten vegig raerek, beugorhatnank a csepeli allamtitkar urhoz, egyeztetni a reszleteket. vagy bocs, ez nem errol szol?????

na jo legyel, pihenj kicsit es csinalj olyan bulikat, amik meltok a cinetrip brandhez, a fellpokhoz.és a kozonseghez. a rovidfilmes programokat mag hagyd meg azoknak, akik ezzel foglalkoznak, lasd mediawave.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 23-03-2004 
soulproof

LunatiCord wrote:
teknikolor wrote:
miért nem művészet a vj?

Ugye nem gondolod komolyan, h ezen a fórumon értelmes művészetfilozófiai eszmecserét fogsz látni valaha? :P

VJzni annyira lehet művészet amennyire DJzni annak számít.

sztem per definicio az a muveszet
1. amit en csinalok
2. esetleg ami nekem tetszik

pont :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:22, 23-03-2004 
ujonc

bocs a dupla postert, egynek is hosszu volt. tobbet egy ideig most ugyse irok :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:37, 23-03-2004 
ujonc

qukax wrote:
angyalbőrbe bújtatott sátánokkal való küzdelem

:twisted:

Laki, a Fluid volt workshop-on?
Ne haragudj meg, de erre jogosan mondhatom, hogy pofátlanság.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:49, 23-03-2004 
ujonc

A művészet kérdéshez meg annyit szeretnék hozzászólni, hogy mint mindent a talicskán egyensúlyozástól a szobafestésig lehet művészi szinten művelni, ám attól még a talicskázás és a szobafestés nem lesz művészet. Kívéve, ha egy tényleg kiemelkedő MŰVÉSZ használja igen magas szinten önkifejezésre, világnézete leképezésére.
Én nem vagyok művész, és valószínűleg itt senki sem az.
Mert az nagyon ritka.
Tanuljatok meg ezzel együtt élni, ettől még lehet élvezni és értékelni bármit amit csinálunk.
Önkritika és szerénység?

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:58, 23-03-2004 

[quote="downset."]asszem kb a Micro$oft szokott igy haritani:

- he m$, miattatok nem lehet szabad softwarepiacot letrehozni es miattatok alakul ki az emberekben egy ujrainditos-lefagyos-virsuos norma az emberekben, ha oprencerrol beszelnek nekik

- ugyanmbar, nezzetek milyen szepek az uj gombok

[/quote]

Word.
:spongebob:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:33, 23-03-2004 
cinetrip

kerub wrote:
qukax wrote:
angyalbőrbe bújtatott sátánokkal való küzdelem

:twisted:

Laki, a Fluid volt workshop-on?
Ne haragudj meg, de erre jogosan mondhatom, hogy pofátlanság.

A CSIGA VOLT A WORKSHOP-ON
aki azt mondta magáról hogy ő a FLUID tagja
nem így van?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 23-03-2004 
ujonc

qukax wrote:
A CSIGA VOLT A WORKSHOP-ON
aki azt mondta magáról hogy ő a FLUID tagja
nem így van?

Csiga a Fluid tagja.
De ezt a workshop-ügyet itt befejeztem, mert mások nevében nem beszélek.
Nézz magadba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 23-03-2004 
souljah

StR wrote:
downset. wrote:
asszem kb a Micro$oft szokott igy haritani:

- he m$, miattatok nem lehet szabad softwarepiacot letrehozni es miattatok alakul ki az emberekben egy ujrainditos-lefagyos-virsuos norma az emberekben, ha oprencerrol beszelnek nekik

Word.

MS-el osszehasonlitani:D ez azert ut. Azert ennyire nem egyszeru a helyzet egyik felnel sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:56, 23-03-2004 
souljah

StR wrote:
downset. wrote:
asszem kb a Micro$oft szokott igy haritani:

Word.

MS-el osszehasonlitani:D ez azert ut. Azert ennyire nem egyszeru a helyzet egyik felnel sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 23-03-2004 
souljah

hajjajj, tuttam :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:09, 23-03-2004 
souljah

kerub wrote:
A művészet kérdéshez meg annyit szeretnék hozzászólni, hogy mint mindent a talicskán egyensúlyozástól a szobafestésig lehet művészi szinten művelni, ám attól még a talicskázás és a szobafestés nem lesz művészet. Kívéve, ha egy tényleg kiemelkedő MŰVÉSZ használja igen magas szinten önkifejezésre, világnézete leképezésére.
Én nem vagyok művész, és valószínűleg itt senki sem az.
Mert az nagyon ritka.
Tanuljatok meg ezzel együtt élni, ettől még lehet élvezni és értékelni bármit amit csinálunk.
Önkritika és szerénység?

:roll:

ez így nagyon szimpatikus megfogalmazás!

de amíg a talicskának van egy egészen egyszerű, teherhordásban kimerülő gyakorlati funkciója, addig a vjing gyakorlati funkciója egy adott tömeg hangulatának fokozása. óriási különbség, ami a megítélésben is megnyilvánul. a vj-t munkáján kívül egyértelműen a közönsége határozza meg, hiszen az ő hangulatukról van szó.

és a közönség szeret túlozni és szeretné művésznek hinni az imádott dj-ket, vj-ket :D (ez ügye senkinek sem új?)

szerencsétlen talicskást bezzeg még nagy ritkán se tájékoztatja a virágföld arról, hogy kényelmes e az útja..

mindamellett, az is elhanyagolhatatlan tény, hogy a vj-k alkotó munkája sztem ugyanolyan magas szellemi tevékenység, akárcsak a festőművészeké, szobrászoké, zenészeké.. én legalább is nem látom be, hogy miért ne lehetne ezeket egy kalap alá venni..

persze nem akarom konkrétan rátok tukmálni a művész státuszt, de tényleg..

viszont maga a vjing szerintem az. elválaszthatatlan a közönségétől, ezért állandó a visszacsatolás és szerintem (többek között, mert azért a kivitelezés nagyon nem mindegy) ettől válik művészetté.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:11, 23-03-2004 
cinetrip

zakson wrote:
nezd laki:
lehet, hogy a hajnali beirasomat ledobbentett kicsit. ezzel szemben elmondanam, hogy volt olyan fellepo, aki a megfelelo meretu (akar spermafoltos) vaszon hianyat egyenesen "arcul csapasnak" minositette. azt mondta, legkozelebb elhozza a sajatjait, ha jon egyaltalan. azt is elmondanam, h kesobb ugyanezen fellepo 10 perces livejat egyszeruen lekevertetek a felenel, mert egy kiallasnal azt hittetek, h vege.. .

szerintem ot mindez sokkal jobban banthatta, mint amenniyre teged kene h bantson, h par embernek egyszeruen elege van a tulideologizalt, es a fellepokhoz meltatatlan, a kozonseget semmibe vevo (raadasul sokszor kozpenzbol finanszirozott) bulik SOROZATÁBÓL..

de nezzunk a jovobe:
en reszemrol nem foglak tobbet cseszegetni ha
1.. a kovetkezo vj feszt arrol fog szolni amirol a vj-zes: zenei rendezvenyek LATVANYOS alafesteserol. nem olyan lesz mint egy rovidfilmfesztival, hanem olyan mint egy koncert vagy parti, ahol a VJk a fö fellépők, és ehhez lesz kialakítva a megfelelő technikai háttér is
2. ugy alakitjatok ki a programokat, hogy azok olajozottan mehessenek le, ergo annyit vallaltok amennyit meg is tudtok rendesen valositani. lecci ne jarassatok le a magyar szcenat a kulfoldiek elott, mint az vasarnap tortent (ha figyleted hogy feszengenek a meghivottaid).
3 tipper (meg az iden idelatogatok nagyok) jol fog szolni, es senki sem pofatlankodik a pultba amig jatszanak, plane nem tok mas zenekkel (mint multkori workshopon, amikor osszesen 40 percet hallgathattuk dave-t egyedul jatszani)

ja, es kar h nem veszed eszre, hogy itt alapvetoleg mindenki szimpatizal azzal, amit csinalsz, csak fel van baszva, mert te folyamatosan elszurod azokat a lehetosegeket, amiket egyebkent jo raerzessel alakitasz ki magadnak (es amiert meg en is tisztellek)

magyarul: van penz, paripa, fegyver, csak a haborut veszted el rendre, es veled egyutt mi is, akik nem azert jarunk cinetripre, h fikazzuk utana, hanem h jol erezzuk magunkat. barmilyen meglepo is.

szoval en komolyan mondtam, h nezz magadba, van e ertelme ennek a "totalis elmenyre" valo törekvesnek, vagy lehet, h a kevesebb lenne a tobb.

es meg valami: lehet nyafogni, h itt mindenki csak bant, meg ajjaj hupp-hupp, de nem lehet nem eszre venni, h akik itt megszolaltak az elmult ket napban nem mind nyeretlen ketevesek, hanem olyanok, akik kepesek szakmai alapon ervelni, akik sok sok evet maguk mogott tudhatnak mar szep eredmenyekkel a VJzesben. lehet h erdemes oket meghallgatni, es akkor elobb utobb beke lesz magatol is.

anyway, kapalozhatsz ahogy akarsz, ez a feszt most szar volt, kozonseg es fellepok szempontjabol egyarant. az 1 200 000, ember meg szimpla kamu, hacsak nem tetted be a valo vilagba vagy a fokuszba, muvesz baratom. de tok mindegy is, mert itt nem uzenet kell h legyen, hanem latvany, latvany, latvany.

amugy meg szivesen eleget teszek a felkeresednek, h szervezzunk ilyet, ha jobbat tudunk. jovo heten vegig raerek, beugorhatnank a csepeli allamtitkar urhoz, egyeztetni a reszleteket. vagy bocs, ez nem errol szol?????

na jo legyel, pihenj kicsit es csinalj olyan bulikat, amik meltok a cinetrip brandhez, a fellpokhoz.és a kozonseghez. a rovidfilmes programokat mag hagyd meg azoknak, akik ezzel foglalkoznak, lasd mediawave.

Zakson!

Ez már kicsit más hangnem bár kirí belőle a pikírt hangnem.

kezdjük az elején:
szerintem a 3mx4m-es vászonméret nem mondható éppenséggel botrányosan kicsinek !
én nem tudok olyan esetről hogy valakit is megakadályoztak volna abban hogy előadja a művét.
nem tudom milyen a közönséghez méltatlan állapotokról beszélsz
vagy csak Cinetrip bulikra jársz?
eddig 2 db "rendezvényt" támogatott közvetlenül az állam ez nem sorozatos szerintem. Még csak nem is nevezhető soknak sem, az eddig lefutott közel 250 buli számához képest.
A meghívott zsűri fáradt volt mert 3 napon keresztül egyfolytában csak nézett és zsűrizett.
Nekem a tőlük beérkezett mailjeikből nem ez derült ki.
pl. Graham Daniels csak neked és csak most:"Just to say a big thanks again for everything. Really really had a great
time. Hope you've all had some sleep now!
- na ez se jött össze miattad drága Zakson

Valószínűleg fogalmad sincs hogy a workshop bulin mi folyt mert ilyen hülyeséget nem írnál, a Tipper meg a Kevin meg az AMB-Raster együtt csinált zenéket. amit ott ők együtt adtak elő.
Most fog kijönni Cinetrip Workshop EP címen a CHI-nél és az Intergroove terjeszti az egész világon.Tudod kik a CHI, ők azok akik ott szoktak pofátlankodni a DJ pultban miközben te rosszul érzed magad.
Sokan szimpatizálnak velünk ami nagyon jó, de megint a "mindenkit" használod az most mit jelent?
Nem szoktam háborúzni mert nincs kivel, mivel nem is kívánok és nem is tudok.

Nem bánt mindenki csak ezen a fórumon vannak ilyen problémáink, itt mintha mindig lenne egy ügyeletes, mint pl most te. Ingyen csinálod vagy fizetnek érte? :lol:
A szakmai alapon való érvelés pedig itt igen távol állt eddig tőled.
Szerettem volna meghallgatni aFLUIDOT amint leírtam de ŐK nem akartak- ezt le is írták.

Igazad van utánamentem és utánaszámoltam, csak 634 000 emberhez jutott el bocs tévedtem.

A támogatóinkat cikizni szerintem bunkóság, szerintem Kerényi Imre sem fogalmazhatott volna "szebben".

Most tényleg piheni fogok mert én vagyok maga VJ Bill Gates és sokat vezettem és köszi hogy engeded hogy kipihenjem magam.
Tegnap úgyis szabadságra küldtél lesz rá időm főnök.

Laki

P.S ezzel a magam részéről befejeztem a parttalan vitát

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:18, 23-03-2004 
cinetrip

"persze nem akarom konkrétan rátok tukmálni a művész státuszt, de tényleg..

viszont maga a vjing szerintem az. elválaszthatatlan a közönségétől, ezért állandó a visszacsatolás és szerintem (többek között, mert azért a kivitelezés nagyon nem mindegy) ettől válik művészetté"

És mennyire igaza van !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:25, 23-03-2004 
ujonc

önigazolás

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:26, 23-03-2004 
ujonc

Na mindegy, részemről ennyi volt

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 159 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]